Skelbiama TOP 10 populiariausių prekės ženklų iš Aliexpress: dešimtys tūkstančių pirkimų iš „UGREEN“, „Baseus“, „DEKO“, „NO. ONEPAUL“ - kas tai per gamintojai, ką jie siūlo ir kas yra labiausiai perkama 2019 metais  ()

Ar esate ką nors girdėję apie tokias kompanijas, kaip „DEKO“, „SHEIN“ ar „VENALISA“? Tai yra tik kelios kompanijos, kurių produktai šiais metais buvo labiausiai perkami Aliexpress.com parduotuvėje.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2019-12-11 Skelbiama TOP 10 populiariausių prekės ženklų iš Aliexpress: dešimtys tūkstančių pirkimų iš „UGREEN“, „Baseus“, „DEKO“, „NO. ONEPAUL“ - kas tai per gamintojai, ką jie siūlo ir kas yra labiausiai perkama 2019 metais  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kaip įprastai, taip ir šių metų gruodžio mėn. Aliexpress paskelbė pačius populiariausius šių metų prekės ženklus bei produktus.

Apie pačius populiariausius ir perkamiausius produktus jau rašėme, o šalia jų AliExpress pateikia ir pačius populiariausius prekės ženklus - būtent jų produkcija buvo perkama dažniausiai. 

Šiuo atveju AliExpress šalia kiekvieno populiariausio prekės ženklo pateikia ir labiausiai perkamų prekių pavyzdžius. Tad štai jis - TOP 10 super prekės ženklų sąrašas.

Taip pat primename, kad būtent šių prekės ženklų produktai dabar parduodami su ženkliomis nuolaidomis ir pasiūlymai galios tik iki gruodžio 13 d.

„Xiaomi“

Šios kompanijos turbūt jau niekam pristatinėti nereikia ir daugelis ją puikiai žinome. Turbūt dažnas ir turime kokį nors jos produktą: išmanųjį telefoną, ausines, elektrinį dantų šepetėlį, vaizdo registratorių, robotą dulkių siurblį, išmaniąją apyrankę ar dar ką nors.

Ši kompanija kiekvienais metais auga įspūdingais tempais ir už puikias kainas pasiūlo vis didesnę produktų pasiūlą, tad nenuostabu, jog „Xiaomi“ pateko į šį sąrašą.

Neabejotinai populiariausias „Xiaomi“ produktas 2019 metais - išmanioji apyrankė „Xiaomi Mi Band 4“, nupirktas virš 214 000 vien šioje parduotuvėje. Tačiau apyrankę pardavinėja daugybė parduotuvių, tad bendri pardavimai yra kelis kartus didesni. 

Kas dar labiausiai perkama iš „Xiaomi“, objektyviai pasakyti sudėtinga, nes AliExpress nepateikia bendros statistikos, bet galima peržiūrėti pačių populiariausių „Xiaomi“ produkciją siūlančių parduotuvių statistiką - štai čia matyti, kas šluojama iš plataus vartojimo elektronikos, o šioje parduotuvėje labai gerai matosi populiariausi „Xiaomi“ telefonai

„UGREEN“

Šis prekės ženklas mums yra žinomas kiek mažiau, tačiau taip pat jau girdėtas. „UGREEN“ kompanija daugiausiai specializuoja įvairių išorinių baterijų, įkroviklių ir laidų segmente.

Taip pat su šiuo prekės ženklu jau galima rasti ir telefonų dėkliukų bei pačių telefonų laikiklių. Pastarieji tampa labai naudingais automobilyje. 

Pavyzdžiui, Micro USB 2.4A kabelis nupirktas virš 57 000 kartų,  automobilinis telefono laikiklis virš 17 000 kartų. Šio gamintojo asortimente labiausiai populiarūs pigūs, bet kokybiški USB kabeliai, jungtys, laikikliai - čia galima peržiūrėti perkamiausią „UGREEN“ prekių sąrašą

„Baseus“

Galima sakyti, kad kone tiesioginis „UGREEN“ kompanijos konkurentas yra „Baseus“. Jie taip pat gamina įvairius įkroviklius - automobilinius, palaikančius belaidį, greitąjį įkrovimą ir įprastus.

