Kinijos turgelio stebuklai: išskirtinis dviračio žibintas su 5 režimais, stabdant automatiškai padidinamu ryškumu ir galimybe nešioti prie kuprinės, pigiausias elektrinis „Xiaomi“ dantų šepetėlis ir vienas populiariausių veidrodėlių iš „Xiaomi“ su USB jungtimi  ()

Naujausi Gearbest ir Aliexpress pasiūlymai:

- „GIYO Brake Warning USB Charging Bike Rear Light“ - raudonai šviečiantis, įkraunamas, galinis dviračio žibintas;

- „Xiaomi MIJIA MES603 Sonic Electric Toothbrush T100“ - elektrinis dantų šepetėlis;

- „Xiaomi Mijia Intelligent portable makeup mirror“ - vienas perkamiausių neįprastų veidrodėlių iš Aliexpress.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„GIYO Brake Warning USB Charging Bike Rear Light“ - raudonai šviečiantis, įkraunamas, galinis dviračio žibintas

  • Šiuo metu jis parduodamas už 12,94 €;
  • 40 % nuolaida;
  • 0,64 € už siuntimą į Lietuvą.

​Žibintas atrodo labai šauniai, tvirtai pagamintas, pritvirtinamas prie dviračio rėmo ir šviečia ryškia raudona spalva.

Jis palaiko 5 skirtingus švietimo režimus, tad galima pasirinkti, jog tiesiog šviestų raudona spalva arba, kad skirtingais intervalais mirksėtų.

Šaunus dalykas, kad šis žibintas yra labai lengvai pritvirtinamas prie dviračio rėmo, o dar geresnis dalykas, kad kai išseks žibinto baterija, nereikės visos šios konstrukcijos nuiminėti nuo dviračio.

Tereikės nuimti patį žibintą ir jį prijungti prie kompiuterio ar išorinės baterijos ir įkrauti žibinto turimą 160 mAh talpos bateriją.

Gamintojas nurodo, kad žibinto bateriją pilnai įkrausime per maždaug 1 val. ir 45 min., o sukauptos energijos užteks iki 9 valandų. Žinoma, viskas priklausys nuo pasirinkto žibinto švietimo režimo.

Įkrovimo metu mirksi žalios spalvos indikatorius, o kai baterija bus įkrauta, jis nustos mirksėjęs.

Dar vienas įdomus momentas, kad stabdymo metu šis žibintas automatiškai padidina ryškumą ir gamintojas nurodo, kad dienos metu šį žibintą galima matyti už 300 metrų, o nakties metu net už 500 metrų.

Be to, jis yra atsparus vandeniui (IPX4 standartas), tad žibintui nebaisus ir užklupęs lietus.

„GIYO Brake Warning USB Charging Bike Rear Light“ galima naudoti ir pritvirtinus prie kuprinės - tamsiuoju paros metu būsime matomi puikiai.

O nusprendusiems pasivažinėti dviračiu, tereikės šį žibintą pritvirtinti prie dviračio ir mėgautis saugia kelione.

„Xiaomi MIJIA MES603 Sonic Electric Toothbrush T100“ - elektrinis dantų šepetėlis

  • Šiuo metu jis parduodamas vos už 6,79 €;
  • GB-HBZXMTBJ nuolaidos kuponas;
  • 0,08 € už siuntimą į Lietuvą.

Tai turbūt pats pigiausias elektrinis dantų šepetėlis iš „Xiaomi“. Jis kainuoja kone kaip įprastas dantų šepetėlis, tačiau „Xiaomi MIJIA MES603 Sonic Electric Toothbrush T100“ tikrai turi kuo pasigirti.

„Xiaomi MIJIA MES603 Sonic Electric Toothbrush T100“ turi švelnius šerelius; palaiko du dantų valymo režimus; kas 30 sekundžių informuoja, kad metas keisti dantų valymo pusę; yra visiškai atsparus vandeniui (IPX7 standartas); lengvas ir patogus naudotis, o baterijos energijos užteks 30 dienų.

