Kinijos turgelio stebuklai: įspūdingo ryškumo LED galinis dviračio žibintas, tikras 2019 metų šaltojo sezono hitas - tarp Lietuvos pirkėjų labai populiari žieminė striukė ir originali, nulenkiamais kabliukais vintažinio stiliaus pakaba (Video)  (1)

Naujausi Gearbest ir Aliexpress pasiūlymai:

- Stilingas, ryškiai šviečiantis ir USB įkraunamas „Utorch“ galinis dviračio žibintas.

- Viena populiariausių šio sezono žieminių striukų su labai gerais atsiliepimais iš Lietuvos pirkėjų;

- Vintažinio tipo, netradicinė drabužių bei kitų daiktų pakaba;


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Stilingas, ryškiai šviečiantis ir USB įkraunamas „Utorch“ dviračio galinis žibintas

Turbūt praktiškesnės ir žavingesnės dovanėlės savo mylimam žmogui, dievinančiam dviračius, būtų sunku ir surasti. Vos keli eurai, o toks šaunus daikčiukas, praversiantis nenumaldomai artėjant tamsiajam metų laikui.

„Utorch“ galinis dviračio žibintas yra įkraunamas su pakuotėje esančiu USB laidu. Gamintojas nurodo, kad žibintas yra įkraunamas per 2 valandas ir šios energijos užteks iki 32 valandų.

Žinoma, viskas priklauso nuo pasirinkto švietimo režimo, kurių iš viso yra net 5. LED šviestukai užtikrina 10 liumenų ryškumą ir šviečiantis „Utorch“ galinis žibintas bus matomas iš toli.

Tiek gamintojas, tiek ir pirkėjai pabrėžia, jog „Utorch“ dviračio galinį žibintą yra labai patogu ir paprasta pritvirtinti prie dviračio. Vos kelios akimirkos, ir jis jau yra savo vietoje.

Pirkėjams labai patinka šis „Utorch“ dviračio galinis žibintas ir jie negaili gerų žodžių. Pabrėžiama, jog šis žibintas yra atsparus vandeniui (IPX2 standartas), kokybiškai pagamintas, lengvai pritvirtinamas ir labai ryškiai šviečia:

  • drifter911 - „Pardavėjas Utorch žibintą labai greitai pristatė ir aš džiaugiuosi šiuo produktu. Paprastas ir greitas pritvirtinimas, taip pat greitas žibinto įkrovimas per USB jungtį, baterija labai gera ir ilgai tarnaujanti, o LED šviesa yra ypatingai ryški. Mano kalnų dviračiui būtent tokio žibinto ir trūko.“
  • Milko Hristov - „Utorch puikios kokybės galinis dviračio žibintas. Jis toks ryškus, kad iš pradžių net negalėjau tuo patikėti. Už tokią kainą aš to tikrai nesitikėjau. Kai tik pritvirtinau šį žibintą prie dviračio ir parodžiau jį savo draugams, jie sakė: „kas per velnias, kaip jis gali būti toks ryškus?“ Bet būtent taip ir yra. Šaunus daikčiukas, labai rekomenduoju.“

Viena populiariausių šio sezono žieminių striukų su labai gerais atsiliepimais iš Lietuvos pirkėjų

  • Šiuo metu ji parduodama už 22,16 €;
  • 45 % nuolaida;
  • nemokamas siuntimas į Lietuvą.

Netradicinis daiktas, bet šį rudenį dėmesį lengvai atkreipia įdomi žieminė striukė iš Aliexpress - stilinga, kokybiškai pagaminta, šilta, su papildomomis kišenėlėmis ir svarbiausiai, labai populiari ir puikiai pirkėjų vertinama. Ko gero tai bus 2019 metų šaltojo sezono hitas.

Iškart verta atkreipti dėmesį, kad parduotuvėje yra nurodyti kiniški striukės dydžiai, tačiau pardavėjas pateikia išmatavimų lentelę, pagal kurią galima tiksliai nustatyti kokio dydžio striukę pasirinkti.

Ją galima rinktis iš keturių dydžių ir trijų spalvų tipų: tamsiai mėlynos, juodos ir kariškai žalios.

Ši žieminė striukė yra vieną perkamiausių ir jau dabar pirkėjai yra palikę virš 300 atsiliepimų apie šį produktą ir jam skyrę 4,9 balus iš 5 galimų.

Kone visi pirkėjai, tarp jų yra ir daug iš Lietuvos, yra labai patenkinti greitu prekės pristatymu, kokybiškai pagaminta striuke, jos dailia išvaizda, ir tai, kad ji yra labai šilta. Štai keletas nuotraukų: 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto.

Taip pat teigiama, kad pardavėjas papildomai įdėjo raktų pakabuką dovanų:

  • A***n - „Užsisakykite pora dydžių didesnę striukę, nei nurodyta pardavėjo, tikrai nesuklysite. Geriau didesnė nei per maža. Aš pagal aprašymus pasirinkau vienu dydžiu didesnę striukę ir nepakenktų dar vienu dydžiu didesnė. Pardavėjas patikimas, atsako į klausimus. Netgi pasiūlė nemokamai pakeisti striukę. Rekomenduoju tiek pardavėją, tiek striukę. Ji patogi, lengva, šilta, puikiai tinka rudens, žiemos ir pavasario sezonams.“
  • A***s - „Labai kokybiška striukė, lygios ir tvarkingos siūlės, užtrauktukai kokybiški ir tvirti, papildomos kišenėlės man ypač patinka. Esu 174 cm ūgio, sveriu 80 kg ir pasirinkau XXL dydžio striukę. Ji man tinka kuo puikiausiai. Rekomenduoju.“

Originali, vintažinio tipo, netradicinė drabužių bei kitų daiktų pakaba

  • Šiuo metu ji parduodama nuo 13,01 €;
  • 40 % nuolaida;
  • nemokamas siuntimas į Lietuvą.

Dar vineas netradicinisč bet labai praktiškas ir naudingas daiktas iš AliExpress. Šauniai atrodanti ir kokybiškai pagaminta pakaba. Jos pagrindas yra iš bambuko, o patys kabliukai pagaminti iš aviacijoje naudojamo aliuminio lydinio. Puikios kokybės produktas.

Verta pažymėti, kad galima rinktis natūralios medienos spalvos, arba baltos spalvos pakabą. Taip pat jos yra skirtingo dydžio: turinčios nuo dviejų iki penkių kabliukų.

Žemiau pateiktoje nuotraukoje galite matyti tikslius pakabų išmatavimus.

Įdomus momentas, kad šie kabliukai yra atlenkiami ir juos galima vėl užlenkti. Kiekvienas kabliukas išlaiko iki 3 kilogramų svorį.

Taip pat pakabas prie sienos galima pritvirtinti dviem būdais: su lipnia juosta arba priveržiant varžtukais.

Čia jau priklauso nuo to, kurioje kambario vietoje šią pakabą naudosite. Vonioje bus tikslingiau ją priklijuoti, o koridoriuje ar virtuvėje - prisukti su varžtais. Visos reikalingos priemonės jau yra pakuotėje.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(14)
(9)
(5)

Komentarai (1)