ES sandėliai, pristatymas per 5 dienas, daugybė nuolaidų, žaidimų ir lobiai, verti 1 mln. $ - Gearbest skelbia apie didžiojo „11.11“ išpardavimo pradžią  ()

„11.11“ yra vienas didžiausių metų išpardavimų Kinijoje, tad internetinės parduotuvės bando visaip atkreipti į save dėmesį, pasiūlyti įvairių nuolaidų populiarioms prekėms, žaidimų ir įspūdingų prizų. Štai ir Gearbest.com skuba informuoti, kad jau galima dalyvauti jų organizuojamuose žaidimuose ir „rasti lobių, vertų 1 mln. $“. Taip pat jau ir dabar taikomos itin įspūdingo dydžio nuolaidos, o pats išpardavimo pikas net neprasidėjo.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Gearbest.com praneša, kad verta kasdien apsilankyti oficialiame „11.11“ išpardavimo puslapyje bei prisijungti prie jų svetainės ir iškart turėsime galimybę sudalyvauti žaidime, ieškat tų paslėptų lobių, kurių bendra vertė siekia 1 mln. $.

Šiuo atveju net nereikia ką nors pirkti, rašyti komentarą ar atlikti kokią nors kitą užduotį.

Tiesiog dalyvauti „Treasure Hunt“ lenktynėse ir visa informacija, kaip tą daryti, yra surašyta „Hunting Guide“.

Tad šios lobių paieškos truks nuo lapkričio 4 iki 12 dienos ir per šį laiką tereikia kasdien prisiregistruoti prie Gearbest svetainės ir už tai gauti taškų.

Be to, prisiregistravus 3 dienas iš eilės, galima laimėti 3 $ nuolaidos kuponą, perkant prekių už 30 $.

5 dienas iš eilės, galima laimėti 6 $ nuolaidos kuponą, perkant už 60 $.

8 dienas iš eilės, galima laimėti 11 $ nuolaidos kuponą, perkant už 150 $.

Taip pat ieškoti raktinių žodžių - juos pateikia štai čia - ir ant jų paspaudus galėsime atidaryti naują lobių skrynelę ir laimėti vieną ar kitą prizą.

Galima surinkti 4 specialius raktus su G, E, A, R raidėmis ir taip gauti 100 $ vertės kuponą. Vieną kartą per dieną sudalyvauti Kuponų lietuje bei pasukti Laimės ratą ir taip laimėti išmaniųjų telefonų, išmaniųjų laikrodžių ir kitų prizų. Visą informaciją ir dalyvavimo taisykles rasite „Hunting Guide“.

Patogus dalykas yra ir tas, kad pateikiamas „Hunting Map“. Šiame žemėlapyje galima pasirinkti konkrečią dominančių produktų grupę ir pasižiūrėti ką Gearbest.com siūlo jau dabar - dar iki „11.11“ išpardavimo dienos.

Pavyzdžiui, ieškantiems „Xiaomi“ produktų, verta apsilankyti „HI-TECH LAND“ ir jau dabar pateikiami nuolaidų kuponai ypatingai populiarioms „Xiaomi“ kompanijos prekėms.

Atskiro dėmesio vertas ir „Arrive in 5 days“ puslapis, kuriame galima rasti robotų dulkių siurblių, 3D spausdintuvų, elektrinių dviračių ir kitų prekių iš Lenkijos, Vokietijos, Jungtinės Karalystės, Čekijos ir kitų sandėlių bei su iškart pateikiamais nuolaidų kuponais. Tad prekės jau ne tik su nuolaida ir bus atsiųstos per 5 dienas, bet svarbiausia, nėra jokios rizikos dėl muito mokesčių. 

Iš tikrųjų tai jau dabar vyksta daugybė įvairių žaidimų ir pateikiama vertingų nuolaidų, tad galima iš anksto pasižiūrėti ką gi siūlo Gearbest. Visą informaciją rasite oficialiame „11.11“ išpardavimo puslapyje.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(4)
(7)
(-3)

Komentarai ()