Čia irgi karaliauja kabeliai (USB C tipo 3.0 A kabelis nupirktas virš 90 000 kartų), tačiau į perkamiausių sąrašą patenka ne tik smulkmė, bet ir išorinė baterija Baseus 30 000mAh - beveik 8000 pirkimų ir net 4.9 retingas. Ko gero šiais metais perkamiausia 30 000mAh talpos baterija. 

Panašu, jog abiems šioms kompanijos tikrai užtenka pirkėjų dėmesio ir savo produktus parduoda dešimtimis tūkstančių vienetų, tad ir pateko į Aliexpress TOP 10-uką.

„SHEIN“

O štai „SHEIN“ prekės ženklas yra mums kur kas mažiau žinomas. Bent jau vyriškai auditorijai tai tikrai.

„SHEIN“ prekės ženklą geriau turėtų žinoti merginos bei moterys, kadangi būtent į jas ir yra orientuojamasi. Ir čia galima įsigyti pačių įvairiausių moteriškų drabužių: palaidinių, sijonų, suknelių, megztukų, švarkelių, kelnių ir t.t. O atsižvelgiant į kainas - tai tikras moterų džiaugsmas.

Čia galima susipažinti su perkamiausia „SHEIN“ produkcija

„UMIDIGI“

„UMIDIGI“ prekės ženklas mums jau yra šiek tiek žinomas ir išmaniaisiais telefonais besidomintys tikrai yra apie jį girdėję. Būtent šiame segmente ir darbuojasi „UMIDIGI“ kompanija.

Įdomu tai, kad ši kompanija pateko į TOP populiariuasių prekės vardų sąrašą, nors Europoje šio gamintojo telefonai tikrai nėra patys populiariausi. Turbūt pagrindinė rinka - Azija, Afrika ir Pietų Amerika. 

Visgi didelis prekės ženklo populiarumas nuteikia pozityviai ir suteikia pasitikėjimo. Ko gero, galima drąsiai teigti, kad jei reikia pigaus ir kokybiško išmanaus telefono - tai „UMIDIGI“ yra vienas geriausių pasirinkimų.

O kad „UMIDIGI“ gamina kokybiškus ir nebrangius išmaniuosius telefonus, tą įrodo ir Aliexpress pateikiama išmaniųjų telefonų pirkimo statistika - dažnu atveju kiekvieno modelio pardavimai perkopia dešimtis tūkstančių, o ir pirkėjų įvertinimai yra labai aukšti. Štai čia - patys populiariausi „UMIDIGI“ telefonai, o labiausiai perkamas modelis - UMIDIGI A5 PRO su 6.3" ekranu, Android 9.0, 4 GB RAM, 32 GB ROM, Helio P23 CPU, 4150mAh baterija ir vos 81€. Kad ir ką sakyti, už tokią kainą geresnio modelio nerasite. 

„DEKO“

Čia jau turime aiškiai į įvairius įrankius orientuotą kompaniją. Jei reikia kokio nors suktuvo, diskinio pjūklo, suvirinimo aparato ar net ir paprasto atsuktuvo su papildomais antgaliais - tada „DEKO“ yra būtent tai, ko ieškojote.

Ką labiausiai perka iš „DEKO“, turbūt jau aišku ir taip - tai suktukas „DEKO New Arrival Banger 12V 16V 20V Cordless Drill Electric Screwdriver Mini Wireless Power Driver DC Lithium-Ion Battery 3/8-In“, kuris pateko į TOP 10 pačių perkamiausių prekių iš AliExpress 2019 metais. 

