Savaitės įdomiausių apžvalgų panorama: „OnePlus 7T“ iššūkis „iPhone 11“, „turbūt geriausias robotas siurblys tokioje kainų kategorijoje“ ir apžvalgininką sužavėjęs viso kūno TENS masažuoklis (10 apžvalgų suvestinė, Video)  ()

Šios savaitės įdomiausios apžvalgos:

- „OnePlus 7T“ ir „iPhone 11“ išmanieji telefonai. Dviejų modelių palyginimas ir verdiktas po savaitės naudojimosi;

- „Cubot X20 Pro“ išmanusis telefonas. Išsami apžvalga su testų rezultatais. Apžvalgininkas: „jis yra tikrai geresnis už daugelį kitų, pigių išmaniųjų telefonų“;

- „Doogee S90“ tvirtasis, modulinis, išmanusis telefonas - detalus testavimas, rezultatai, nuotraukų ir vaizdo įrašų pavyzdžiai. Apžvalgininkas - „tai yra unikalus išmanusis telefonas“;

- „Honor Band 5“ išmanioji apyrankė - palyginimas su „Honor Band 4“ bei „Xiaomi Mi Band 4“ apyrankėmis ir „Honor Band 5“ pasikeitimai po programinės įrangos atnaujinimo;

- „Lenovo E1“ išmanusis laikrodis - „super pigus išmanusis laikrodis. Apple Watch  ir Amazfit Bip derinys“;

- „Zclever 1080P PTZ Camera“ vaizdo stebėjimo kamera - labai išsami apžvalga, su filmuotos medžiagos pavyzdžiais. Apžvalgininkas: „nebrangi, užtikrinanti daug funkcijų ir turinti daugybę naudingų privalumų. Už tokius pinigus, tai yra puikus produktas“;

- „Alfawise V8S Pro“ robotas dulkių siurblys - „tai turbūt geriausias produktas tokioje kainų kategorijoje“;

- „Xiaomi Mijia MJYD02YL Mi Light 2“ LED lempa - „super daiktas, bet yra vienas dalykas, kuris man nepatinka“;

- „SVAVO V 473“ automatinis skysto muilo dozatorius - „man jis patiko. Gražaus dizaino, veikia puikiai, labai plačios panaudojimo galimybės“;

- „Tlinna“ viso kūno TENS masažuoklis - „patogiai atsisėdame, priklijuojame elektrodus, pasirenkame norimą programą bei intensyvumą ir tiesiog kaifuojame. Dar vieną tokį masažuoklį užsakiau ir savo tėvams. Labai geras daiktas, rekomenduoju“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Išmanieji telefonai

Šią savaitę turime kelias įdomias apžvalgas, kuriose išbandomi bei išsamiai apžvelgiami naujausieji flagmanai: „OnePlus 7T“ ir „iPhone 11“.

Taip pat apžvalgininkų dėmesio sulaukė ir naujasis, biudžetinio segmento „Cubot X20 Pro“ išmanusis telefonas.

Pastarasis yra ypač perkamas Gearbest.com internetinėje parduotuvėje ir pirkėjai apie telefoną atsiliepia teigiamai.

O štai „Doogee S90“ yra pirmasis toks pasaulyje tvirtas išmanusis telefonas su papildomais moduliais. Išties unikalus telefonas.

Tad pirmiausiai pradėkime nuo dviejų flagmanų palyginimo ir kuo gi kiekvienas iš jų gali pasigirti.

„OnePlus 7T“ ir „iPhone 11“ išmanieji telefonai

„OnePlus 7T“:

Gearbest - nuo 539,85 €; Aliexpress - 554,82 €.

„iPhone 11“:

Aliexpress - nuo 786 €; Lietuvoje - nuo 839 €.

Apžvalgininkas šiais telefonais naudojasi savaitę laiko ir šioje apžvalgoje palygina jų specifikacijas, technines galimybes, baterijas, ekranus, kameras ir programinės įrangos („Android 10“ prie „iOS 13“) privalumus bei trūkumus.

