Nuolaidų kuponas vandeniui bei smūgiams atspariam, super ryškiam žibintuvėliui „Utorch H09“ su magnetu bei akcija apžvalgininkų ypač giriamoms, atnaujintoms „Bluedio UFO 2“ ausinėms (Video)  ()

Naujausi Gearbest ir Aliexpress pasiūlymai:

- „Utorch H09“ žibintuvėlis;

- „Bluedio UFO 2“ ausinės.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Utorch H09“ žibintuvėlis

  • Su nuolaidos kuponu GDXPUH09 jis dabar parduodamas už 23,87 €;
  • nemokamas siuntimas į Lietuvą.

Jei reikėtų trumpai apibūdinti „Utorch H09“ žibintuvėlį, tai jis yra tvirto aliuminio korpuso ir atsparus kritimams; turi labai ryškų CREE XPL - V6 LED spinduolį; užtikrina 1000 liumenų ir geba apšviesti objektą esantį net už 200 metrų. 

Tačiau tai tik keletas jo savybių ir detaliau pasižiūrėkime į šį „Utorch H09“ žibintuvėlį.

Viena iš šauniųjų šio žibintuvėlio savybių yra ta, kad jis labai kokybiškai pagamintas. Jo korpusas yra iš aliuminio lydinio. Taip pat gamintojas tvirtina, kad „Utorch H09“ žibintuvėlis yra atsparus smūgiams ir jam nukritus iš 1 metro aukščio - nieko blogo nenutiks.

„Utorch H09“ žibintuvėlis yra pilnai atsparus vandeniui (IPX8 standartas), tad su juo yra drąsu keliauti ir lyjant lietui.

Žibintuvėlis yra maitinamas viena 18650 ličio tipo baterija, kurią galima įkrauti su pakuotėje esančiu įkrovikliu. Tiesa, bateriją teks įsigyti atskirai.

Iš smagių dalykų yra ir tai, kad „Utorch H09“ žibintuvėlis valdomas vieno mygtuko paspaudimu ir palaiko 7 skirtingus švietimo režimus. Tad jį galima pritaikyti praktiškai bet kokiomis sąlygomis: darbuojantis, stovyklaujant ar tiesiog vakare keliaujant namo.

Žibintuvėlį patogu pritvirtinti prie šalmo bei pasikabinti ant kelnių diržo. „Utorch H09“ visada bus po ranka.

Be to, „Utorch H09“ žibintuvėlis savo korpuse turi ir magnetukus, tad jį galima pritvirtinti prie metalinių paviršių. Ši savybė labai pravers darbuojantis prie automobilio - tereikės „Utorch H09“ pritvirtinti prie variklio dangčio ir visas variklio skyrius bus ryškiai apšviestas.

Ryškiai šviečiantis CREE XPL - V6 LED spinduolis ir 1000 liumenų yra daugiau nei užtektinai, kad jaustumėmės komfortiškai tamsiuoju paros metu.

„Bluedio UFO 2“ ausinės

  • Jos dabar parduodamas už 64,72 €;
  • 27 % nuolaida;
  • 1,75 € už siuntimą į Lietuvą.
  • 5 balai, 20 vertinimų, pati mažiausia kaina šiuo metu
  • pirmos kartos „Bluedio UFO“ Lietuvoje kainuoja apie 100€

Jos tokios galingos, kad atrodo, jog net vibruoja ausys, kai klausausi muzikos“ - tiesiog tobulos ausinės su vienu mažu trūkumu. Įdomiausios ir išsamiausios „Bluedio UFO 2“ ausinių apžvalgos (Video, Apžvalgų suvestinė)

Tai yra atnaujintos, antros kartos „Bluedio UFO 2“ ausinės. Stilingai atrodančios, kokybiškai pagamintos ir apžvalgininkų giriamos dėl nuostabios garso kokybės. 

 

„Bluedio UFO 2“ yra ausis apgaubiančios ausinės, kurias galima naudoti kaip belaides ir kaip laidines ausines.

Visas garso, muzikos takelių ir pokalbių valdymas vyksta su ant ausinių esančiais valdymo mygtukais.

Jos palaiko naująjį Bluetooth 5.0 technologį sprendimą, dėl kurio užtikrinamas maksimalus duomenų perdavimo stabilus ir aukščiausia garso kokybė (aptX). 

Taip pat ausinėse yra integruotas mikrofonas ir gamintojas tvirtina, jog jis užtikrina 3D Stereo garsą.

Kalbant apie kitus techninius dalykus, tai „Bluedio UFO 2“ palaiko 32 omų varžą, 5-25000Hz ir maksimalų 120 dB garso lygį.

Ir apžvalgininkai teigia, kad šios ausinės yra labai garsios ir užtikrinančios puikią garso kokybę. Taip pat pabrėžiama, kad jos yra malonios dėvėti ir jų valdymas yra patogus.

Be to, apžvalgininkams patinka ir tai, kad už tokią kainą gauname stilingą ir tvirtą ausinių dėkliuką. Įprastai kiti gamintojai tokių dovanų nedalina. 

O ir tai, kad „Bluedio UFO 2“ turi 3,5 mm audio jungtį, apžvalgininkai įvardija kaip didelį pliusą. Plačiau su šiomis ausinėmis galite susipažinti šioje apžvalgoje:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(5)
(1)
(4)

Komentarai ()