Kinijos turgelio stebuklai: lietuvaičių giriama ir masiškai perkama LED juosta, išskirtinis ir labai populiarus ilgintuvas už puikią kainą bei nuolaidų kuponas pirkėjų vertinamam „Tecney QC3.0“ FM moduliatoriui (Video, Pirkėjų atsiliepimai)  (1)

Naujausi Gearbest ir Aliexpress pasiūlymai:

- „ORICO“ universalus ilgintuvas ir prietaisų įkroviklis už puikią kainą;

- „Lyfs“ - labai populiari ir pirkėjų iš Lietuvos giriama LED juosta;

- „Tecney QC3.0“ automobilinis FM moduliatorius - puikiai vertinamas ir su nuolaidos kuponu.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„ORICO“ universalus ilgintuvas ir prietaisų įkroviklis už labai gerą kainą

  • Šiuo metu jis parduodamas už 23,01 €;
  • 42 % nuolaida;
  • nemokamas siuntimas į Lietuvą.

Iškart verta pažymėti, kad galima rinktis iš 4, 6 ar 8 AC jungčių turinčio ilgintuvo variantų. 

Iš pirmo žvilgsnio tokia kaina už ilgintuvą atrodo didoka, bet „ORICO“ produktas tikrai nėra įprastas ilgintuvas, kurį galime pamatyti kone kiekvienoje parduotuvėje.

Šis ilgintuvas turi nuo 4 iki 8 AC jungčių ir 5 USB jungtis. Ilgintuvas prijungiamas prie įprasto elektros tinklo, palaiko tokius parametrus: 4000W (100-250V, 50/60HZ, 16A), maksimali 8 AC jungčių galia siekia 2500W.

„ORICO“ produktas išskirtinis ir tuo, kad turi 5 USB jungtis ir vienu metu prie šio ilgintuvo galima prijungti ne tik keletą įrenginių, bet įkrauti mobiliuosius telefonus, planšetes ir kt.

Maksimaliai viena USB jungtis palaiko 5V, 2.4A; atskirai: trys po 5V, 1.0A, o dvi po 5V, 2.4A; o bendrai 5V, 8A, 40W.

Stilingai atrodantis ir kokybiškas „ORICO“ ilgintuvas yra aprūpintas net keliomis apsaugomis: nuo per didelės įtampos, srovės, trumpo jungimo ir kt.

„ORICO“ yra kompaktiškas - 27,7 x 10 cm - su 1,5 metro ilgio laidu, europietišku kištuku, daugybe AC ir USB jungčių. Šaunus ir labai universalus daiktas.

„Lyfs“ - itin pigi, labai populiari ir pirkėjų iš Lietuvos giriama LED juosta

  • Šiuo metu ji parduodama už 4,22 €;
  • 46 % nuolaida;
  • nemokamas siuntimas į Lietuvą.

Verta pažymėti, kad galima rinktis iš įvairių juostų variantų - trijų švietimo spalvų: šaltai baltos, šiltai baltos ir spalvotos. Taip pat ir juostos ilgis yra skirtingas - nuo 5 iki 40 metrų. Tad visiems pagal asmeninius poreikius ir skonį.

Įdomu, kad ši „Lyfs“ LED juosta Aliexpress parduotuvėje yra itin populiari ir pirkėjų labai giriama. Prie komentarų galima surasti daugybę atsiliepimų ir iš Lietuvos ir visi jie teigiami, tad daiktas neabejotinai veikiantis, bet ir pateisinantis lūkesčius - puikios LED juostos savybės ir ypatingai žema kaina.

„Lyfs“ LED juosta yra maitinama tik saulės panelių sukaupta elektros energija. Ir čia verta pažymėti, kad kuo ilgesnė LED juosta, tuo didesnė saulės panelė.

Kitas svarbus momentas, kad „Lyfs“ LED juosta yra visiškai atspari vandeniui ir gali būti drąsiai naudojama lauke.

Beje, „Lyfs“ LED juostos palaiko skirtingus švietimo režimus. 5 ir 10 metrų ilgio LED juostos palaiko 2 švietimo režimus, o ilgesnės LED juostos užtikrins 8 skirtingus švietimo režimus.

„Lyfs“ LED juosta įjungiama ir švietimo režimai keičiami su ant valdiklio esančiais mygtukais. O štai čia keletas pirkėjų nuotraukų, kaip jie panaudoja šias „Lyfs“ LED šviesas: 1 foto, 2 foto, 3 foto.

