TOP 15 savaitės perkamiausių: savaitės atradimas - perkamiausios belaidės ausinės su RGB LED pašvietimu, naujas hitas - išmanusis laikrodis „Amazfit GTS“ ir populiariausias savaitės dronas - „LAUMOX SG907“ (Video, 2019 m. 47 savaitė)  ()

- Belaidės ausinės „Bilikay VJ033“

- Išmanioji apyrankė „Xiaomi Mi Band 4“ (su nuolaidos kuponu)

- Išmanusis laikrodis „Amazfit GTS“

- TV priedėlis „Magicsee N5 Plus“

- Aukščiausios kokybės plieno virtuviniai peiliai

- Temperatūros ir drėgmės matuoklis „Xiaomi Miaomiaoce MMC - C201“ (su nuolaidos kuponu)

- Dronas „LAUMOX SG907“

- Miniatiūrinė kamera „Quelima SQ11“

- Voltmetras „Habotest HT100E“

- TV pultelis „VONTAR G10“

- Itin kompaktiška pompa su 2000 mAh talpos baterija „Xiaomi Mijia Bicycle Pump“

- Nešiojamasis kompiuteris „BMAX MacBook Y13“ (su nuolaidos kuponu)

- Išmanioji durų spyna

- Naujos kartos planšetinis kompiuteris „Teclast T30“

- Dantų šepetėlių UV sterilizavimo įrankis „Xiaomi Youpin JJJ“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

1. Savaitės populiariausia prekė - belaidės ausinės „Bilikay VJ033“

11.85€ | 19 % nuolaida„Bilikay VJ033“ specifikacijos, atsiliepimai

„Bilikay VJ033“ – tai išskirtinio dizaino įmontuotą RGB LED pašvietimą bei sulankstomą korpusą turinčios visą ausinį dengiančios ausinės, kurios gali būti naudojamos tiek belaidžiame, tiek laidiniame režime. Be to, į šias ausines taip pat galima įdėti Micro SD kortelę, o tai leidžia muziką klausyti net ir tada, kai šalia nėra išmaniojo telefono ar kompiuterio.

Man labai patinka šiose ausinėse įmontuotas RGB LED pašvietimas. Jis atrodo šauniai ir tikrai atkreipia aplinkinių dėmesį. Manau, kad tai iš dalies taip pat atskleidžia mano mėgstamos muzikos stilių. (Joyce)

Garsių gamintojų ausinės yra tikrai labai brangus malonumas. Greičiausiai tai viena iš pagrindinių priežasčių, kodėl dauguma tautiečių sau tinkamų ausinių mielai dairosi Kinijoje. Tenka pripažinti, kad tame nėra nieko blogo, nes vietiniai Kinijos gamintojai šiuo metu jau tikrai gali pasiūlyti puikią kokybę už visiems prieinamą kainą.

Pavyzdžiui, jeigu ieškote visą ausį dengiančių ausinių, kurios jums dar leistų ir išsiskirti iš kitų, tuomet šiuo metu tikrai rekomenduojame atkreipti dėmesį į „Bilikay VJ033“ belaides ausines. Šios ausinės yra ypatingos dėl tos priežasties, nes turi įmontuotą RGB LED pašvietimą, kuris šiuo atveju kiekvieną kartą dinamiškai kinta priklausomai nuo klausomos muzikos.

Gamintojas pristatydamas „Bilikay VJ033“ belaides ausines taip pat akcentuoja ir tai, jog šios ausinės gali būti naudojamos net trijuose skirtinguose režimuose. Vienas iš jų, žinoma, yra belaidis, tačiau kur kas įdomiau yra tai, kad esant poreikiui šias ausines galima naudoti ir kaip laidines, o tuo metu, kai šalia nėra jokių įrenginių, muziką be jokių problemų galima klausyti ir iš tiesiai į ausines dedamos Micro SD kortelės.

„Bilikay VJ033“ belaides ausines dar norisi pagirti ir už tai, jog jos turi funkcinius valdymo mygtukus. Trumpai tariant, pasinaudojus ant ausinių integruotais mygtukais galima ne tik perjungti klausomą dainą ar padidinti garsumą, bet taip pat ir atsiliepti ar atmesti įeinančius skambučius.

Belaidės ausinės „Bilikay VJ033“ iš kitų išsiskiria dar ir dėl tos priežasties, nes turi ypatingos konstrukcijos korpusą, kuris leidžia šias ausines sulankstyti. Tai itin pravers tiems pirkėjams, kurie ausines yra įpratę nešiotis kuprinėje. Toks paprastas sprendimas ne tik padeda taupyti vietą, bet taip pat garantuoja, jog transportavimo metu ausinių atsitiktinai nesulaužysite.

Galiausiai svarbu paminėti, jog „Bilikay VJ033“ yra aprūpintos net 40 mm dydžio garsiakalbiais. Būtent to pilnai pakanka kokybiškam skambesiui užtikrinti tiek aukštų, tiek žemų dažnių diapazone. Prie visa to dar galima pridėti ir tai, kad „Bilikay VJ033“ turi integruotą triukšmo šalinimo mechanizmą, kuris šiuo atveju pasirūpina pašalinių aplinkos garsų slopinimu, kas atitinkamai leidžia užtikrinti maksimalią koncentraciją tik į klausomą muziką.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus 5 balai iš 5 (8 vertinimai)
  • Tipas: belaidės, dengiančios visą ausį.
  • Pagrindinė paskirtis: turi RGB LED pašvietimą, todėl patiks mėgstantiems išsiskirti.
  • Skambėjimas: turi 40 mm garsiakalbius, gerai atkuria žemus ir aukštus dažnius.
  • Dažnis: 20 Hz-20 kHz.
  • Baterija: 500 mAh.
  • Ryšiai ir jungtys: Bluetooth 5.0; mikrofonas; 3,5 mm jungtis, Micro SD‘ Micro USB.
  • Išskirtinės savybės: galima klausyti muzikos tiesiai iš Micro SD kortelės; turi 3,5 mm jungtį, todėl gali būti naudojamos kaip laidinės ausinės; RGB LED pašvietimas.
  • Korpusas: pagamintas iš plastiko; paminkštinimai aptraukti dirbtine oda.
  • Matmenys ir masė:  19 x 17 x 7,7 cm; 207 g.

Kaina

Tikrinta 2019 11 24

  • „Gearbest“11.85€
  • Tai mažiausia kaina
  • Dabar parduodamos su 19 % nuolaida, į Lietuvą siunčiamos nemokamai.
  • Lietuvoje neparduodamos.

Dabartinė 11.85€ kaina yra mažiausia šių ausinių kainų istorijoje:

2. Perkamiausia išmanioji apyrankė iš Kinijos -  „Xiaomi Mi Band 4“

23.72€ | 65 % nuolaida + nuolaidos kuponas GBBAND4MI | 4.89 balai iš 5 (1750 vertinimai)

„Xiaomi Mi Band 4“ tarptautinė versija gali būti ir puiki Kalėdinė dovana, ir tiesiog eilinis nešiojamos elektronikos atnaujinimas. Dabar „Xiaomi Mi Band 4“ siūloma už mažiausią kainą, kokios negausite niekur Lietuvoje, o ir Kinijoje ji yra turbūt pati mažiausia.

„Xiaomi Mi Band 4“ apžvalgos ir palyginimai

Pakuotė yra gražaus dizaino ir jos viduje randame pačią „Mi Band 4“ apyrankę, įkroviklį ir naudojimosi instrukciją.

