Geriausia kaina neįtikėtinam automobiliui transformeriui „JJRC Q70 RC Car“ - nebaisios jokios kliūtys, o važiuoja net apsivertęs aukštyn ir fantastiškai pigus „Bilikay KW19“ išmanusis sporto laikrodis (Video, Pirkėjų atsiliepimai)  (1)

Naujausi Gearbest.com pasiūlymai:

- „JJRC Q70 RC Car“ nuotoliniu būdu valdomas automobilis;

- „Bilikay KW19“ išmanusis laikrodis.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„JJRC Q70 RC Car“ nuotoliniu būdu valdomas automobilis

  • Šiuo metu jis parduodamas už 22,95 €;
  • 7 % nuolaida;
  • žemiausia kaina;
  • nemokamas siuntimas į Lietuvą;
  • Aliexpress jo kaina prasideda nuo 24,25 € (su siuntimo išlaidomis).

Šis automobiliukas iškart išsiskiria iš kitų, kad vos vieno nuotolinio valdymo pultelio mygtuko paspaudimu jį galima transformuoti ir įveikti bet kokias kliūtis. Tikras monstras.

„JJRC Q70 RC Car“ turi 4 varančius tvirtos gumos ratus, sugeba įveikti 45 laipsnių įkalnes ir maitinamas 3.7V 1200 mAh talpos baterija.

Jos energijos užteks bent 30-40 minutėms, o įkrausime per maždaug 3,5 val. Pakuotėje jau yra USB laidas, skirtas RC automobilio baterijos įkrovimui.

Taip pat pakuotėje yra naudojimosi instrukcija anglų kalba, atsuktuvas, „JJRC Q70 RC Car“ automobilis ir nuotolinio valdymo pultelis. Jis yra maitinamas 2 AA tipo baterijomis, kurias reikės įsigyti atskirai.

„JJRC Q70 RC Car“ automobilis yra valdomas su šiuo futuristiškai atrodančiu, guma dengtu valdymo pulteliu. Palaikomas 2,4 GHz ryšys. 

O smagiausioji dalis, kad „JJRC Q70 RC Car“  automobilis palaiko net kelis skirtingus važiavimo režimus.

Vos vienas mygtuko paspaudimas nuotolinio valdymo pulte ir „JJRC Q70 RC Car“ transformuojasi vis į kitokį automobilį.

Jis palaiko keletą skirtingų važiavimo režimų ir gali važiuoti praktiškai per bet kokį paviršių. Jam net nebaisu, jei nukris ant „galvos“ - jis taip išsilanksto, kad ir iš itin keblių situacijų sugeba išsisukti. Prie to prisideda ir tai, kad ratai gali suktis į abi puses. 

Įprastoje padėtyje „JJRC Q70 RC Car“ automobilis yra tokių išmatavimų: 31 x 18 x 9 cm; o kai yra pasirengęs kopti į įkalnes: 25,5 x 18 x 13 cm. Tuo metu jo važiuoklė nuo žemės paviršiaus pakyla 6 cm. Automobiliukas sveria 940 gramus.

O kaip jis transformuojamas, važinėja per akmenis ir kitus paviršius galite pasižiūrėti šiame vaizdo įraše:

„Bilikay KW19“ išmanusis sporto laikrodis

  • Šiuo metu jis parduodamas už 13,77 €;
  • 58 % nuolaida;
  • žemiausia kaina;
  • nemokamas siuntimas į Lietuvą.

Net sunku patikėti, kad „Bilikay KW19“ išmanusis laikrodis gali būti toks pigus, ypač atsižvelgiant į jo galimybes. Ir pirkėjai „Bilikay KW19“ yra labai patenkinti. Kalbant labai tiksliai, pagal funkcionalumą tai yra išmanioji apyrankė su laikrodžio ekranu, tačiau iš išvaizdos jis labai panašus į išmanųjį laikrodį. 

„Bilikay KW19“ turi 1,3 colių įstrižainės spalvotą ir į prisilietimus reaguojantį 240 x 240 raiškos ekraną. 

Taip pat išmanusis laikrodis yra atsparus vandeniui (IP67), nors ir plaukioti su juo nerekomenduojama.

„Bilikay KW19“ su išmaniaisiais telefonais yra suporuojamas Bluetooth 4.0 ryšiu, palaiko anglų, rusų, vokiečių ir kitas kalbas. Taip pat telefonai turi darbuotis su Android 5.1 / iOS 9.0 ir naujesnėmis operacinėmis sistemomis.

Išmanusis laikrodis praneša apie gaunamus skambučius; galima matyti ir perskaityti SMS, socialinių tinklų (Facebook, Instagram, LinkedIn, Twitter, Wechat, WhatsApp ir kt.) ir programėlių pranešimus. 

Ypač šaunus dalykas, kad „Bilikay KW19“ nuolat matuoja širdies ritmą, kraujo spaudimą ir deguonies kiekį kraujyje. O taip pat seka miego kokybę ir palaiko 7 skirtingus sporto režimus: ėjimą, bėgimą, važiavimą dviračiu, futbolą, krepšinį, badmintoną ir šokinėjimą per šokdynę.

Verta pažymėti, kad „Bilikay KW19“ palaiko ir nuotolinį išmanaus telefono kameros valdymą bei muzikinio grotuvo valdymą. Pastaroji funkcija yra labai patraukli ir praktiška - ypač, kai išeisime pabėgioti ar pasivažinėti dviračiu.

O ir kur nors važiuojant automobiliu ar kita transporto priemone su „Bilikay KW19“ laikrodžiu bus patogiau kontroliuoti savo muzikos grotuvą.

„Bilikay KW19“ yra maitinamas 140 mAh talpos baterija ir gamintojas teigia, kad jos užteks iki 10 dienų. Žinoma, viskas priklauso nuo to, kaip intensyviai bus naudojamas šis išmanusis laikrodis.

„Bilikay KW19“ išmanųjį laikrodį labai teigiamai vertina ir jį įsigiję pirkėjai:

  • Edmund - „Tvirtas, lengvas, elegantiškas, nebrangus ir patogus naudotis. Bilikay KW19 atrodo stilingas laikrodis su minkštos gumos dirželiu. Norint išnaudoti daugelį funkcijų, reikės laikrodį Bluetooth ryšiu prijungti prie išmanaus telefono. Suporavimas su telefonu yra paprastas ir duomenys perduodami sklandžiai. Ir nors Bilikay KW19 nėra tas jau pažangiausias išmanusis laikrodis, tačiau už tokią kainą gauname puikų išmanųjį laikrodį. Man jis labai patinka. Rekomenduoju.“
  • Denise S. - „Bilikay KW19 yra vertas kiekvieno cento, kurį už jį sumokėjau. Puikus išmanusis laikrodis. Aš jį labai mėgstu. Puikiai laikosi ant mano moteriško riešo, gerai priglunda, apyrankė tvirtai užsisega. Laikrodis atrodo klasiškai. Įkroviklis dirba puikiai ir prie laikrodžio prisitvirtina stabiliai. Manęs žmonės nuolat klausinėja: iš kur aš gavau tokį išmanųjį laikrodį? Puikus laikrodis ir labai džiaugiuosi jį įsigijusi.“
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(3)
(6)
(-3)

Komentarai (1)