Populiariausia iš Aliexpress: masiškai perkamos veiksmo kameros, už puikią kainą išparduodami populiarieji „Sonoff“ namų valdikliai ir specialus naminių gyvūnų šerių šalinimo šepetys (Video)  (2)

Geriausi Aliexpress.com pasiūlymai:

- Perkamiausia veiksmo kamera - „EKEN H9R / H9 Action Camera Ultra HD 4K / 30fps WiFi 2.0" 170D Underwater Waterproof Helmet Video Recording Cameras Sport Cam“;

- Puiki kaina populiariesiems „Sonoff“ namų valdikliams - „2/3/5/6/8/10PCS Sonoff Basic Smart Home Wifi Switch Wireless Remote Control Light Timer Switch DIY Modules 10A/2200W via Ewelink“;

- Lietuvių perkamas ir gerai vertinamas naminių gyvūnų šerių šalinimo šepetys - „Xiaomi Youpin Innovate Pet Cat Hair Removal Brush CombPet Grooming Tools Hair Shedding Trimmer Comb for Cats“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Perkamiausia veiksmo kamera „EKEN H9R / H9“

  • Dabar parduodama nuo 31,92 €;
  • 28 % nuolaida;
  • nemokamas pristatymas į Lietuvą.

„EKEN H9R / H9“ yra neįtikėtinai populiarios veiksmo kameros Aliexpress parduotuvėje.

Jas jau įsigijo virš 14 000 pirkėjų, paliko beveik 6300 atsiliepimų ir turime itin aukštą 4,8 reitingą.

Pirkėjai labai džiaugiasi šių veiksmo kamerų funkcionalumu, užfiksuojamo vaizdo kokybe ir puikia kaina.

Kaip jau galėjote suprasti, galima įsigyti dvi skirtingas veiksmo kameras: „EKEN H9“ ir „EKEN H9R“.

Iš tikrųjų tai tarp jų yra vienas ir vienintelis skirtumas - tai, kad „EKEN H9R“ modelis papildomai palaiko nuotolinį kameros valdymą. Ir jei jums tokio daikčiuko reikia, tada rinkitės „EKEN H9R“ modelį.

Taip pat galima rinktis iš keleto skirtingų kamerų spalvų variantų ir įsigyti su papildomais priedais, kaip baterijomis, atminties kortelėmis, laikikliais ir pan. 

Kiekvienas variantas yra įvardintas „Option“ ir kas į jį įeina - detaliai surašyta ir pavaizduota Aliexpress puslapyje. 

Kalbant apie „EKEN H9R / H9“ veiksmo kameras, tai jų išmatavimai būtų tokie: 59,3 x 24,6 x 41,1 mm, o sveria vos 66 gramus.

Gali darbuotis nuo –5 iki 70 laipsnių pagal Celsijų temperatūroje ir yra atsparios vandeniui. Tad su jomis galima aktyviai lauke pramogauti ištisus metus.

Jos aprūpintos daugybe įvairių mygtukų, mikrofonu, garsiakalbiu, microUSB, microHD jungtimis, palaiko microSD/TF atminties korteles, turi 2 colių įstrižainės LCD ekranus ir palaiko „WiFi 802.11 b/g/n“ ryšį.

Tačiau vienas iš pagrindinių jų privalumų, kad galima daryti įvairios raiškos vaizdo įrašus:

4K30fps

2.7K30fps

1080p60fps

720p120fps.

Pasirinkimas yra itin platus ir viskas priklauso tik nuo jūsų pasirinkimo ir noro. Žinoma, didesnės raiškos vaizdo įrašai užsims didesnę dalį atminties ir greičiau nusodins bateriją, tad į tai reikia atsižvelgti.

Kitas svarbus momentas, kad šios veiksmo kameros užtikrina itin platų matymo kampą, kuris siekia net 170 laipsnių. Tad niekas nedings iš ekrano ir užfiksuosite išties įspūdingus vaizdus.

Kameros aprūpintos 1050 mAh talpos įkraunamomis baterijomis, kurių energijos, pasak gamintojo, užteks 2 valandoms nepertraukiamo filmavimo.

