Prasidėjo didysis „Christmas Sale“ išpardavimas - geriausi GeekMaxi pasiūlymai ir nuolaidų kuponai „Xiaomi Mi Robot 1C“ robotui dulkių siurbliui bei „VORKE Notebook“ nešiojamam kompiuteriui (Video)  ()

GeekMaxi.com pasiūlymai:

- „Christmas Sale“ išpardavimas, sąlygos ir geriausi pasiūlymai;

- „Xiaomi Mi Robot 1C“ robotas dulkių siurblys iš Vokietijos sandėlio;

- „VORKE Notebook 15 Intel Core I7-4500U 15.6'' Screen 8GB / 256GB“ nešiojamas kompiuteris iš Vokietijos sandėlio.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Nenumaldomai artėja vienos gražiausių metų švenčių ir GeekMaxi.com tą proga skelbia „Christmas Sale“ išpardavimą bei geriausius pasiūlymus.

Čia rasime įvairių išmaniųjų laikrodžių, apyrankių, telefonų, robotų dulkių siurblių, elektrinių paspirtukų, dviračių, ausinių, dronų ir daugybę kitos puikios technikos.

GeekMaxi paruošė išties labai daug įvairių pasiūlymų ir akcijos bei nuolaidos, siekiančios iki 50 %, galios keletą dienų: nuo gruodžio 16 iki 26 d.

Tačiau turbūt geriausia yra tai, kad praktiškai visos prekės atkeliaus iš Europos sandėlių, be jokių papildomų mokesčių, ir garantuojama, kad po užsakymo pateikimo - jos bus supakuotos ir išsiųstos per 48 val.

Štai keletas labai įdomių ir dėmesio vertų „Christmas Sale“ išpardavimo pasiūlymų.

Robotas dulkių siurblys „Xiaomi Mi Robot 1C“

  • Su nuolaidos kuponu VjIGjKtQ jis kainuoja 245,99 €;
  • Iš Vokietijos sandėlio, tad jokios rizikos dėl muito mokesčių;
  • Europietiška garantija.

Ne tik „Xiaomi“ kompanijos fanai, bet ir robotų dulkių siurblių ekspertai pastebėjo, kad naujasis „Mi Robot 1C“ yra ženkliai plonesnis, palyginus su ankstesniais modeliais.

Dabar „Mi Robot 1C“ yra vos 8,1 cm storio, tad jam kur kas lengviau palįsti po įvairiais baldais ir išvalyti grindis.

Prie šio roboto lieknumo prisidėjo ir tai, kad jo viršuje nėra lazerinio atstumo matuoklio (LDS), kaip ankstesniuose modeliuose.

Be to, verta pažymėti, kad „Mi Robot 1C“ pasižymi net 2500 Pa siurbimo galia, tad to turėtų užtekti kokybiškai išvalyti kiliminę dangą.

Prieš rinkdamiesi naują robotą dulkių siurblį, tikriausiai pagalvojate, kad geriau robotas siurbtų grindis ir galėtų jas išplauti.

Tad „Mi Robot 1C“ turi įmontuotą elektrinį vandens rezervuarą ir su gerai žinoma „Xiaomi Home“ programėle galima kontroliuoti vandens padavimą ant roboto dugno pritvirtintos mikropluošto plaušinės.

Kaip jau ir užsiminėme, „Mi Robot 1C“ nepalaiko lazerinio atstumo matavimo (LDS), kas robotų dulkių siurblių pasaulyje laikoma pažangiausia technologija.

Tai, kaip „Mi Robot 1C“ juda po kambarį? Ir kaip jis sugeba palaikyti žemėlapio piešimą ir „no-go“ zonas?

„Mi Robot 1C“ orientuotis aplinkoje padeda dvigubas giroskopo jutiklis, kuris dirba drauge su VSLAM algoritmu (Visual Simultaneous Localization and Mapping), leidžiančiu sukurti virtualų patalpų žemėlapį.

Su tokia sistema dirba ir „Xiaowa“ robotai dulkių siurbliai, kuriuos išleido „Roborock“ kompanija. O kadangi jie gamina robotus su „Xiaomi“ prekės ženklu, tai ir naujajame „Mi Robot 1C“ turime jau išbandytą technologiją.

Dar viena įdomi „Mi Robot 1C“ savybė, kad viršuje turi juodą objektyvą – „TOF“ jutiklį.

Pasinaudojęs šiuo jutikliu, robotas dulkių siurbys tiksliau nustato kur yra durys, praėjimai ir taip gali geriau orientuotis kambaryje.

