Iš Vokietijos sandėlio ir už puikią kainą - su labai gera nuolaida parduodamas puikus 3D spausdintuvas pradedantiesiems „Anet ET4“ (Video)  ()

Puikios techninės savybės, paprastas surinkimas ir apžvalgininko pagyros - „Anet ET4“ yra puikus pasirinkimas ieškantiems savo pirmojo 3D spausdintuvo.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali kaina ir sąlygos

  • Dabar „Anet ET4“ 3D spausdintuvas parduodamas už 148,98 €;
  • Vokietijos sandėlio, tad nėra rizikos dėl muito mokesčių;
  • nemokamas siuntimas į Lietuvą ir pristatys per 4-6 darbo dienas;
  • labai ribotas prekių pasiūlymas.

„Anet ET4“ yra pigus bei tuo pačiu kokybiškas 3D spausdintuvas ir kaip teigia jį išbandęs apžvalgininkas, tai yra šiuolaikiškas 3D spausdintuvas, su visais būtinais techniniais sprendimais ir tiesiog puikus pasirinkimas pradedantiesiems.

„Anet ET4“ yra labai kompaktiškas įrenginys su puikiais išmatavimais. Jo matmenys yra 34 x 44 x 48 cm ir sveria vos 7,2 kg, tad tai iš tikrųjų yra rimtas ir tuo pačiu kompaktiškas stalinis 3D spausdintuvas.

Jis neužima didelės erdvės, yra kompaktiškas, nesunkiai surenkamas bei patogus naudoti. Pats spausdintuvas pagamintas iš metalo ir yra itin tvirtas bei kokybiškai pagamintas.

„Anet ET4“ pasiekia 20 – 150 mm/s spausdinimo greitį. Purkštukų skersmuo yra 0,4 mm, sluoksnio storis 0,1-0,3 mm, o spausdinimo tikslumas – 0,1 mm.

Šildomas padėklas pasiekia iki 100 laipsnių temperatūrą pagal Celsijų vos per 5 minutes, o purkštukų temperatūra siekia iki 250 laipsnių.

„Anet ET4“ planuojamo atspausdinti modelio brėžinį galima sukurti naudojant „Windows“ ar „Mac“ operacines sistemas.

Labai svarbu paminėti, kad su „Cura, Repetier-Host, Simplify3D“ programine įranga sukurtas brėžinys vėliau gali būti atspausdintas tiesiog naudojant SD kortelę, todėl su „CREALITY CR-10S Pro“ galima dirbti net jei šalia nėra kompiuterio ir/ar interneto ryšio.

„Anet ET4“ turi LCD ekraną, tad spausdinimo metu matoma visa svarbiausia informacija, tokia, kaip darbinės charakteristikos bei pačio spausdinimo eiga.

Dar vienas svarbus privalumas, kad „Anet ET4“ palaiko automatinį spausdinimo medžiagos padavimą ir automatiškai fiksuoja, kada ji baigiasi. Tokiu atveju sustabdomas spausdinimo procesas ir jis vėl tęsiamas nuo ten, kai 3D gauna naują porciją spausdinimo medžiagos.

Tad toks dalykas pravers ir tada, kai reikės atspausdinti didelės apimties 3D modelį. Be to, ši „Rezume“ funkcija veikia ir tuo atveju, kai dingsta elektros maitinimas.

„Anet ET4“ spausdinimui naudoja įvairiais medžiagas: PLA, HIPS, medienos kompozitą ir kt. medžiagas. Patariama naudoti iki 1,75 mm storio spausdinimo medžiagą.

Galima šį 3D spausdintuvą pritaikyti praktiškai bet kam, nuo įvairių mokslinių modelių ar medicininės įrangos spausdinimo iki žaislų vaikams. Viskas priklauso nuo asmeninių poreikių ir fantazijos.

Taip pat nevertėtų išsigąsti, kad teks patiems surinkti šį 3D spausdintuvą. Jo pakuotėje rasite visą reikalingą informaciją ir išsamias instrukcijas + 10 metrų spausdinimo medžiagos.

O papildomai verta peržiūrėti ir šią apžvalgą, kurios autorius išpakuoja „Anet ET4“ 3D spausdintuvą, jį žingsnis po žingsnio surenka, įjungia, išbando, atspausdina įvairių modelių ir pasidalina savo asmeniniais pastebėjimais apie šį pradedantiesiems puikiai tinkantį 3D spausdintuvą:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(5)
(1)
(4)

Komentarai ()