„Tai yra du, visiškai nauji išmanieji telefonai. Jų specifikacijos yra puikios ir kainų skirtumas gana nedidelis. iPhone 11 kainuoja apie 100 eurų brangiau už OnePlus 7T. Tad kuris telefonas geresnis?

Po savaitės laiko ir po telefonų lyginimų skirtingais aspektais galiu pasakyti, kad tarp jų dedu lygybės ženklą. Vienoje kategorijoje yra geresnis iPhone telefonas, kaip kad asmenukių atžvilgiu, o kitoje kategorijoje yra geresnis OnePlus telefonas, kaip kad kur kas patogesnėje ir prie asmeninių poreikių lengviau pritaikomoje Android operacinėje sistemoje.

Tad sunku pasakyti kuris iš šių dviejų telefonų yra nugalėtojas, nes viskas priklauso tik nuo jūsų asmeninių poreikių ir to, kas jums yra svarbiau.“

„Cubot X20 Pro“ išmanusis telefonas

Gearbest - 146,40 €; Aliexpress - 231,17 €.

„Cubot X20 Pro“ yra naujausias kompanijos produktas ir už tokią kainą pasižymi labai geromis savybės.

Šioje apžvalgoje detaliau susipažinsime su šiuo telefonu. Apžvalgininkas parodo nuotraukų ir vaizdo įrašų pavyzdžius, aptaria telefono galimybes ir pasidalina testų rezultatais.

„Dėl kamerų šio telefono jūs tikrai nepirksite. Jos nėra labai prastos, bet ir ne puikios. Tačiau baterija telefono tarnauja ilgai, operacinė sistema dirba sklandžiai ir nėra nereikalingų kiniškų programėlių, pats telefono veikimas taip pat geras. Galiu net žaisti PUBG žaidimą, nors, žinoma, ir pasirinkęs ne pačius aukščiausius nustatymus. GPS veikia taip pat puikiai ir labai greitai. Deja, bet nėra NFC.

Apibendrinus, už tokią kainą Cubot X20 Pro atrodo, kaip aukščiausios klasės telefonas – metalinis korpusas ir stiklinė nugarėlė prideda solidumo.

Ir jis yra tikrai geresnis už daugelį kitų, pigių išmaniųjų telefonų. Kameros tik yra vidutinės, kaip ir garsiakalbiai. Be to, tokioje kainų kategorijoje tikėjausi, kad bus 3,5 mm audio jungtis, nes jei jau perkame telefoną už 150 dolerių, tai tikrai nepirksime tiek pat kainuojančių belaidžių ausinių ir norėsime naudotis įprastomis, laidinėmis ausinėmis.

Bet bendrai, Cubot X20 Pro atrodo gražiai, dirba stabiliai ir gerai, tad tai yra geras pasirinkimas, ieškantiems biudžetinio telefono.“

„Doogee S90“ tvirtasis, modulinis, išmanusis telefonas

Gearbest - tik telefonas 256,20 €; Aliexpress - su papildomais moduliais nuo 276,19 €.

„Doogee S90 yra tvirtasis išmanusis telefonas, kurį papildomai galima modifikuoti su jam skirtais moduliais. Tiesą pasakius, Doogee S90 yra pirmasis toks išmanusis telefonas pasaulyje.

Be to, jis yra ypatingai atsparus vandeniui, dulkėms, smūgiams ir kitiems neigiamiems veiksniams, pasižymi puikiomis techninėmis specifikacijomis ir kainuoja visai nedaug. Susipažinkime su šiuo telefonu ir jo galimybėmis iš arčiau.“

Šioje apžvalgoje detaliai apžvelgiamas „Doogee S90“ telefonas, jo moduliai, galimybės. Pateikiami testų rezultatais, nuotraukų ir vaizdo įrašų pavyzdžiai.