Nuolaidos kuponas itin gerai vertinamam ir labai geros kainos „Tecney QC3.0“ automobiliniam FM moduliatoriui

  • Šiuo metu jis parduodama už 9,15 €;
  • GBBC3361 nuolaidos kuponas;
  • nemokamas siuntimas į Lietuvą.

„Tecney QC3.0“ automobilinis FM moduliatorius išsiskiria savo dizainu, pagaminimo kokybe, techninėmis savybėmis ir dabar labai gera kaina. 

FM moduliatoriai, bent jau iki šiol, nepasižymėjo itin gera atkuriama garso kokybe. Vis dėlto, „Tecney QC3.0“ gali tapti malonia išimtimi, kadangi šis FM moduliatorius turi integruotą Bluetooth 4.2 ryšio modulį.

Priminsime, kad anksčiau pristatyti FM moduliatoriai dažniausiai naudojo morališkai pasenusią Bluetooth 3.0 versiją. Tuo tarpu ketvirtoje Bluetooth versijoje buvo pristatyta nemažai naujų techninių sprendimų, kurie leidžia pasiekti ne tik geresnį informacijos suspaudimo lygį, bet dar ir padeda sukurti stabilesnį ryšio kanalą, kas galutiniame rezultate leidžia mėgautis geresne garso kokybe.

Būtina pabrėžti ir tai, kad „Tecney QC3.0“ FM moduliatorius taip pat palaiko populiariausius muzikos formatus (MP3 / WMA).

Trumpai tariant, nuo šiol jums nereikės rūpintis kokio formato muzikos rinkmenas kelti į USB atmintinę, nes „Tecney QC3.0“ tiesiog sugebės susidoroti su bet kuriuo populiariu muzikos formatu automatiškai. Arba tiesiog pasinaudojus Bluetooth ryšiu ir susiejus telefoną su „Tecney QC3.0“ klausytis norimos muzikos.

Gamintojas tvirtina, jog „Tecney QC3.0“ yra suderinamas su daugeliu išmaniajame telefone diegiamų taikomųjų programų.

Šis sprendimas naudingas dėl tos priežasties, nes tiesiog naudojant ant „Tecney QC3.0“ korpuso esančius mygtukus leis perjungti dainą, o esant reikalui padės atsiliepti ir į telefono skambutį.

„Tecney QC3.0“ turi integruotą mikrofoną ir gamintojas teigia, kad pašnekovas girdi tik visiškai aiškų ir švarų kalbančiojo balsą.

Be to, ekranėlyje nuolat rodo FM moduliacijos dažnį ir automobilio elektros sistemos įtampą.

Kitas svarbus dalykas, kad „Tecney QC3.0“ palaiko greitąjį išmaniųjų prietaisų įkrovimą. Jis turi dvi USB tipo jungtis, kuriomis galima labai greitai įkrauti savo išmaniuosius įrenginius. Palaikomas 3.6V-6.5V/3A, 6.5V-9V/1.5A, 9V-12V/1A įkrovimas.

Svarbu ir tai, kad „Tecney QC3.0“ automobilinis FM moduliatorius turi integruotas įvairias apsaugas: nuo temperatūros, įtampos, srovės šuolių ir trumpo jungimo.

O šį įrenginį įsigiję pirkėjai apie „Tecney QC3.0“ atsiliepia labai teigiamai ir visi teigia, kad jo pagaminimo kokybė yra labai gera, prijungimas itin paprastas ir užtikrinama gero garso kokybė. Štai pora pirkėjų atsiliepimų:

  • MG26 - „Tecney QC3.0 dirba gerai. Lengvas naudojimasis, gera garso kokybė. Man patinka ir tai, kad suporavus su išmaniuoju telefonu, jį galima naudoti kaip laisvų rankų įrangą. Kiek nepatinkantis dalykas, tai jo mygtukai, kuriais perjungiamos dainos pirmyn ir atgal. Vairuojant automobilį tą padaryti nėra patogiausias dalykas.“
  • Sherol White - „Mano senajam CRV automobiliui reikėjo FM moduliatoriaus ir pamačiau Tecney QC3.0. Jis labai patogus naudotis, lengvas įdiegimas ir dirba puikiai. Garso kokybė yra labai gera, jokio aido ir papildomo triukšmo. Galiu viską valdyti per Bluetooth, kas yra itin patogu. Tecney QC3.0 dirba taip, lyg būtų prabangus įrenginys. Rekomenduoju.“

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(16)
(8)
(8)

Komentarai (1)