Prieš pradedant naudotis „Mi Band 4“ apyranke, reikia į savo išmanųjį telefoną atsisiųsti „Mi Fit“ programėlę, ją įsidiegti, įjungti „Bluetooth“ ir susieti su „Mi Band 4“ apyranke.

Pastaroji dabar palaiko naujausią „Bluetooth 5.0“ ryšį, dėl ko duomenys yra perduodami greičiau, stabiliau ir mažiau naudojama baterijos energijos. Beje, „Mi Band 4“ suderinama su „Android 4.4“/„iOS 9.0“ ir naujesnėmis operacinėmis sistemomis.

„Mi Fit“ programėlė yra anglų kalba, kaip ir visa informacija pateikiama angliškoje „Mi Band 4“ versijoje, tad viską suprasti yra labai lengva.

Pačioje programėlėje galima matyti daugybę įvairių apyrankės nustatymų, juos keisti, peržvelgti savo pasiekimus ir taip toliau.

Čia galima valdyti gaunamus skambučius, pranešimus (nustatyti iš kokių programėlių norite gauti pranešimus), įvairius įspėjimus (dėl per ilgo užsisėdėjimo ir pan.) ir kt.

Įdomesnis dalykas yra „Heart rate detection“. Čia galima nustatyti širdies ritmo ribas, kurias peržengus „Mi Band 4“ apie tai informuos. Tai ypač pravers sportuojant. Apyrankė stebės fizinės veiklos rodiklius ir įspės, jei šiek tiek persistengiame.

Dar vienas iškart į akis krentančių dalykų, kad „Mi Band 4“ turi daugybę ekrano atvaizdavimo pasirinkimų. Jų tiek daug, kad kiekvienas ras sau labiausiai patinkantį.

Vos tik programėlėje kuris nors iš jų pasirenkamas, jis iškart rodomas ir „Mi Band 4“ apyrankėje. Beje, šiuos ekrano atvaizdavimus galima rinktis ir pačioje apyrankėje.

Kalbant apie pačią „Mi Band 4“ ir jos valdymą, tai viskas gana paprasta ir intuityvu. Naujoji „Mi Band 4“ aprūpinti 0,95 colių įstrižainės, spalvotu „AMOLED“ ekranu ir apžvalgininkas teigia, kad „nors studijoje dabar yra labai šviesu, šviečia ryškios lempos, bet visa informacija apyrankės ekrane yra puikiai matoma.“

Kaina

Tikrinta 2019 11 24

  • Gearbest - 23.72€
  • Tai tarptautinė apyrankės versija
  • su nuolaidos kuponu GBBAND4MI
  • nemokamas siuntimas į Lietuvą
  • Lietuvoje apie 30€

3. Naujas hitas - išmanusis laikrodis „Amazfit GTS“

127.68€ | 25 % nuolaida„Amazfit GTS“ specifikacijos

„Amazfit GTS“ - tai turbūt įspūdingiausias 2019 metų „Xiaomi“ išmanusis laikrodis, kaip du vandens lašai panašus į „Apple Watch“. Aprūpintas itin aukštos kokybės 1,65 colių įstrižainės AMOLED ekranu ir net iki 14 dienų tarnaujančia 220 mAh talpos baterija. Be to, šis išmanusis laikrodis palaiko 12 sporto režimu, yra atsparus vandeniui ir taip pat dar gali pasigirti iš aliuminio lydinio pagamintu korpusus.

Džiaugiuosi įsigijęs šį išmanųjį laikrodį, jis pilnai atitinka mano lūkesčius tiek funkcionalumo prasme, tiek kaina. Taip pat esu maloniai nustebintas baterijos galimybėmis. „Amazfit GTS“ naudojuosi jau savaitę, o baterijos energijos lygis vis dar siekia 65%. (Bonnie)

„Man labai patiko Amazfit GTS išmanusis laikrodis - AMOLED ekranas ryškus, labai sodrios spalvos, daug sporto režimų ir net yra „always on display“ funkcija“. Praktiškai išbandė naujausią „Xiaomi“ šedevrą („Amazfit GTS“ apžvalga)

Jeigu kada nors teko domėtis „Apple“, „Samsung“ ar „Huawei“ išmaniaisiais laikrodžiais, tuomet turėtumėte puikiai žinoti, jog jų kainos artėja prie 300 eurų, o kartais gali būti ir dar didesnės. Vis dėlto alternatyvų rinkoje tikrai yra.

Pavyzdžiui, naujos kartos „Amazfit GTS“ išmanusis laikrodis siūlo „Apple Watch“ artimas galimybes, atrodo labai panašiai, o kas svarbiausia, kainuoja tikrai ženkliai mažiau nei kiti panašių galimybių bei kokybės išmanieji laikrodžiai. Tai turbūt bus vienas geriausių ir populiariausių 2019 metų „Xiaomi“ laikrodžių, kuris išsiskiria ne tik puikiu dizainu, tačiau ir puikiomis savybėmis.

Vienas iš esminių išmaniojo laikrodžio akcentų - ekranas. Akivaizdu, jog pagal šį aspektą „Amazfit GTS“ išmanusis laikrodis nurungia daugelį konkurentų. „Amazfit GTS“ turi 1,65 colių įstrižainės AMOLED technologijos lietimui jautrų ekraną, kurio raiška siekia 348 x 442 taškų, o PPI rodiklis atitinkamai yra net 341. Taigi, trumpai tariant šio išmaniojo laikrodžio ekrano kokybė praktiškai niekuo nenusileidžia net ir 5 kartos „Apple Watch“ išmaniajam laikrodžiui.

„Amazfit GTS“ maloniai stebina ir savo baterijos tarnavimo galimybėmis. Šis išmanusis laikrodis turi 220 mAh talpos bateriją, kurios energijos, pasak gamintojo, paprastai turėtų užtekti maždaug 14 dienų. Tuo tarpu, jeigu nuspręstumėte naudoti tik laikrodžio funkcionalumą, tuomet „Amazfit GTS“ be papildomos įkrovos pavyktų naudoti maždaug pusantro mėnesio, t. y. apie 46 dienas.

Aktyviai sportuojantys šį išmanųjį laikrodį įvertins ne tik dėl integruoto realiu laiku veikiančio pulsometro, bet ir dėl itin plataus sporto režimų pasirinkimo. „Amazfit GTS“ išmanusis laikrodis palaiko net 12 sporto režimų, todėl puikiai tinka sporto treniruotėms ne tik salėje, bet ir lauke.

Prie visa to svarbu pridėti ir tai, jog „Amazfit GTS“ yra pilnai atsparus vandeniui ir tai bene geriausiai patvirtina jam suteiktas 5 ATM tipo sertifikatas. Tai reiškia, jog šį išmanųjį laikrodį esant poreikiui be jokių problemų galėsite naudoti ir baseine. Tuo tarpu, iš aliuminio lydinio pagamintas korpusas, silikoninė apyrankė ir mažas svoris garantuoja maksimaliai patogią šio išmaniojo laikrodžio dėvėjimo patirtį bet kuriuo paros metu.