„Apibendrinant, Doogee S90 yra unikalus išmanusis telefonas. Jo papildomi moduliai kai kuriems gali pasirodyti ir nereikalingi, bet man patinka pati mintis, kad tvirtą išmanų telefoną galima šitaip pagerinti. Doogee idėja yra išties unikali ir dėl to Doogee S90 išsiskiria iš minios išmaniųjų telefonų. Šie moduliai telefonui suteikia papildomo funkcionalumo.

Kalbant apie patį telefoną, manau, kad tai solidus išmanusis telefonas. Jo pagaminimo kokybė yra aukščiausio lygio, itin kokybiškas ekranas, Doogee S90 pasižymi geromis techninėmis specifikacijomis, baterija tarnauja ilgai ir bendras telefono veikimas yra be priekaištų.

Šaunu būtų, jei Doogee pagerintų telefono kameras ir ypač jos geriau darbuotųsi tamsiuoju paros metu.

Man taip pat pritrūko LED indikatoriaus, informuojančio apie gautus pranešimus, taip pat neturime 3,5 mm audio jungties ir filmuojant galinėmis kameromis, telefonui kyla šiokių tokių problemų su automatiniu fokusavimu.

Nepaisant šių trūkumų, manau, kad Doogee S90 yra inovatyvus, labai geras, tvirtas, modulinis išmanusis telefonas.“

Išmanieji laikrodžiai ir apyrankės

Šią savaitę turime ir dvi įdomias apžvalgas, kuriose išbandomi, ištestuojami ir apžvelgiami naujieji produktai: „Lenovo E1“ išmanusis laikrodis ir „Honor Band 5“ išmanioji apyrankė.

„Honor Band 5“ išmanioji apyrankė

„Honor Band 5“:

Gearbest - 29,12 € su nuolaidos kuponu Q8C4O3Q1; Aliexpress - 30,81 €.

„Xiaomi Mi Band 4“:

Gearbest - nuo 25,43 €; Aliexpress - nuo 23,56 €.

Šioje apžvalgoje „Honor Band 5“ išmanioji apyrankė palyginama su senesne „Honor Band 4“ apyranke ir, žinoma, su naująja „Xiaomi Mi Band 4“.

Taip pat daug dėmesio skiriama naujam „Honor Band 5“ programinės įrangos atnaujinimui, po kurio turėjo susitvarkyti nuotolinis muzikos grotuvo valdymas ir deguonies kiekio kraujyje matavimas. 

„Tad štai kokie „Honor Band 5 ir Honor Band 4 skirtumai. O kiti dalykai liko nepatikę, įskaitant visus Honor Band 5 privalumus ir trūkumus prieš Xiaomi Mi Band 4.

Honor Band 5 privalumai prieš Mi Band 4 yra plokštesnis dizainas (skonio reikalas), geresnis miego kokybės stebėjimas, bėgimo režimas (be GPS). Ir remiantis kitų pirkėjų atsiliepimais, geresnis plaukimo stebėjimas ir atsiradusi galimybė išmatuoti deguonies kiekį kraujyje.

Tačiau Mi Band 4 turi talpesnę bateriją ir jos tarnavimo laikas yra ilgesnis, daugiau gamintojo ir trečiųjų šalių siūlomų ekrano atvaizdavimo pasirinkimų.

Dabartinės Mi Band 4 ir Honor Band 5 apyrankių kainos yra praktiškai vienodos, tad lieka tik jums nuspręsti, kurią išmaniąją apyrankę pasirinkti.“

„Lenovo E1“ išmanusis laikrodis

Gearbest - 36,72 €, 20 % nuolaida.

Apžvalgos autorius savo labai konkrečioje apžvalgoje aptaria esmines „Lenovo E1“ specifikacijas ir pasako šio laikrodžio pliusus bei minusus.

„Šį laikrodį iš tikrųjų pagamino ne pati Lenovo kompanija, o kita kompanija. Tas pats ir su programėle. Tiesiog Lenovo suteikė leidimą naudoti savo kompanijos pavadinimą.

Tad miego kokybės sekimas nėra pats tiksliausias ir kartais pradeda fiksuoti miegą tada, kai aš dar nemiegu. Pranešimus laikrodis rodo, bet be veidukų (emoji).

