Šiltos, vandeniui atsparios, puikaus dizaino ir net nereikės nusiimti, norint naudotis išmaniuoju telefonu - už puikią kainą parduodamos „Kyncilor“ pirštinės  ()

Atėjus vėsesniems orams tikrai nesinori šalti rankų ir pradedame ieškoti šiltesnių pirštinių. Tačiau su įprastomis pirštinėmis nėra galimybės patogiai naudotis savo išmaniuoju telefonu - jo ekranas tiesiog nereaguoja į prisilietimus. Tokių keblumų tikrai nekils su šiltomis ir vandeniui atspariomis „Kyncilor“ pirštinėmis.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kaina ir sąlygos

  • Šiuo metu „Kyncilor“ pirštinės parduodamos už 5,39 eurus;
  • nemokamas siuntimas į Lietuvą;
  • 30-ies dienų pinigų grąžinimo garantija.

Verta pažymėti, kad galima rinktis iš trijų pirštinių dydžių: M, L ir XL. Jų visų kaina yra ta pati.

Kad būtų lengviau suprasti, kaip išsirinkti asmeniškai tinkamo dydžio pirštines, pardavėjas pateikia štai tokią lentelę. 

Pagal ją galima įsivertinti savo plaštakų dydį ir taip pasirinkti tinkamiausią „Kyncilor“ pirštinių dydį.

Gamintojas teigia, kad „Kyncilor“ pirštinės yra pagamintos iš kokybiškų medžiagų, viduje turime papildomą pašiltinimą ir šias pirštines yra patogu dėvėti.

Šiltos ir išvaizdžios „Kyncilor“ pirštinės apsaugos nuo žvarbaus vėjo, šalčio ir drėgmės. Šios pirštinės yra atsparios vandeniui, tad lietus, šlapdriba ar sniegas joms tikrai nebaisu.

„Kyncilor“ pirštinės yra išvaizdžios, su neslidžiomis silikagelio juostelėmis ir pirštų galiukais, į kurių prisilietimus reaguos jutiklinius ekranus turintys įrenginiai: išmanieji telefonai ar planšetiniai kompiuteriai.

Stilingai atrodančios, atsparios drėgmei, šiltos, apsaugo nuo žvarbaus vėjo ir dar tuo pačiu leidžia patogiai naudotis išmaniaisias telefonais. Kaip už tokią kainą, „Kyncilor“ pirštinės yra labai geras pasiūlymas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(21)
(12)
(9)

Komentarai ()