Galiausiai norisi pridėti, kad „Amazfit GTS“ taip pat gali būti susiejamas su išmaniuoju telefonu, todėl praverčia ir peržiūrint socialinių tinklų pranešimus ar žinutes, valdant išmaniojo telefono muzikos grotuvą ar tiesiog norint greitai ir patogiai kiekvieną kartą pamatyti įeinančio skambučio informaciją.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 4.83 balai iš 5 (6 vertinimai)
  • Fizinio aktyvumo funkcijos: žingsniamatis, pulsometras, informaciniai pranešimai apie per ilgą užsisėdėjimą, pranešimai iš išmaniojo telefono.
  • Sporto režimai: 12 sporto režimų
  • Žinutės ir pranešimai: skambučiai, žinutės, socialinių tinklų pranešimai.
  • Papildomos funkcijos: žadintuvas; orų prognozės; kompasas; muzikos grotuvo valdymas; integruotas GPS.
  • Ekranas: 1,65 colių įstrižainės, AMOLED, 348 x 442 raiškos, 341 PPI.
  • Atsparumas: 5ATM.
  • Baterija: 220 mAh.
  • Medžiagos: iš aliuminio pagamintas korpusas, silikoninė apyrankė.
  • Ryšiai: Bluetooth 5.0.

Kaina

Tikrinta 2019 11 24

  • „Gearbest“ - 127.68€
  • Tai mažiausia kaina
  • Dabar parduodamas su 25 % nuolaida
  • į Lietuvą siunčiamas registruotu paštu nemokamai.
  • Aliexpress - 128,92 €;

Dabartinė 127.68€ kaina yra mažiausia šio išmaniojo laikrodžio kainų istorijoje:

4. Naujas anonsas ir labai populiarus TV priedėlis „Magicsee N5 Plus“

54.72€ | 36 % nuolaida„Magicsee N5 Plus“ specifikacijos

„Magicsee N5 Plus“ – tai 2019 metų pabaigoje pasirodžiusį naujos kartos „Amlogic S905X3“ centrinį procesorių turintis TV priedėlis, kuris yra aprūpintas tiek „Android 9.0“ operacine sistema, tiek HDR bei 8K raiškos palaikymu. Šis TV priedėlis komplekte atkeliauja su Europos rinkai pritaikytu adapteriu ir taip pat yra aprūpintas tiek WiFi, tiek Ethernet ryšio moduliais.

Televizoriai gana sparčiai keičiasi, todėl labai tikėtina, kad net ir tuo atveju, jeigu naudojate išmanųjį televizorių, jis jau negali pasiūlyti jums to, ką patys naujausi rinkoje pasirodę išmanieji televizoriai. Džiugu, kad pirkti naują televizorių iš tikrųjų nėra didelės prasmės, nes trūkstamą funkcionalumą pilnai gali pasiūlyti ir ženkliai mažiau kainuojantys TV priedėliai.

Pavyzdžiui, naujos kartos „Magicsee N5 Plus“ TV priedėlis maloniai stebina ne tik maksimaliai našia aparatine, bet ir puikia programine įranga. Trumpai tariant, „Magicsee N5 Plus“ puikiai tinka tiems, kurie iš savo televizoriaus jau reikalauja šiek tiek daugiau nei tik nemokamos televizijos.

Svarbiausia šiuo atveju yra tai, jog „Magicsee N5 Plus“ yra aprūpintas bene naujausios kartos „Android 9.0“ operacinės sistemos versija. Tai reiškia, jog įsigijus „Magicsee N5 Plus“ savo televizoriuje galėsite turėti praktiškai tą patį funkcionalumą kaip ir naudodami „Android“ išmanųjį telefoną. Pavyzdžiui, muzikos klausimui galėsite naudoti „Spotify“, „Deezer“ ar „YouTube“ taikomąsias programas, naršymui internete „Chrome“, o serialų peržiūrai „Netflix“.

Gamintojas  pristatydamas „Magicsee N5 Plus“ TV priedėlį dar pabrėžia ir tai, jog jame yra sumontuotas naujausios kartos „Amlogic S905X3“ keturių branduolių CPU. Priminsime, kad 2019 metų viduryje anonsuoti aukščiausios klasės TV priedėliai naudodavo „Amlogic S905X2“ centrinį procesorių, kuris, pasak gamintojo, „Amlogic S905X3“ našumu šiuo metu jau nusileidžia net apie 20%.

Būtina pridėti dar ir tai, kad „Magicsee N5 Plus“ TV priedėlis yra aprūpintas 4 GB RAM atmintine bei 64 GB vidine ROM atmintimi. Itin maloniai stebina ir tai, jog gamintojas TV priedėlio pagrindinėje plokštėje taip pat paliko papildomą jungtį 2,5 colių tipo diskui. Taigi, esant poreikiui kiekvienas pirkėjas atskirai įsigijęs HDD ar SSD diską šio TV priedėlio vidinę atmintį maksimaliai gali praplėsi dar 4 TB.

Naši aparatinė įranga ir didelė vidinė atmintis „Magicsee N5 Plus“ savininkams tikrai itin pravers tada, jeigu jie norės mėgautis aukščiausios kokybės vaizdo turiniu. Trumpai tariant, šiuo atveju svarbu pridėti tai, jog „Magicsee N5 Plus“ TV priedėlis ypatingas tampa dėl tos priežasties, nes yra pajėgus apdoroti 8K raiškos 24 FPS vaizdo įrašus.

Malonią patirtį vaizdo įrašų peržiūros metu šiuo atveju taip pat suteikia ir „Magicsee N5 Plus“ priedelyje įmontuotas HDR techninis sprendimas. Šios technologijos pagalba ekrane matomas vaizdas kiekvieną kartą yra apdorojamas taip, jog šviesiausi ir tamsiausi vaizdo segmentai maksimaliai derėtų tarpusavyje, o tai atitinkamai leidžia mėgautis pačiu geriausiu vaizdų kontrastu bei ryškumu.

Galiausiai norisi pridėti ir tai, jog šiam TV priedelyje taip pat yra įmontuotos dvi USB jungtys, kurių viena – USB 3.0. Būtina paminėti, kad šios USB jungtys gali praversti ne tik peržiūrint įvairias rinkmenas, bet ir tuomet, jeigu nuspręstumėte prie „Magicsee N5 Plus“ TV priedėlio papildomai prijungti pelę ar klaviatūrą. O to jums gali tikrai prireikti tuomet, jeigu šį TV priedėlį dažniausiai naudosite žaidimams ar naršymui internete.

Trumpai:

  • Garsas ir vaizdas: 8K raiška,  HDR palaikymas.
  • Procesorius: 4 branduolių „Amlogic S905X3“.
  • Vaizdo plokštė: „ARM G31 MP2 GPU“.
  • Atmintis: 4 GB DDR4 tipo RAM; 64 GB ROM; Micro SD kortelė iki 128 GB; papildomai gali būti naudojamas iki 4 TB talpos 2,5 colių diskas.
  • Ryšiai: WiFi (2,4 GHz + 5 GHz), Bluetooth 4.1, Ethernet (100 Mbps, RJ-45).
  • OS: „Android 9.0“.
  • Išskirtinės savybės: galimybė vidinę atmintį plėsti įmontuojant 2,5 colių diską; išorinė antena stipresniam belaidžiam signalui; naujos kartos 2019 metų pabaigoje anonsuotas CPU.
  • Korpusas: pagamintas iš plastiko.
  • Jungtys: HDMI, RJ-45, AV, SPDIF, USB 3.0, USB 2.0, Micro SD.
  • Komplektacija: HDMI kabelis, Europos rinkai pritaikytas maitinimas, nuotolinis valdymo pultelis.
  • Matmenys ir masė: 12,5 x 12,5 x 4,5 cm, 185 g.