Kas man patiko, tai galimybė patiems susikurti ekrano atvaizdą. Galima įkelti nuotrauką ir keisti vietas bei pačių parametrų atvaizdavimą ekrane.

Baterija turėtų tarnauti iki 10 dienų, bet man ji dirba 5-7 d. Žinoma, už tokią kainą nevertėtų kažko labai daug reikalauti, bet visgi, kai ką galėjo padaryti patogiau.

Pavyzdžiui, laikrodžio ekrano šviesumo reguliavimą. Dabar tenka gana toli keliauti per parametrus, kol pasiekiu šiuos nustatymus ir tai nėra patogiausias dalykas.

Bendrai, tai super pigus išmanusis laikrodis. Toks atrodo Apple Watch  ir Amazfit Bip derinys. Ir jei tik gamintojas papildomai pagerintų programinius dalykus, Lenovo E1 taptų dar patrauklesniu išmaniuoju laikrodžiu.“

„Zclever 1080P PTZ Camera“ vaizdo stebėjimo kamera

Aliexpress - 39,12 €, 32 % nuolaida.

Apžvalgininkas toliau tęsia IP stebėjimo kamerų apžvalgas ir šįkart išbando dar vieną tokią kamerą, kuri WiFi ryšiu prijungiama prie telefono, palaiko programėlę, ją galima kontroliuoti iš bet kurios pasaulio vietos, tiesiogiai stebėti vaizdą ir peržiūrėti įrašus: pastarieji įrašomi į atminties kortelę arba debesį.

Kamera filmuoja 1080P dienos ir nakties metu. Taip pat palaiko du filmavimo režimus nakties metu. Gali filmuoti visiškoje tamsoje ir dėl IR jutiklių mato vaizdą, arba įsijungti jos korpuse esančius LED šviestuvus ir tiesiog apšvietusi teritoriją nufilmuoti visą vaizdą. Taip pat sugeba automatiškai sekti paskui objektą.

Labai gera apžvalga, su detaliu kameros apžvelgimu, prijungimu prie programėlės, vaizdo įrašų pavyzdžiais ir kita svarbia informacija.

„Labai šauni kamera. Ypač įdomi funkcija yra naktinis filmavimas. Galima nustatyti, kad kamera pradėtų filmuoti tada, kai savo stebėjimo lauke užfiksuoja judėjimą. Ir padaryti taip, kad tuo metu įjungtų prožektorius bei garsinį signalą – tad turime tarsi signalizaciją. Be to, tokio vaizdo įrašo kokybė yra labai gera, praktiškai prilygsta dienos metu nufilmuotam vaizdui – matyti daug detalių ir pats vaizdas yra spalvotas bei ryškus.

Zclever 1080P PTZ Camera yra nebrangi, užtikrinanti daug funkcijų ir turinti daugybę naudingų privalumų. Už tokius pinigus, tai yra puikus produktas. Rekomenduoju.“

„Alfawise V8S Pro“ robotas dulkių siurblys

Gearbest - 150,17 € su nuolaidos kuponu ALFVCCP01.

„Alfawise V8S Pro yra visai neseniai rinkoje pasirodęs dulkių siurblys. Tiesą pasakius, tai yra naujausias produktas su šiuo prekės ženklu.

Jis pasižymi didele siurbimo galia, taip pat plauna grindis, sistemingai juda po kambarį, baterija tarnauja 120 minučių ir robotas pats grįžta prie įkrovimo stotelės, valdomas pulteliu bei išmaniąja programėle ir kainuoja apie 180 eurų. Šis siurblys rimtai pretenduoja tapti geriausiu pasirinkimu tokioje kainų kategorijoje.“

Valendar Review yra apžvalgininkas, kuris jau yra išbandęs ne vieną ir ne du robotus dulkių siurblius. Jis yra ištestavęs visus „Xiaomi“ kompanijos robotus dulkių siurblys, išbandęs „iLIFE“ ir kitų kompanijų modelius.