16V „DEKO“ suktuvo sukimo momentas siekia 32 Nm bei kainuoja nuo 30 €, o 20V modelio sukimo momentas siekia 42 Nm ir kainuoja nuo 34 €. Už tokią kainą Lietuvoje tikrai negausite suktuko su 42Nm sukimo momentu ir tai labai lengvai paaiškina, kodėl šis suktukas yra toks populiarus. 

Tačiau suktukas - ne vienintelis itin populiarus produktas iš „DEKO“ asortimento. Čia galite peržiūrėti perkamiausis „DEKO“ produktus, o šalia suktuko itin dažnai perka lazerinį nivelyrą bei nuotolinį temperatūros matuoklį

„BAMOER“

Ir kaip gi be įvairių blizgučių, papuošalų ir mielų niekučių. Tokie dalykai visada buvo populiarūs ir tikriausiai niekada tai nepasikeis. 

Žinoma, tokie dalykai labiau patinka moterims ir akivaizdu, jog daugelis pirkėjų renkasi jau 14-os metų patirtį turinčią „BAMOER“ kompaniją, už itin žemas kainas siūlančią gražių dalykėlių. Štai patys populiariausi „BAMOER“ daiktai, kuriuos perka iš „AliExpress“ viso pasaulio pirkėjai. 

„VENALISA“

Nuo papuošalų perėjome prie grožio priemonių, o tiksliau - nagų priežiūrai skirtų priemonių. Ir šioje kategorijoje geriausiai žinoma ir pirkėjų mėgiama kompanija yra „VENALISA“.

Nuo įvairių nagų pagražinimo priemonių net akys raibsta ir sunku patikėti, kad jų gali būti tokia gausa. Net ir išrankiausia mergina bei moteris čia ras sau kažką patinkančio, o štai čia galima peržiūrėti perkamiausią „VENALISA“ produkciją

„QCY“

Su šiuo prekės ženklu esame šiek tiek susipažinę ir tikriausiai daugelis žinote, kad „QCY“ kompanija gamina aukštos klasės ausines: belaides, laidines ir sportinio tipo. Čia galite peržiūrėti populiariausius daiktus iš šios kompanijos asortimento

Čia yra vienas įdomus momentas, kurį galite pastebėti, kai ieškote „QCY“ ausinių. Dažnoje internetinėje parduotuvėje, o ir apžvalgose yra sakoma, kad čia turime „Xiaomi QCY“ ausines.

Ką čia veikia tas „Xiaomi“ prierašas? Jis būna tikrai ne veltui, kadangi „QCY“ yra viena iš daugelio „Xiaomi“ globojamų ir remiamų kompanijų, tik šiuo atveju „QCY“ labai sistemingai dirba būtent ausinių segmente ir pirkėjai šios kompanijos produktais yra labai patenkinti.

Priminsime, jog „QCY“ kompanijos ausinės „QCY QS2“ pralenkė visus konkurentus ir tapo perkamiausiomis 2019 metais

„NO. ONEPAUL“

Ir galiausiai sąrašą užbaigia „NO. ONEPAUL“. Šis prekės ženklas mums taip pat yra mažiau žinomas ir jis yra gana specifinis.

Su „NO. ONEPAUL“ prekės ženklu galima labai pigiai įsigyti įvairių diržų ir dirželių bei pirštinių. Ir kaip rodo Aliexpress pardavimų statistika, šiuos stilingus, itin kokybiškai pagamintus ir pigius diržus perka masiškai.

Kad ir šį vyrišką diržą, kurį jau nupirko virš 56 000 pirkėjų ir turime itin aukštą 4,7 balų įvertinimą. Akivaizdu, kad jei reikia tokių produktų - „NO. ONEPAUL“ yra puikus pasirinkimas.

Čia galite peržiūrėti populiariausius „NO. ONEPAUL“ pasiūlymus

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(8)
(5)
(3)

Komentarai ()