Kaina

Tikrinta 2019 11 24

  • Gearbest - 54.72€
  • Tai mažiausia kaina
  • Anonso akcija, dabar parduodamas su 36 % nuolaida, į Lietuvą siunčiamas registruotu paštu nemokamai.
  • Lietuvoje neparduodamas.

Dabartinė 54.72€ kaina yra mažiausia šio TV priedėlio kainų istorijoje:

5. Populiariausi aukščiausios kokybės plieno virtuviniai peiliai

5.91€ | 53 % nuolaida4.9 balai iš 5 (2115 vertinimai)

„XITUO“ yra puikios kokybės ir išvaizdūs virtuviniai peiliai, kuriems puikių atsiliepimų negaili ir pirkėjai.

Galima įsigyti vieną virtuvinį peilį, kelis ar net visą rinkinį, tai yra - 7 skirtingus peilius. Šefo peilį, duonai skirtą pjauti peilį ir kt.

Pirkėjai džiaugiasi, kad „XITUO“ peiliai yra pagaminti iš aukščiausios kokybės 7Cr17 plieno, atsparūs korozijai, o rankenos yra medinės, gražiai dekoruotos ir neslystančios.

Už tokią kainą, tai yra puikus pasirinkimas, praversiantis virtuvėje.

Kaina

Tikrinta 2019 11 24

  • Aliexpress - 5.91€
  • siuntimas nemokamas

6. Itin populiarus temperatūros ir drėgmės matuoklis „Xiaomi Miaomiaoce MMC - C201“

8.12€ | 38 % nuolaida + nuolaidos kuponas GB083001 | 4.83 balai iš 5 (54 vertinimai)

„Tėtis manęs paprašė surasti kambario termometrą ir aš gana aktyviai ieškojau tinkamo modelio. Reikėjo, kad jis tiksliai rodytų temperatūrą, drėgnumą, būtų paprastai valdomas – be jokių išmaniųjų programėlių – gražaus dizaino, su E-ink ekranu ir su ilgai tarnaujančia baterija. Žinoma, ir už padorią kainą. Ir štai, pasirinkau Xiaomi Miaomiaoce MMC – C201 modelį.“

Įspūdžiai po 6 mėn naudojimosi - „Tai vienas geriausių temperatūros ir drėgmės matuoklių už labai padorią kainą“ („Xiaomi Miaomiaoce MMC - C201“ apžvalga, Video)

Apžvalgininkas gana išsamiai aptaria šį „Xiaomi“ drėgmės bei temperatūros matuoklį, palygina jo ekrano rodmenų ryškumą su senesniu modeliu ir su išmania bei gerokai daugiau rodmenų rodančia orų stotele.

„O kodėl gi pasirinkau būtent šį drėgmės ir temperatūros matuoklį? Pagrindinė priežastis buvo jo turimas E-ink ekranas.

Toks ekranas naudoja labai mažai energijos, tačiau yra ryškus, skaitmenys dideli ir puikiai matome iš bet kokio kampo.“

Tačiau pradėkime nuo pakuotės ir apžvalgininkas teigia, kad „Xiaomi Miaomiaoce“ atkeliauja simpatiškoje, paprastoje ir tvarkingoje dėžutėje, ant kurios nurodyta produkto pagaminimo data, o nugarėlėje pagrindinės techninės charakteristikos.

Pakuotėje yra stovelis, į kurį galima pastatyti šį matuoklį; taip pat lipdukas, su kuriuo yra galimybė orų stotelę prilipdyti prie sienos; bei magnetukas, kurį pritvirtiname prie „Xiaomi Miaomiaoce“ nugarėlės (pažymėta vieta) ir tada šį prietaisą galime pritvirtinti prie šaldytuvo ar kt.

Taip pat pakuotėje yra naudojimosi instrukcija kinų kalba ir pats oro temperatūros bei drėgmės matuoklis „Xiaomi Miaomiaoce MMC – C201“.

Jo nugarėlė nusiima ir čia įdedama sagos formos 3V „CR2032“ baterija. Ji jau yra įdėta ir atskirai pirkti nereikės. Taip pat gamintojas nurodo, kad jos užteks metams laiko.

Be to, nugarėlėje yra mygtukas, kuriuo keičiami temperatūros parametrai: Celsijaus arba Farenheito laipsniai bus rodomi ekrane. Matavimo diapazonas Celsijaus laipsniais yra nuo 0 iki 60 laipsnių – su 0,3 laipsnio paklaida.

Apžvalgininkas teigia, kad „Xiaomi Miaomiaoce MMC – C201“ korpusas yra balto plastiko, ekranas taip pat dengtas permatomo plastiko apsauga ir žiūrėjimo kampas į ekrane pateikiamą informacija yra maksimaliai platus.

Net ir žiūrint iš itin aštraus kampo, vaizdas yra ryškus, skaičiai neiškraipyti, puikiai matomi. Štai galite įsitikinti koks didelis skirtumas, palyginus informacijos pateikimą „Xiaomi Miaomiaoce MMC – C201“ ekrane, su paprasta orų stotele.

Apžvalgininkas „Xiaomi Miaomiaoce MMC – C201“ matuoklio rodmenis palygino su turima tikra orų stotele ir teigia, kad:

„Mane labai nustebino Xiaomi matuoklio tikslumas. Orų stotelė ir Xiaomi matuoklis parodė praktiškai tokius pačius kambario temperatūros ir drėgmės rodiklius.

Taip pat nusprendžiau pasižiūrėti, kaip gi Xiaomi matuoklis darbuojasi esant žemesnei temperatūrai ir įdėjau jį į šaldytuvą. Tad jo išmatuoti rezultatai, buvo labai arti tų, kuriuos parodė orų stotelė (žiūrėti OUT rezultatus aut. past.) - 12 laipsnių prieš 11,8 ir identiškas 51 proc. drėgnumas.“

Galutinis verdiktas

„Palyginęs su kitais dviem prietaisais galiu pasakyti, kad Xiaomi Miaomiaoce rodo teisingus drėgmės ir oro temperatūros rodiklius.

Labai gražus ir ryškus E-ink ekranas, į kurį galima žiūrėti iš bet kokio kampo ir vaizdas lieka neiškreiptas. Be to, toks ekranas sunaudoja mažai energijos.

Duomenys yra atnaujinami maždaug kas minutę ir kokioms 1-2 sekundėms ekrane dingsta vaizdas, kad būtų įkelti nauji rodmenys.

Prietaisas puikus – tinka prie bet kokio interjero. Mano tėvai jau šešis mėnesius naudojasi Xiaomi Miaomiaoce ir juo yra labai patenkinti.“

Kaina

Tikrinta 2019 11 24

  • Gearbest - 8.12€
  • su nuolaidos kuponu GB083001
  • 38 % nuolaida;
  • siuntimas į Lietuvą už 0.30€
  • Aliexpress - 11.92€
  • nemokamas siuntimas į Lietuvą.

7. Perkamiausias savaitės dronas - „LAUMOX SG907“

72.16€ | 20 % nuolaida | 5 balai iš 5 (322 vertinimai)

„LAUMOX SG907“ dronas yra puikiai vertinamas pirkėjų ir turi aukščiausią balą 5 iš 5.

Virš 1600 užsakymų ir daugiau kaip 300 atsiliepimų, kurie yra labai teigiami apie šį itin funkcionalų ir pigų droną.

Iškart verta atkreipti dėmesį, kad galima pasirinkti, jog drauge atkeliautų ir specialus krepšys, skirtas su savimi gabenti šį šaunų droną.