Tad Valendar gerai supranta šiuos produktus, jų niuansus, technines galimybes bei ko konkretus robotas dulkių siurblys yra vertas.

Šioje apžvalgoje detaliau susipažinsime su naujuoju „Alfawise V8S Pro“ robotu dulkių siurbliu, jo pagaminimo kokybe, galimybėmis ir kaip jis darbuojasi.

„Vos tik Alfawise V8S Pro robotas pajudėjo, programėlėje iškart pradedamas piešti žemėlapis.

Kas man iškart patinka, kad nors šis robotas ir neturi pažangiosios Lidar navigacinės sistemos, tačiau robotas vis tiek po kambarį juda sistemintai, o ne laksto chaotiškai. Turimas giroskopas dirba gerai ir robotas ganėtinai sėkmingai orientuojasi aplinkoje.

Tiesą pasakius esu netgi nustebęs. Aš nesitikėjau, kad jis taip uoliai stengsis išvalyti visą plotą ir nepalikti tuščių vietų. Alfawise V8S Pro labai gerai juda po kambarį.

Susidūręs su kliūtimi jis ne šoksta į visiškai priešingą pusę, bet kliūtį apvažiuoja ir toliau juda ta trajektorija, kokia judėjo prieš tai. Tad neišvalytų vietų tiesiog nelieka.

Štai liepiau Alfawise V8S Pro robotui grįžti prie įkrovimo stotelės ir jis ramiai bei užtikrintai prie jos sugrįžo.

Nežinau kaip jums, bet man atrodo, kad Alfawise su šiuo robotu dulkių siurbliu gali daug pasiekti. Tai turbūt geriausias produktas tokioje kainų kategorijoje.“

„Xiaomi Mijia MJYD02YL Mi Light 2“ LED lempa

Gearbest - 11,89 €;

Įdomi ir praktiška lempa. Pakuotėje yra laikiklis, kurį priklijuojame prie kambario, spintos ar kito baldo sienos. Ir tada prie jo pritvirtiname šią lempą.

Įdėti magnetai, tad lempą pritvirtinti paprasta ir ją galima bet kada pasukti reikiama krypti. Maitinama 3 AA baterijomis, palaiko 2 švietimo režimus ir reaguoja į judesį.

Apžvalgininkas parodo, kaip ji šviečia, ir pasako savo įspūdžius apie šią lempą.

„Spintoje tokia lempa, man atrodo, kad yra puikus dalykas. Anksti ryte atsidariau spintą, automatiškai įsijungė ši lempa – ir man nereikia jungti pagrindinės kambario lempos bei prižadinti vaiko – pasiėmiau reikiamus drabužius, apsirengiau ir tyliai išėjau į darbą. Lempa pati išsijungia. Super dalykas.

Visgi, nors ir šviečia ši lempa puikiai, bet man šiek tiek nepatinka, kad yra maitinama baterijomis. Štai šios lempos, kurios turi įkraunamas baterijas, man patinka labiau.

Jos jau mėnesį laiko pas mane, vakarais automatiškai įsijungia, ir dar nereikėjo įkrauti jų baterijų. Įkrovimas su USB laidu man atrodo patogesnis dalykas, nei baterijomis, bet čia jau, žinoma, kiekvienam spręsti asmeniškai.“

Šioje apžvalgoje kalbama apie kitas, apžvalgininko paminėtas lempas:

„Xiaomi Mijia Smart Sensor Night Light“:

Gearbest - 15,55 €

„Xiaomi Mijia MJYD01YL Sensor Night Light“ (maitinama baterijomis):

Gearbest - 10,06 €; Aliexpress - 10,17 €.

„Yeelight USB Powered Small Night Light“​:

Gearbest - 12,81 €; Aliexpress - 15,55 €.

„SVAVO V 473“ automatinis skysto muilo dozatorius

Aliexpress - 21,91 €, 21 % nuolaida.

Kokybiška apžvalga, kurios autorius išsamiai šį dozatorių aptaria bei išbando. Yra ir toji dalis, kai įrenginys yra išardomas. Taip pat ištestuojama, kiek gi to skysto muilo jis išpurškia skirtingais režimais: pastarųjų yra 3.

