Įspūdžiai po 6 mėn naudojimosi - „Tai vienas geriausių temperatūros ir drėgmės matuoklių už labai padorią kainą“ („Xiaomi Miaomiaoce MMC - C201“ apžvalga, Video)  (1)

„Tėtis manęs paprašė surasti kambario termometrą ir aš gana aktyviai ieškojau tinkamo modelio. Reikėjo, kad jis tiksliai rodytų temperatūrą, drėgnumą, būtų paprastai valdomas – be jokių išmaniųjų programėlių – gražaus dizaino, su E-ink ekranu ir su ilgai tarnaujančia baterija. Žinoma, ir už padorią kainą. Ir štai, pasirinkau Xiaomi Miaomiaoce MMC – C201 modelį.“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Apžvalgininkas gana išsamiai aptaria šį „Xiaomi“ drėgmės bei temperatūros matuoklį, palygina jo ekrano rodmenų ryškumą su senesniu modeliu ir su išmania bei gerokai daugiau rodmenų rodančia orų stotele.

„O kodėl gi pasirinkau būtent šį drėgmės ir temperatūros matuoklį? Pagrindinė priežastis buvo jo turimas E-ink ekranas.

Toks ekranas naudoja labai mažai energijos, tačiau yra ryškus, skaitmenys dideli ir puikiai matome iš bet kokio kampo.“

Tačiau pradėkime nuo pakuotės ir apžvalgininkas teigia, kad „Xiaomi Miaomiaoce“ atkeliauja simpatiškoje, paprastoje ir tvarkingoje dėžutėje, ant kurios nurodyta produkto pagaminimo data, o nugarėlėje pagrindinės techninės charakteristikos.

Pakuotėje yra stovelis, į kurį galima pastatyti šį matuoklį; taip pat lipdukas, su kuriuo yra galimybė orų stotelę prilipdyti prie sienos; bei magnetukas, kurį pritvirtiname prie „Xiaomi Miaomiaoce“ nugarėlės (pažymėta vieta) ir tada šį prietaisą galime pritvirtinti prie šaldytuvo ar kt.

Taip pat pakuotėje yra naudojimosi instrukcija kinų kalba ir pats oro temperatūros bei drėgmės matuoklis „Xiaomi Miaomiaoce MMC – C201“.

Jo nugarėlė nusiima ir čia įdedama sagos formos 3V „CR2032“ baterija. Ji jau yra įdėta ir atskirai pirkti nereikės. Taip pat gamintojas nurodo, kad jos užteks metams laiko.

Be to, nugarėlėje yra mygtukas, kuriuo keičiami temperatūros parametrai: Celsijaus arba Farenheito laipsniai bus rodomi ekrane. Matavimo diapazonas Celsijaus laipsniais yra nuo 0 iki 60 laipsnių – su 0,3 laipsnio paklaida.

Apžvalgininkas teigia, kad „Xiaomi Miaomiaoce MMC – C201“ korpusas yra balto plastiko, ekranas taip pat dengtas permatomo plastiko apsauga ir žiūrėjimo kampas į ekrane pateikiamą informacija yra maksimaliai platus.

Net ir žiūrint iš itin aštraus kampo, vaizdas yra ryškus, skaičiai neiškraipyti, puikiai matomi. Štai galite įsitikinti koks didelis skirtumas, palyginus informacijos pateikimą „Xiaomi Miaomiaoce MMC – C201“ ekrane, su paprasta orų stotele.

Apžvalgininkas „Xiaomi Miaomiaoce MMC – C201“ matuoklio rodmenis palygino su turima tikra orų stotele ir teigia, kad:

„Mane labai nustebino Xiaomi matuoklio tikslumas. Orų stotelė ir Xiaomi matuoklis parodė praktiškai tokius pačius kambario temperatūros ir drėgmės rodiklius.

Taip pat nusprendžiau pasižiūrėti, kaip gi Xiaomi matuoklis darbuojasi esant žemesnei temperatūrai ir įdėjau jį į šaldytuvą. Tad jo išmatuoti rezultatai, buvo labai arti tų, kuriuos parodė orų stotelė (žiūrėti OUT rezultatus aut. past.) - 12 laipsnių prieš 11,8 ir identiškas 51 proc. drėgnumas.“

Galutinis verdiktas

„Palyginęs su kitais dviem prietaisais galiu pasakyti, kad Xiaomi Miaomiaoce rodo teisingus drėgmės ir oro temperatūros rodiklius.

Labai gražus ir ryškus E-ink ekranas, į kurį galima žiūrėti iš bet kokio kampo ir vaizdas lieka neiškreiptas. Be to, toks ekranas sunaudoja mažai energijos.

Duomenys yra atnaujinami maždaug kas minutę ir kokioms 1-2 sekundėms ekrane dingsta vaizdas, kad būtų įkelti nauji rodmenys.

Prietaisas puikus – tinka prie bet kokio interjero. Mano tėvai jau šešis mėnesius naudojasi Xiaomi Miaomiaoce ir juo yra labai patenkinti.“

Speciali akcija

„Xiaomi Miaomiaoce MMC - C201“ drėgmės ir temperatūros matuoklis:

  • Gearbest11,15 €;
    • 40 % nuolaida;
    • nemokamas siuntimas į Lietuvą.
  • Aliexpress12,56 €;
    • 29 % nuolaida;
    • nemokamas siuntimas į Lietuvą.
 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(3)
(0)
(3)

Komentarai (1)