Taip pat galima papildomai įsigyti ir 2 arba 3 baterijas, skirtas šiam dronui. Standartiniame pakete dronas turi vieną bateriją.

Ir galiausiai, pasirinkti pagrindinę kamerą: 1080P ar 4K. Tad kiekvienas galime pasirinkti pagal asmeninius poreikius ir finansines galimybes.

Kalbant apie bateriją, tai šis naujos kartos dronas turi 7.4V 1600mAh talpos bateriją, kurią įkrauti užtruks 4 valandas, o skrydžio trukmė siekia 18 minučių.

Tad jei planuojate ilgiau skraidinti droną ir ką nors įdomaus filmuoti bei fotografuoti, tada tikrai verta įsigyti papildomą bateriją.

„LAUMOX SG907“ turi dvi kameras: priekinę, kuri pasisuka 90 laipsnių kampu ir jos matymo kampas siekia 120 laipsnių, o raiška 1920x1080P bei 2K(2048x1080P); bei dar vieną kamerą apačioje, kurios raiška siekia 1920x1080P. Nuotraukų raiška siekia 4K(4096*3072P) ir palaikomas 50x priartinimas.

Smagus dalykas, kad šis dronas gali filmuoti ir fotografuoti sureagavęs į rankos mostą. Tokia galimybe pasižymintis dronai dažniausiai kainuoja ženkliai brangiau.

Taip pat programėlėje galima nupiešti trajektoriją ir butent jos laikydamasis dronas skraidys. Netgi palaikomas ir FOLLOW ME režimas bei, vadojauntis GPS/GLONASS navigacijos sistemomis, automatinis grįžimas namo.

Gamintojas teigia, kad kai tik baterijoje liks nedaug energijos arba bus prarasta drono kontrolė, „LAUMOX SG907“ automatiškai grįš namo.

„LAUMOX SG907“ valdomas su pakuotėje esančiu nuotolinio valdymo pulteliu ir išmaniuoju telefonu (tereikės į Android ir iOS įrenginį atsisiųsti programėlę).

Valdymo pulteliu komandos į droną perduodamos 2.4/5 GHz ryšiu ir dronas nuo pultelio gali nutolti iki 500 metrų (atviroje vietovėje aut. past.).

„LAUMOX SG907“ dronas yra geras pasirinkimas jau šiek šiek su dronais susipažinusiems ir tiems, kurie dar tik ieško pirmojo savo drono.

Ir kaip teigia pirkėjai, įsigijus „LAUMOX SG907“ droną, pažintis su tokiais įdomiais įrenginiais tampa labai smagi ir pigi. Štai keletas pirkėjų nuotraukų: 1 foto, 2 foto, 3 foto.

8. Rekordiškos kainos miniatiūrinė kamera „Quelima SQ11“

6.38€ | 55 % nuolaida4.7 balai iš 5 (1702 vertinimai)

„Quelima SQ11“ - tai mažytis kubas, kurio kraštinė siekia vos 2,2 cm. Dabar pat pasiimkite liniuotę ir pasižiūrėkite, kokio mažumo tai įrenginys. Visgi, tai yra kamera, filmuojanti 120 laipsnių kampu ir 1920 x 1080 raiška. Filmuota medžiaga talpinama į 32 GB atminties kortelę, o kamera neturi didesnių problemų su tamsa.

„Quelima SQ11“ yra skirta automobiliams, todėl turi ciklinio įrašymo funkciją, judesio daviklį, o rinkinyje rasite 360 laipsnių kampu besisukiojančią kamerą. Mažytis įrenginys gali visiškai pasislėpti už veidrodėlio, o 200 mAh baterijos turėtų pakakti pakankamai ilgam laikui - bent jau valandai. Aišku, automobilyje ši kamera būtų beveik visą laiką prijungta. Bet kodėl kas nors norėtų tokį įrenginį pasirinkti vietoj tikro automobilinio vaizdo registratoriaus?

Visų pirma, dėl kainos. „Quelima SQ11“ šiuo metu kainuoja vos 6 eurus. Gero automobilinio vaizdo registratoriaus už tokią kainą tikrai nerasite, o ši kamera savo užduotis tikrai atliks. Kitas pranašumas aišku yra dydis - lengva kamera gali būti prikabinta prie praktiškai bet ko, o visomis kryptimis besisukiojantis laikiklis leidžia ją panaudoti ir filmavimui iš galo.

Iš tikrųjų, turint omenyje kainą, labiausiai saugumu susirūpinę vairuotojai gali nusipirkti porą tokių kamerų ir jas palikti automobilyje. Važiuojant jos filmuotų aplinką ir galėtų pateikti reikalingų įrodymų eismo įvykio atveju. O automobiliui stovint, kameros galėtų užfiksuoti prie jo lendančių žmonių veidus - prie to prisidėtų judesio daviklis.

Kadangi „Quelima SQ11“ yra tokia maža, ją galima naudoti ir kaip savotišką veiksmo kamerą. Ji paprastu segtuku gali būti prikabinta prie striukės ar kuprinės, o į viršų ją pakeltų ir nedidelis dronas. Aišku, trūkumas tas, kad „Quelima SQ11“ neturi ekrano, o ir atspari vandeniui tikrai nėra. Ją galima panaudoti ir norint pastebėti gyvūnus - kas ištuština lesyklėlę kieme? O kur vaikšto jūsų katė? „Quelima SQ11“ sveria vos 20 gramų, todėl ji gali būti kabinama ir prie gyvūno antkaklio, jei mėgstate tokius eksperimentus.

Galiausiai, „Quelima SQ11“ gali būti panaudota ir namų saugumui užtikrinti. Ją galima palikti prie durų, kad pamatytumėte, kas prie jų ateina, kuomet jūsų nėra. Maža kamera yra sunkiai pastebima.

Būtent lankstus panaudojimas yra didžiausias „Quelima SQ11“ privalumas. Labai maža kaina ir išmatavimai reiškia, kad „Quelima SQ11“ galima naudoti beveik bet kur. Tereikia išlaisvinti savo kūrybiškumą. Trūkumas tas, kad ji nekuria tokių kokybiškų vaizdo įrašų, kaip dideli automobiliniai vaizdo registratoriai ar veiksmo kameros, todėl labai aukštos meninės vertės filmukų su ja tikrai nesuksite.

Kaina

Tikrinta 2019 11 24

  • Gearbest - 6.38€
  • Tai mažiausia kaina
  • Nemokamas siuntimas į Lietuvą

Dabartinė 6.38€ kaina yra mažiausia šios kameros kainų istorijoje:

9. Vienas populiariausių skaitmeninių voltmetrų „Habotest HT100E“

8.25€ | 40 % nuolaida4.8 balai iš 5 (476 vertinimai)

„Habotest HT100E digital voltmeter Intelligent Non-contact Pen Alarm voltage detector meter ac voltmeter tester auto tachometer“ yra labai populiarus ir pirkėjų puikiai vertinamas, patogios pieštuko formos skaitmeninis voltmetras.

„Habotest HT100E“ voltmetras yra skirtas išmatuoti kintamąją įtampą tarp dviejų taškų elektros grandinėje.

Kompaktiškų išmatavimų - 155 x 20 x 20 mm - ir lengvas - 45 gr. - „Habotest HT100E“ voltmetras pravers tais atvejais, kai norėsime patikrinti įtampą, rasti įtrūkimą laide, surasti elektros instaliaciją sienoje ir pan.