Žvelgiant techniniu požiūriu, robotas dulkių siurblys išmatuoja atstumus, pasitelkęs TOF ir tranzitinio laiko metodą (greitis + atstumas).

Optinis jutiklis yra prietaisas, kuris pasinaudoja šviesą, kad aptiktų objektus, ir jo nereikia painioti su kameromis.

Tad tie, kurie išsigandote išgirdę „objektyvas“ ar „optinis jutiklis“, galite būti ramūs – šis robotas tikrai nefotografuoja, nefilmuoja ir nedaro nieko panašaus.

Pasinaudojęs savo šonuose turimais jutikliais, „Mi Robot 1C“ nesitranko į kambaryje esančius baldus ir geba pats grįžti prie įkrovimo stotelės.

Taip pat „Mi Robot 1C“ robotas apačioje turi jutiklius, kurie jį apsaugo nuo kritimo iš aukštai, pavyzdžiui, nuo laiptų.

„Mi Robot 1C“ turi keturių branduolių „CortexTM-A7“ procesorių ir geba įveikti iki 2 cm aukščio kliūtis – solidūs parametrai.

Nešiojamas kompiuteris „VORKE Notebook“

  • Su nuolaidos kuponu MXskjN8f jis kainuoja 382,99 €;
  • Iš Vokietijos sandėlio, tad jokios rizikos dėl muito mokesčių;
  • Europietiška garantija.

Iškart verta pažymėti, kad „VORKE Notebook“ yra kokybiškai pagamintas, labai stilingai atrodantis, turintis puikų ekraną ir techninius parametrus nešiojamas kompiuteris.

Tokioje kainų kategorijoje „VORKE Notebook“ atrodo išties puikus pasiūlymas.

Pats pirmasis ir į akis krentantis dalykas yra tai, kad „VORKE Notebook“ turi labai geros kokybės ekraną.

Gamintojas teigia, kad 15,6 colių įstrižainės, 1920 x 1080 FHD raiškos ekranas užtikrins puikios kokybės vaizdą.

Žinoma, „VORKE Notebook“ turi puikios kokybės klaviatūrą, su papildomu apšvietimu. Toks dalykas tikrai pravers esant tamsesnėse patalpose.

Verta atkreipti ir į „VORKE Notebook“ techninius parametrus. Nešiojamas kompiuteris aprūpintas Intel Core i7-4500U procesoriumi ir Intel HD Graphics 4400 vaizdo plokšte. 

„VORKE Notebook“ taip pat turi 8 GB DDR3 RAM operatyviąją atmintį ir 256 GB SSD vidinę atmintį.

Kad „VORKE Notebook“ turi SSD, o ne tradicinį HDD duomenų kaupiklį, yra labai gera savybė. SSD duomenų kaupikliai 3 kartus greičiau įrašo bei nuskaito duomenis, palyginus su tradiciniais HDD diskais, tad tai ženkliai prisideda prie spartesnio „VORKE Notebook“ veikimo.

„VORKE Notebook“ jau darbuojasi su originalia Windows 10 operacine sistema, tad nereikės papildomai ieškoti ir pirkti programinės įrangos.

Gamintojas teigia, kad nešiojamo kompiuterio 44Whr baterija yra ištverminga ir jos energijos užteks visai dienai.

Priekyje turime ir 1.3MP kamerą, o šonuose HDMI, USB, 3,5 mm audio ir kitas jungtis.

„VORKE Notebook“ turi mikrofoną bei garsiakalbį, palaiko Bluetooth 4.2 ir WiFi 2.4GHz/5.0GHz ryšius.

Tai yra labai stilingai atrodantis, metalinio korpuso nešiojamas kompiuteris. Jis yra 370 x 245 x 19 mm išmatavimų ir sveria vos 1,78 kg, tad jį visai nesunku nešiotis su savimi. Šaunus kompiuteris, kurį dabar galima įsigyti už itin patrauklią kainą.

Plaukų džiovintuvas Xiaomi Jimmy F6 Hair Dryer

161,99 € su kuponu FugKjmiJ

17 pakopų greitaeigis plaukų džiovintuvas su turboįputimu sukuria galingą oro srautą iki 18L / s, kuris džiovina 30% greičiau nei kiti plaukų džiovintuvai. Tuo pačiu, ne tik užtikrina greitą plaukų išdžiūvimą, bet ir išvengia per didelės šilumos žalos.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(3)
(0)
(3)

Komentarai ()