Tinka visiems įrenginiams, patogus valdymas, gera garso kokybė ir nereali kaina - parduodamos turbūt pačios pigiausios „Xiaomi Haylou H8“ ausinės  ()

Galingas garsas, puikiai girdimas pašnekovas, aplinkos triukšmo slopinimas, metalinis korpusas, patogus valdymas ir suderinamumas su visais įrenginiais. Už tokią kainą „Xiaomi Haylou H8“ laidinės ausinės yra puikus pasirinkimas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kaina ir sąlygos

  • Šiuo metu „Xiaomi Haylou H8“ laidinės ausinės parduodamos už 6,99 €;
  • iš Vokietijos sandėlio;
  • nemokamas siuntimas  į Lietuvą;
  • 30-ies dienų pinigų grąžinimo garantija.

„Xiaomi Haylou H8“ yra stebėtinai pigios laidinės ausinės, tačiau labai gerai pagamintos, tinkančios praktiškai visiems įrenginiams ir užtikrinančios gerą garso kokybę.

Gamintojas teigia, kad ausinių korpusas yra metalinis, o pagalvėlės minkštos ir puikiai prisiderinančios prie kiekvieno žmogaus ausų tipo.

„Xiaomi Haylou H8“ turi 8 mm diafragmas, kurios užtikrina 20-20000Hz dažnio atsaką, 32 omų varžą ir maksimalų 95 dB garso lygį.

Laido ilgis yra maždaug metro ilgio ir ant jo esančiu valdikliu galima pilnai valdyti muziką - perjungti dainas, jas sustabdyti, vėl paleisti ir kt. - garso lygį ir pokalbius telefonu.

Verta pabrėžti, kad „Xiaomi Haylou H8“ turi standartinį, 3,5 mm audio kištuką, tad šias ausines galima naudoti praktiškai su visais įrenginiais: kompiuteriais, planšetėmis, išmaniaisiais telefonais ir kt.

Tiesa, su iOS operacinėmis sistemomis dirbančiais įrenginiais atsiranda viena svarbi detalė -  tokiais atvejais „Xiaomi Haylou H8“ ausinių valdiklis nereaguoja į komandas.

Gamintojas pabrėžia ir tai, kad „Xiaomi Haylou H8“ ausinėse yra įdiegta triukšmo slopinimo technologija, tad pokalbių metu pašnekovas mus puikiai girdės.

Neverta pamiršti ir to, kad ausinių dizainas atitinka žmogaus ausies landos formą ir yra pakreiptos 45 laipsnių kampu.

Dėl to „Xiaomi Haylou H8“ ausinės labai gerai laikosi ausų landose ir nesukelia nereikalingo ausų įsitempimo, net ir ilgai naudojantis šiomis ausinėmis.

„Xiaomi Haylou H8“ yra gana parastos, tačiau kokybiškai pagamintos, stilingos ir ypatingai pigios laidinės ausinės. Puikus pasirinkimas ieškantiems tokio tipo ausinių.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(8)
(2)
(6)

Komentarai ()