„Habotest HT100E“ palaiko du veikimo režimus: 12-1000V, 48-1000V; turi nedidelį LCD ekranėlį; maitinamas 2 AAA tipo baterijomis; ir apie išmatuotus rezultatus praneša keisdamas indikatoriaus spalvas bei garsiniu signalu.

Taip pat „Habotest HT100E“ voltmetras palaiko ir papildomą apšvietimą, kuris ypatingai pravers tais atvejais, kai teks darbuotis menkai apšviestose ar net visai tamsiose vietose. Šaunus ir praktiškas daikčiukas.

Kaina

Tikrinta 2019 11 24

  • Aliexpress - 8.25€
  • 40 % nuolaida;
  • nemokamas pristatymas į Lietuvą.

10. Populariausias TV pultelis „VONTAR G10“

6.08€ | 49 % nuolaida4.9 balai iš 5 (2902 vertinimai)

„VONTAR G10 Voice Remote Control 2.4G Wireless Air Mouse Microphone Gyroscope IR Learning for Android tv box T9 H96 Max X96 mini“  iš esmės yra vadinamoji „oro pelė“ ir šis prietaisas veikia kaip nuotolinio valdymo pultas.

„VONTAR G10“ yra labai populiarus ir jį jau įsigijo virš 5400 pirkėjų, kurie paliko beveik 3000 atsiliepimų ir ši oro pelė turi itin aukštą balą - 4,9 iš 5.

Daugelis pirkėjų, ir tarp jų iš Lietuvos, džiaugiasi, kad „VONTAR G10“ buvo labai greitai bei saugiai pristatytas ir jis puikiai dirba su daugeliu įrenginių.

Taip pat verta atkreipti dėmesį, kad galima rinktis „VONTAR G10“ su giroskopu ir be jo. Tad prieš pasirinkdami modelį, atkreipkite į tai dėmesį.

„VONTAR G10“ turi mikrofoną bei palaiko balso asistentą, tad komandas galima duoti ne tik mygtukų paspaudimais ir tiesiog pultą vedžiojant ore, bet ir ištariant žodžius.

Štai keletas „VONTAR G10“ įrenginiu patenkintų pirkėjų nuotraukų: 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto.

Kaina

Tikrinta 2019 11 24

  • Aliexpress - 6.08€
  • 49 % nuolaida;
  • nemokamas pristatymas į Lietuvą.

11. Itin kompaktiška pompa su 2000 mAh talpos baterija „Xiaomi Mijia Bicycle Pump“

48.33€ | 63 % nuolaida„Xiaomi Mijia Bicycle Pump“ specifikacijos

„Xiaomi Mijia Bicycle Pump“ – tai itin kompaktiška ir dabar labai populiari mažų gabaritų integruotą 2000 mAh talpos bateriją turinti pompa, kuri puikiai tinka tiek kamuoliams, tiek dviračio ir automobilio padangoms pripūsti. Be to, ši universali pompa taip pat turi integruotą LED žibintuvėlį ir bet kada gali būti įkrauta naudojant įprastą USB laidą.

Mieste prisipūsti automobilio ar dviračio padangą galima praktiškai kiekvienoje degalinėje. Vis dėlto daugelis siekdami išvengti nenumatytų situaciją taip pat įsigyja ir specialias automobiliui skirtas pompas, kurias esant reikalui galima užmaitinti nuo automobilyje esančio pridegiklio. Toks sprendimas iš dalies tenkina automobilių savininkus, bet yra visiškai netinkamas daug važinėjantiems dviračiu.

Džiugu pranešti, kad kinams pagaliau pavyko sukurti visiems tinkamą ir maksimaliai universalią pompą „Xiaomi Mijia Bicycle Pump“. Pastaroji pompa maloniai stebina savo kompaktiškais matmenimis (12,4 x 7,1 x 4,53 cm) ir ypatinga tampa dėl tos priežasties, nes turi integruotą 2000 mAh talpos bateriją.

Trumpai tariant, „Xiaomi Mijia Bicycle Pump“ patogu vežiotis ne tik automobilyje, bet ir kuprinėje, o integruota baterija šiuo atveju leidžia šią pompą naudoti be jokių papildomų išorinių energijos šaltinių. Šis sprendimas esant kritinei situacijai gali tapti tikru išsigelbėjimu ne tik automobilio, bet ir dviračio savininkui.

Gamintojas tvirtina, kad „Xiaomi Mijia Bicycle Pump“ maksimaliai gali sukurti maždaug 10 barų slėgį, todėl ši geru mobilumu pasižyminti pompa tikrai puikiai tinka tiek kamuoliams, tiek dviračio ir automobilio padangoms pripūsti.

Prieš kitas pompas papildomą išskirtinumą „Xiaomi Mijia Bicycle Pump“ taip pat įgyja dėl integruoto LED, kurį tamsiu paros metus galima naudoti kaip LED žibintuvėlį. Tai iš tiesų patogu, nes priešingu atveju tamsiu paros metu atsitikus nelaimei vienoje rankoje greičiausiai tektų laikyti išmanųjį telefoną, kas, tenka pripažinti, nebūtų itin patogu neturintiems „Xiaomi Mijia Bicycle Pump“ pompos su integruotu LED.

Galiausiai norisi pridėti ir tai, kad „Xiaomi Mijia Bicycle Pump“ dar turi ir specialų įspėjamąjį LED, kuris senkant baterijai iš pradžių šviečia geltonai, o paskui raudonai. Šis paprastas sprendimas prieš ilgesnes keliones leis jaustis užtikrintai, nes visuomet aiškiai padės įvertinti ar jau atėjo laikas įkrauti „Xiaomi Mijia Bicycle Pump“ bateriją.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 4.67 balai iš 5 (18 vertinimai)
  • Paskirtis: kamuoliams bei dviračio ir automobilio padangoms pripūsti.
  • Slėgis:  150 PSI (~10,3 Bar).
  • Baterija: 2000 mAh.
  • Korpusas: pagamintas iš aliuminio lydinio.
  • Matmenys ir svoris: 12,4 x 7,1 x 4,53 cm; 430 g.

Kaina

Tikrinta 2019 11 24

  • „Gearbest“48.33€
  • Dabar parduodama su 63 % nuolaida, į Lietuvą siunčiama nemokamai prioritetine linija.
  • Lietuvoje neparduodama.

12. Perkamiausias savaitės nešiojamasis kompiuteris - „BMAX MacBook Y13“

314.64€ | 33 % nuolaida + nuolaidos kuponas GBBMAXY134.5 balai iš 5 (14 vertinimai)

„BMAX MacBook Y13 turi 360 laipsnių kampu pasukamą ir lietimui jautrų 13,3 colių įstrižainės FHD ekraną, metalinį korpusą, 8 GB RAM bei 256 GB SSD diską ir t.t. Mano atliktuose testuose jis pasirodė labai gerai. Šis nešiojamas kompiuteris už tokią kainą tikrai vertas dėmesio.“

13,3 įstrižainės lietimui jautrus, 360 laipsnių kampu pasukamas ekranas, 8 GB RAM, 256 GB SSD ir vos 320€ kaina - įspūdingas kompiuteris, kuris „atliktuose testuose pasirodė stebėtinai gerai“ („BMAX MacBook Y13“ apžvalga, Video)

Pakuotės viduje rasime: maitino adapterį su europietišku kištuku, naudojimosi instrukciją įvairiomis kalbomis (anglų, rusų ir kt.) bei patį „BMAX Y13“ kompiuterį.