Taip pat kameros yra lengvai suderinamos su daugybe įrenginių: kompiuteriai, planšetės, išmanieji telefonai. Viskas, kas darbuojasi su „Windows“ ir „Mac“, o „Android“ ir „iOS“ įrenginiams tereikės atsisiųsti „EZ iCam“ programėlę.

Dar reikėtų paminėti, kad kameros palaiko daugybę įvairių kalbų, tarp kurių yra anglų, rusų, lenkų, vokiečių, ispanų, prancūzų ir kt.

Tad tai puikios veiksmo kameros ir dabar dar siūlomos už itin patrauklią kainą. Na, o čia galite pasižiūrėti kaip atrodo su „EKEN H9R / H9“ daryti vaizdo įrašai:

Puiki kaina populiariesiems „Sonoff“ namų valdikliams

  • Dabar parduodami nuo 11,44 €;
  • 31 % nuolaida;
  • 0,88 € už pristatymą į Lietuvą.

Su „Sonoff Basic“ namų valdikliais galima kiekvienus namus paversti išmaniais ir per atstumą valdyti įvairius įrenginius.

O dabar šių šaunių valdiklių galima įsigyti įvairius rinkinius: 2, 3, 5, 6, 8 ar net 10 vienetų rinkinį. Kuo didesnis rinkinys, tuo mažesnė vieno „Sonoff Basic“ namų valdiklio kaina.

Apie „Sonoff Basic“ namų valdiklius ir tai, kaip jie pajungiami į grandinę, kaip susiejami su programėle ir ką galima nuveikti su tokiais valdikliais - nuo automatiškai užkaičiamos arbatos iki namų pašildymo per nuotolį - išsamiai rašėme šioje apžvalgoje.

Iš esmės tokie įrenginiai leidžia savo namus paversti kur kas išmanesniais ir patogu yra tai, kad programėlėje galima nurodyti dienas bei valandas ir užprogramuoti, jog jūsų įrenginys įsijungtų/išsijungtų būtent tada, kada jums reikia. Viskas vyksta automatiškai ir jums nereikės specialiai spausti įjungimo/išjungimo mygtuko.

Naudojantis „eWeLink“ programa galima įjungti/išjungti bet kurį savo įrenginį iš bet kurios pasaulio vietos, kadangi valdymas vyksta per „eWeLink“ debesijos serverius.

Pavyzdžiui, žiemos metu jums būnant mieste ir planuojant išvyką į kaimą, galima nuotoliniu būdu įjungti šildytuvą (iki 2200 W galios) ir jau nuvykus į vietą, rasti maloniai šiltus namus. Labai šaunus ir praktiškas daikčiukas.

Platesnę informaciją apie „Sonoff“ namų valdiklius rasite čia.

Lietuvių perkamas ir gerai vertinamas naminių gyvūnų šerių šalinimo šepetys

  • Dabar parduodamas nuo 13,51 €;
  • nemokamas pristatymas į Lietuvą.

Auginantys savo namuose naminius gyvūnėlius puikiai žino koks yra „malonumas“ aplinkui besimėtantys kačių ir šunų šeriai.

Ir nors to 100 proc. išvengti nepavyks, bet su šiuo pigiu ir pirkėjų labai teigiamai vertinamu šepečiu galima šią problemą gerokai sumažinti.

Su specialios formos šepečio dantukais, kurie yra palinkę 60 laipsnių kampu, saugiai ir nepažeisdami naminių gyvūnų odos juos iššukuosime ir surinksime jų šerius.

Ypač šauni šio šepečio savybė yra ir ta, kad vos per kelias sekundes nuo pačio šepečio pašalinsime visus tuos šerius.

Čia yra specialus mygtukas ir jį paspaudus, tie surinkti šeriai yra pakeliami ir lengvai nuimami nuo pačio šepečio dantukų.

Pirkėjai iš Lietuvos ir kitų šalių yra patenkinti šiuo paprastu ir tuo pačiu labai praktišku ir naudingu įrankiu. Ir iš pateiktų nuotraukų matyti, kad ir jų naminiai gyvūnėliai yra patenkinti šiuo šepečiu: 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(4)
(1)
(3)

Komentarai (2)