Gamintojas nurodo, kad bateriją su pakuotėje esančiu USB laidu įkrausime per 4 valandas. Ir nors tai nėra labai jau greitai, bet atsižvelgiant į tai, kad to nereikės daryti visą mėnesį, rezultatas yra puikus.

Beje, pakuotėje be USB laido ir elektrinio dantų šepetėlio, dar rasime šepetėlio galvutę ir naudojimosi instrukciją kinų kalba.

Pastaroji greičiausiai nelabai pravers, tačiau didelio mokslo naudotis tokiu daiktu ir neprireiks. Šiek tiek dantų pastos, ant korpuso esančiais mygtukais pasirenkame valymo režimą - silpną ar stiprų - ir pradedame valytis dantis.

„Xiaomi MIJIA MES603 Sonic Electric Toothbrush T100“ yra tokių išmatavimų: 20.50 x 5.80 x 1.89 cm ir sveria tik 46 gramus.

Tai kompaktiškas elektrinis dantų šepetėlis, kuris puikiai tinka dar tik norintiems išbandyti tokį įrenginį ir vaikams. Už tokią kainą, tai tiesiog nuostabus elektrinis dantų šepetėlis. 

„Xiaomi Mijia Intelligent portable makeup mirror“ - vienas perkamiausių neįprastų veidrodėlių iš Aliexpress

  • Šiuo metu jis parduodamas už 11,79 €;
  • 15 % nuolaida;
  • 4,15 € už siuntimą į Lietuvą.

Šis „Xiaomi“, o tiksliau dviejų jos dukterinių kompanijų „JORDAN“ ir „JUDY“ veidrodėlis yra vienas perkamiausių Aliexpress.com internetinėje parduotuvėje.

Šį produktą užsisakė daugiau nei 6700 pirkėjų, kurie paliko virš 2500 atsiliepimų ir šiam veidrodėliui davė 4,9 balus iš 5 galimų. Tai kuo gi atrodytų paprastas veidrodėlis taip patiko pirkėjams?

Tuo, kad „Xiaomi“ ir jos dukterinės kompanijos pačiam paprasčiausiam daiktui suteikė puikią išvaizdą ir smagių privalumų, kurių neturi kiti panašūs produktai.

Šis veidrodėlis iš esmės yra skirtas pasidaryti sau makiažą, tačiau jį galima naudoti ir kitomis aplinkybėmis. Jis turi atlenkiamą kojelę, tad veidrodėlį galima pastatyti bet kurioje kambarioje vietoje.

Tačiau įdomiausia dalis, kad šis veidrodėlis turi 1200 mAh talpos įkraunamą bateriją ir į prisilietimus reaguojantį ekraną. Tikrai taip, perskaitėte teisingai. O kam gi veidrodžiui baterija?

Ji yra reikalinga tam, kad maitintų aplink veidrodžio rėmo kraštus išdeliotiems šviesos diodams. Su į prisilietimus reaguojančiu mygtuku yra keičiamas švietimo ryškumas.

Gamintojas nurodo, kad yra palaikomi 3 skirtingi švietimo intensyvumo lygiai. O štai, kaip šviečiantis veidrodėlis atrodo praktiškai, nuotraukomis dalinasi pirkėjai (1 foto, 2 foto).

Nenuostabu, kad tokie dalykai žavi pirkėjus ir ypatingai moteris. Joms toks veidrodėlio dizainas, kompaktiški išmatavimai - 16,8 x 23,8 cm - ir papildomas švietimas tampa ne tik praktiškais dalykais, bet tiesiog smagiomis savybėmis. Juk tokio „Xiaomi“ veidrodėlio net neverta lyginti su paprastu veidrodėliu.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(4)
(2)
(2)

Komentarai ()