Jis sveria 1,269 kg ir tai yra visai geras rezultatas, atsižvelgiant į tai, kad čia turime 13,3 įstrižainės kompiuterį.

Apžvalgininkui ne itin patinka, kad ant „BMAX Y13“ korpuso viršaus yra tas ženkliukas, primenantis „Transformerius“, „tačiau pats korpusas yra kokybiškas, metalinis ir su papildoma plastiko apsauga nuo subraižymų.“

„Šio kompiuterio ekranas nulenkiamas 360 laipsnių kampu, priekyje (šalia ekrano lenkimo vyrių) turime 4 garsiakalbius, LED indikatorius, o kairėje kiek išsiskiriantį, su raudonu apvadu, kompiuterio įjungimo mygtuką.

Bendrai, iš pirmo žvilgsnio klaviatūra atrodo kokybiška. Jutiklinis kilimėlis yra didelis, o štai šalia jo esantis kompiuterio korpusas jau yra plastikinis.“

„BMAX Y13 apačioje turime 4 gumines kojeles ir čia galime atsukę vos 3 varžtukus, papildomai pridėti vidinės atminties. 1 TB SSD ar tiek, kiek tik norėsime. Tik nepirkite PCIe arba NVMe SSD diskų, nes jie čia netiks.“

„Kaip jau įprasta Gemini Lake procesoriams, čia turime didelę 38Wh bateriją, kurios iš mano asmeninės patirties su tokiais kompiuteriais turi užtekti 7-8 valandoms, o kadangi tokiuose kompiuteriuose nėra ventiliatoriaus, tai čia turime vario plokštelę ir metalinį kompiuterio korpusą, kas yra labai gerai dėl šilumos išsklaidymo.

Beje, BIOS – bazinė įvesties/išvesties sistema – yra atrakinta ir čia galite keisti nustatymus“.

Apžvalgininkas teigia, kad „BMAX Y13“ kompiuteris yra labai plonas, vos 14 milimetrų, tačiau nėra USB 3.0 jungčių.

Čia yra dvi C-tipo USB jungtys, SD kortelės lizdas, 3,5 mm audio jungtis ir palaikomas mikrofonas.

„Beje, šalia SD kortelės lizdo yra raudonas BMAX mygtukas, kuris pas mane realios naudos neduoda.

Jis tarsi turėtų veikti, kaip kompiuterio įjungimo mygtukas, tačiau realiai jis yra kompiuterio šone. Tad šis raudonas mygtukas neatlieka jokios funkcijos.“

Apžvalgininkas „BMAX Y13“ kompiuterio klaviatūrą palygina su „Chuwi“ kompiuterio klaviatūra.

Jos abi turi papildomus apšvietimus ir yra kokybiškos, tik apžvalgininkui atrodo geriau „BMAX Y13“ klaviatūra taip pat būtų juodos spalvos, o ne sidabrinės – tada visi skaičiai, raidės ir ženklai būtų matomi dar geriau.

O kalbant apie „BMAX Y13“ jutiklinį kilimėlį, „tai jis yra labai geras ir kokybiškas. Ir pati BMAX Y13 klaviatūra yra labai gera, jos mygtukų reagavimas į paspaudimus yra puikus.

Testų rezultatai parodė, kad duomenų parsiuntimas siekia 228 Mbps, o išsiuntimas 267 Mbps. „Tokio tipo kompiuteriui tai yra visai padorūs rezultatai.“

„Geekbench“ turime 386 (Single-Core) ir 1029 (Multi-Core). „Rezultatas yra žemas, bet atminkite, kad čia turime ir bazinio lygio Gemini Lake procesorių su maksimaliu 2.4 GHz taktiniu dažniu.“

„BMAX Y13“ darbuojasi su „Windows 10 Pro“ ir C diske turime 211 GB laisvos vietos ir apžvalgininkas pasidalina SSD disko duomenų įrašymo ir nuskaitymo testų rezultatais.

„Nieko labai jau įspūdingo, bet rezultatai yra visai geri. Na, o jei norite didesnių greičių, tai tada verta įsigyti greitesnį, iki 2 TB talpos SSD diską.“

„Aš taip pat kiek nustebau, kad BMAX Y13 atkeliavo su originalia Windows 10 Pro operacine sistema. Ji veikia puikiai.“

Kaina

Tikrinta 2019 11 24

  • Gearbest314.64€
  • su nuolaidos kuponu GBBMAXY13
  • 11.84 € už siuntimą į Lietuvą Priority Line būdu

13. Perkamiausia išmanioji durų spyna

13.31€ | 68 % nuolaida4.8 balai iš 5 (1987 vertinimai)

Viena pigiausių ir masiškai perkama išmanioji spyna, su labai teigiamais atsiliepimais iš Lietuvos pirkėjų.

Šias spynas jau įsigijo virš 6900 pirkėjų ir paliko beveik 2000 atsiliepimų. Pastarieji yra labai teigiami ir ši spyna giriama už pagaminimo kokybę, naudojimosi paprastumą ir darbo efektyvumą.

Šią kompaktišką (7,6 x 4,6 x 1,3 cm) ir lengvą (90 gr.) spyną galima panaudoti pačiose įvairiausiose situacijose: užrakinti dviračiams, lagaminams, spintelėms, durims ir taip toliau.

Cinko lydinio korpusas ir specialus piršto jutiklis šiai spynai suteikia ne tik solidaus tvirtumo, bet ir išmanumo.

Kaip teigia pirkėjai, tereikia vadovautis pakuotėje esančiomis instrukcijomis ir sukurti administratoriaus piršto atspaudą, o tada galima pridėti daugybę pirštų atspaudų. T

ad galite padaryti taip, kad šią spyną galėtų atrakinti ir namiškiai bei draugai arba tik, kad ji paklustų jūsų piršto atspaudui.

Šaunu ir tai, kad spyna labai greitai reaguoja į pirštų atspaudus ir yra atrakinama vos per 1 s. Taip pat ji gali darbuotis nuo -10 iki +40°C temperatūroje ir yra maitinama 3.7V baterija, kurios energijos užtenka iki vienerių metų.

Pakuotėje jau yra ir spynos baterijos įkrovimui reikalingas laidas.

Beje, ant spynos yra ir LED indikatorius, kuris informuos apie senkančią energiją ir pravers tais atvejais, kai reikės į spynos atmintį įrašyti pirštų atspaudus. Besikeičiančios indikatoriaus spalvos leis lengviau susiorientuoti.

Pirkėjai šiomis išmaniosiomis spynomis yra labai patenkinti ir jas perka net ne po vieną, o iškart po keletą vienetų. Štai kaip jos atrodo: 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto, 6 foto.

Kaina

Tikrinta 2019 11 24

  • Aliexpress - 13.31€
  • 68 % nuolaida;
  • nemokamas pristatymas į Lietuvą.

14. Populiariausias naujos kartos planšetinis kompiuteris „Teclast T30“

173.28€ | 38 % nuolaida | „Teclast T30“ specifikacijos

„Teclast T30“ – tai naujos kartos planšetinis kompiuteris, kuris yra aprūpintas „MediaTek Helio P70“ centriniu procesoriumi bei naujausia „Android 9.0“ operacinės sistemos versija. Šis 10,1 colių įstrižainės ekraną turintis planšetinis kompiuteris taip pat gali pasigirti didelės 8000 mAh talpos baterija, LTE ryšio palaikymu bei pakankamos 8 MP raiškos gale integruota kamera.

