Itin populiarus „DEKO“ lazerinis atstumo matuoklis su kampo matavimo funkcija, nauja klasikinių žaidimų konsolė ir viena perkamiausių GSM signalizacijų su gerais atsiliepimais ir pirkimais iš Lietuvos  (1)

Geriausi Aliexpress pasiūlymai:

- Labai populiarus ir puikiai pirkėjų vertinamas lazerinis atstumo matuoklis - „DEKO LRE521 Handheld Laser Distance Meter Mini Laser Rangefinder Laser Tape Range Finder Diastimeter Measure 40M 60M 80M 100M“;

- Nauja klasikinių žaidimų konsolė su vieno/dviejų žaidėjų režimais ir labai gerais pirmaisiais vertinimais - „2019 New Retro Mini Handheld Game Console Portable Handheld Game Games Video Game Consoles For Child Nostalgic Player“;

- Viena perkamiausių GSM signalizacijų su gerais atsiliepimais ir pirkimais iš Lietuvos - „KERUI Wireless Home WIFI GSM Security Alarm System Kit APP Control With Auto Dial Motion Detector Sensor Burglar Alarm System“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Labai populiarus ir puikiai pirkėjų vertinamas lazerinis atstumo ir kampo matuoklis  - „DEKO LRE521“

  • Dabar jis parduodamas nuo 14,34 €;
  • 40 % nuolaida;
  • nemokamas pristatymas į Lietuvą;
  • galima rinktis iš kelių modelių, matuojančių iki 40 m, 50 m, 70 m, 100 m.

„DEKO LRE521“ yra abai populiarus atstumo matuoklis, kurį puikiai vertina pirkėjai.

Aliexpress parduotuvėje jį jau įsigijo virš 6 100 pirkėjų, kurie paliko beveik 2 500 atsiliepimų ir turime ypatingai aukštą 4,8 įvertinimą.

Pirkėjai teigia, kad visi „DEKO LRE521“ modeliai yra labai kokybiški ir savo funkcijas atlieka puikiai.

Taip pat atkreipiamas dėmesys, kad modeliai, kurie matuoja 50 metrų ir daugiau, palaiko pasvyrimo kampo matavimą.

O tai yra labai patogu, kadangi nereikia atskiro kampo matuoklio ir tokią funkciją turi retas atstumo matuoklis, ypač už tokią kainą.

Štai keletas pirkėjų padarytų atstumo matuoklio nuotraukų: 1 foto, 2 foto, 3 foto.

Nauja klasikinių žaidimų konsolė su vieno/dviejų žaidėjų režimais ir labai gerais pirmaisiais vertinimais

  • Dabar ji parduodama nuo 10,87 €;
  • 37 % nuolaida;
  • nemokamas pristatymas į Lietuvą.

Iškart atkreipkite dėmesį, kad žaidimų konsolę galima rinktis iš keleto skirtingų spalvų modelių.

Taip pat sumokėję papildomą eurą, gausite reikalingus laidus ir valdymo pultelį, tad šią žaidimų konsolę galėsite prijungti televizoriaus bei vienu metu žaisti dviese.

Tai yra ganėtinai naujas produktas Aliexpress parduotuvėje ir pirkimų kol kas turime ganėtinai nedaug, tačiau pirmieji pirkėjai labai džiaugiasi šia Retro stiliaus žaidimu konsole.

Ji palaiko net 500 skirtingų žaidimų, yra kokybiškai pagaminta, atrodo šauniai, yra kompaktiška bei telpa į kelnių kišenę ir maitinama talpia 800 mAh baterija.

Pastarąją įkrausime su pakuotėje esančiu miniUSB laidu. O baterijos energijos žaisti žaidimams užteks net 6-7 val.

Štai pirmosios patenkintų pirkėjų padarytos nuotraukos, kuriose matyti, kad galima pasirinkti kinų arba anglų kalbą bei žaisti puikiai žinomus žaidimus: 1 foto, 2 foto.

Viena perkamiausių GSM signalizacijų su gerais atsiliepimais ir pirkimais iš Lietuvos - „KERUI“ 

  • Dabar ji parduodama nuo 32,68 €;
  • 40 % nuolaida;
  • nemokamas pristatymas į Lietuvą.

Tam, kad namai būtų saugus ir būtume nuolat informuojami apie nelauktus svečius, būtina įsirengti išmanią namų saugumo signalizaciją.

Ir kaip rodo virš 4 500 pirkimų, beveik 1 900 atsiliepimų ir labai aukštas 4,8 balas - „KERUI“ GSM signalizacija yra puikus pasirinkimas.

Jos kaina labai svyruoja ir tai priklauso nuo to, kiek daug norėsite papildomų daviklių, ar papildomai pasirinksite vaizdo kamerą bei ar „KERUI“ palaikys GSM ar GSM ir WiFi.

Pasirinkus GSM variantą, kai „KERUI“ sistema užfiksuos jūsų namuose vykstantį judėjimą, į telefoną gausite žinutę. O su WiFi dar papildomai galėsite „KERUI“ valdyti su išmaniąja programėle ir tai suteiks papildomo funkcionalumo.

Net ir būdami išvykę atostogauti visai į kitą pasaulio kraštą, žinosite kas dedasi jūsų namuose ir durų, langų, judesio bei kiti davikliai nuolat saugos jūsų namus.

Galima į bendrą sistemą prijungti iki 99 skirtingų daviklių, tarp kurių yra dūmų ir dujų nuotėkį fiksuojantys bei signalizacija, tad namus galima paversti tikra tvirtove.

O jei prijungsite filmavimo kamerą, galėsite matyti kas vyksta namuose ir kam nors į juos įsilaužus, net iki 6 asmenų gali būti apie tai informuoti.

Puiki namų saugumo sistema ir belieka tik pasirinkti tokį variantą, koks atitinka jūsų asmeninius poreikius. Su tam tikru daviklių skaičiumi, kamera ir t.t.

Pirkėjai taip pat perka labai įvairius variantus ir džiaugiasi tiek puikiu pardavėju, jo greitu reagavimu į užklausas, pristatymu ir pačia „KERUI“ namų saugumo sistema: 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(6)
(3)
(3)

Komentarai (1)