Apžvalgininkas yra įdėjęs vaizdo įrašą, kuriame muilo dozatorių išpakuoja ir pademonstruoja, kaip jis veikia praktiškai.

„Bendrai, SVAVO V 473 automatinis skysto muilo dozatorius man patiko. Gražaus dizaino, veikia puikiai.

Jį galite pripildyti ne tik skystu muilu, bet ir šampūnu, indų plovikliu ir kt. Tad panaudojimo galimybės labai plačios. Rekomenduoju.“

„Tlinna“ viso kūno TENS masažuoklis

Aliexpress - 11,49 €, 29 % nuolaida.

„Apie šį viso kūno masažuoklį sužinojau perskaitęs kito apžvalgininko apžvalgą ir man jis iškart patiko. Taip pat dauguma šį Tlinna masažuoklį įsigijusių pirkėjų labai teigiamai apie jį atsiliepė. Tad tiesiog negalėjau vos 11 eurų kainuojančio masažuoklio neišbandyti.“

Apžvalgininkas papasakoja ką rasime pakuotėje, kokia šio masažuoklio kokybė, kaip juo naudotis ir pasidalins asmeniniais įspūdžiais.

„Aš šį daiktą nusipirkau tam, kad jis man masažuotų pečius ir nugarą. Kai atkeliauja šaltesni orai, man dažnai skauda kairįjį petį. Ir kiekvieną kartą eiti daryti masažą man yra šiek tiek per brangu. Tad nusprendžiau išbandyti šį Tlinna masažuoklį.

Man patinka, kad įjungus šį Tlinna masažuoklį, jo ekrane pateikiama tiek daug informacijos. Iškart galima matyti kokia pasirinkta konkreti masažo programa, kuriai kūno vietai, koks masažo intensyvumas, masažavimo tipas ir kt. Beje, masažo laiko keisti nėra galimybės – ir vienas masažo ciklas trunka 15 minučių.

Naudojimasis šiuo Tlinna masažuokliu yra labai paprastas. Patogiai atsisėdame, priklijuojame elektrodus, pasirenkame norimą programą bei inensyvumą ir tiesiog kaifuojame.

Prisipažinsiu, prieš pirmąjį šio masažuoklio išbandymą aš buvau šiek tiek skeptiškai nusiteikęs, bet kai jį išbandžiau – likau sužavėtas.

Iš pirmo žvilgsnio jis atrodo toks paprastas ir net nerimtas daiktas, bet kai tik elektrodus priklijavau prie nugaros bei kaklo srities ir įjungiau Tlinna masažuoklį, mano nuomonė iškart pasikeitė.

Jis iš tikrųjų masažuoja ir raumenys yra sutraukiami bei atpalaiduojami. Masažo metu galiu keisti galią ir intensyvumą. Net sunku tiksliai nupasakoti tuos pojūčius, kuriuos patiriu masažo metu.

Jis skleidžia mikroimpulsus, dėl kurių raumenys susitraukia ir atsipalaiduoja. Ir per 15 minučių trukmės seansą mano raumenys išmasažuojami labai gerai. Dėl to man šis prietaisas ir patinka.

Už 12 dolerių (11 eurų) gauname tikrai gerą masažuoklį. Nesu tikras ir tikrai negaliu patvirtinti ar jis turi stebuklingų galių ir gydo ligas, bet šis masažuoklis man labai patinka.

Įrenginys yra visai paprastas – ant kūno užklijuojame vieną ar daugiau elektrodų porų, įjungiame patį įrenginį ir mėgaujamės. Dar vieną tokį masažuoklį užsakiau ir savo tėvams. Labai geras daiktas, rekomenduoju.“

Štai šis apžvalgininkas pademonstruoja, kaip veikia „Tlinna“ masažuoklis ir teigia, kad jo veikimu ir funkcionalumu yra labai patenkintas:




 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(3)
(0)
(3)

Komentarai ()