Vietiniai Kinijos gamintojai jau gana ilgai dominuoja planšetinių kompiuterių rinkoje. Kad tai ne šiaip sau atsitiktinumas pilnai patvirtina nuolatinis progresas, o vienu geriausiu to įrodymu šiuo metu gali būti naujos kartos planšetinis kompiuteris „Teclast T30“.

Šis planšetinis kompiuteris turi viską ko jums tik gali prireikti tiek būnant namuose, tiek keliaujant. Tuo tarpu, patikima naujos kartos „Android 9.0“ operacinė sistema garantuoja sklandžią prieigą prie visų svarbiausių „Google“ paslaugų. Trumpai tariant, „Teclast T30“ nuteikia itin optimistiškai šį planšetinį kompiuterį vertinant tiek techniniu, tiek funkciniu aspektu.

Pavyzdžiui, „Teclast T30“ yra pirmasis planšetinis kompiuteris rinkoje su aštuonių branduolių „MediaTek Helio P70“ centriniu procesoriumi. Gamintojas tvirtina, kad šis CPU jį lyginant su senesnės kartos „Helio“ procesoriais pasižymi iki 50% didesniu našumu ir taip pat leidžia džiaugtis net iki 60% sumažėjusiomis energijos sąnaudomis.

Tuo tarpu, integruota „ARM Mali-G72 MP3“ vaizdo plokštė taip pat gerokai lenkia savo pirmtakę ir siūlo net iki 40% didesnį našumą. Praktika rodo, kad būtent tokio našumo šiuo metu pilnai pakanka ne tik vaizdo įrašų peržiūrai, bet ir naujausiems „Android“ platformai sukurtiems žaidimams žaisti. Tai tik patvirtina, jog „Teclast T30“ tikrai tiks ir patiks kiekvienam šeimos nariui.

Svarbu pabrėžti ir tai, jog planšetinis kompiuteris „Teclast T30“ turi net 8000 mAh talpos bateriją. Įvertinus visas įmanomas optimizacijas, pasak gamintojo, šiuo planšetiniu kompiuteriu be papildomos įkrovos intensyviai galima naudotis maždaug apie vieną darbo dieną. Jeigu nuspręstumėte naudoti „Teclast T30“ tik vaizdo peržiūrai, tuomet šio planšetinio kompiuterio baterija turėtų tarnauti maždaug 11 valandų.

„Teclast T30“ planšetinis kompiuteris gali tapti nepamainomu kompanionu tiek namuose, tiek keliaujant, nes šiame planšetiniame kompiuteryje yra integruoti ne tik Bluetooth bei WiFi, bet dar ir GPS bei LTE ryšio moduliai. Būtent tai reiškia, kad „Teclast T30“ kelionės metu galėsite naudoti ne tik naršymui internete ar kaip navigaciją, bet esant reikalui, pavyzdžiui, net ir balso ar vaizdo pokalbiams.

Galiausiai norisi atkreipti dėmesį dar ir į tai, jog „Teclast T30“ yra vienas iš nedaugelio planšetinių kompiuterių rinkoje, kuris atkeliauja su integruotu specializuotu garso stiprintuvu. Šį „Teclast T30“ privalumą tikrai teigiamai įvertins tiek tie, kurie šį planšetinį kompiuterį naudos filmams ar muzikai, tiek tie, kuriems jis atstos nešiojamą mobilų žaidimų kompiuterį.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 4.86 balai iš 5 (28 vertinimai)
  • Ekranas: 10,1 colio, 1920 x 1080 raiškos, IPS technologijos.
  • Procesorius: 8 branduolių „MediaTek Helio P70“.
  • Vaizdo plokštė: „ARM Mali-G72 MP3“.
  • Atmintis: 4 GB RAM, 64 GB ROM duomenų atminties, Micro SD kortelės palaikymas iki 128 GB.
  • Kameros: 8 MP galinė kamera su autofokusavimu ir LED blykste; 5 MP priekinė kamera.
  • OS: Android 9.0 (Pie).
  • Baterija: 8000 mAh.
  • Jungtys: USB C tipo, Micro SD kortelės juntis.
  • Ryšiai: Bluetooth 4.1, WiFi 802.11 b/g/n/ac, GPS, LTE.
  • Jutikliai: akselerometras, giroskopas, G-sensorius.
  • Išskirtinės savybės: turi garso stiprintuvą; GPS ir LTE palaikymas; didelės talpos baterija; naujausia „Android“ operacinės sistemos versija.
  • Matmenys ir masė: 24,9 x 13,5 x 0,85 cm; 560 g.

Kaina

Tikrinta 2019 11 24

  • „Gearbest“ 173.28€
  • Dabar parduodamas su 38 % nuolaida, į Lietuvą siunčiamas registruotu paštu nemokamai.
  • Lietuvoje neparduodamas.

15. Dantų šepetėlių UV sterilizavimo įrankis „Xiaomi Youpin JJJ“

17.66€ | 44 % nuolaida4.9 balai iš 5 (557 vertinimai)

„Xiaomi Youpin JJJ Ultraviolet toothbrush sterilization disinfector suitable for SO WHITE Oclean All types of toothbrushes 48“ yra labai populiarus, puikiai vertinamas ir naudingas dantų šepetėlių UV sterilizavimo įrankis.

Pirkėjai jam skyria net 4,9 balus iš 5 galimų ir jau yra palikę virš 500, labai teigiamų atsiliepimų.

Šiuo atveju dar verta pabrėžti, kad perkant „Xiaomi Youpin JJJ“, tuo pačiu galima už mažesnę kainą įsigyti ir iki trijų elektrinių dantų šepetėlių. Puikus variantas.

„Xiaomi Youpin JJJ“ yra kompaktiškas ir paprastai prie vonios sienos pritvirtinamas UV sterilizavimo prietaisas. Tereikės švariai nuvalyti vonios sieną ir priklijuoti „Xiaomi Youpin JJJ“.

Jis turi UV lempą, kuri ir naikina ant dantų šepetėlių esančias bakterijas. Pastarųjų mes tikrai pilnai nenuplauname su vandeniu ir kasdien tų bakterijų ant dantų šepetėlio vis daugėja.

Tad norint išvengti ligų, reikia, kad dantų šepetėliai būtų maksimaliai švarūs ir būtent tam ir yra skirtas „Xiaomi Youpin JJJ“.

Jis su UV lempa apšvitina dantų šepetėlių galvutes ir sunaikina iki 99 proc. bakterijų.

Galima pasirinkti švitinimo laiką iki 2 minučių ir „Xiaomi Youpin JJJ“ naudoja įkraunamos 1500 mAh talpos baterijos energiją. Jos užtenka iki 45 dienų. Taip pat „Xiaomi Youpin JJJ“ galima prijungti ir prie elektros tinklo.

Šaunu ir tai, kad tuo pačiu „Xiaomi Youpin JJJ“ atlieka ir dantų šepetėlių laikymo funkciją, o pats jo korpusas yra atsparus vandeniui (IPX4).

Pirkėjai „Xiaomi Youpin JJJ“ yra labai patenkinti, dažnu atveju drauge įsigija ir elektrinius dantų šepetėlius ir štai dalinasi keletų nuotraukų: 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto.

Kaina

Tikrinta 2019 11 24

  • Aliexpress - 17.66€
  • 44 % nuolaida;
  • pristatymas į Lietuvą už 4.89€



Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(1)
(0)
(1)

Komentarai ()