Geriausi pasiūlymai iš Aliexpress ir Gearbest: 30 minučių galintis skristi įspūdingas dronas su 5 balais iš 5, stilinga ir masiškai perkama garso kolonėlė ir turbūt geriausios kainos nuo saulės įkraunamas LED prožektorius su judesio davikliu (Video)  (2)

Geriausi Aliexpress ir Gearbest pasiūlymai:

- Įspūdingos skrydžio trukmės, 4K raiška filmuojantis ir puikiai vertinamas dronas - „LAUMOX X35 Drone GPS WiFi 4K HD Camera Profissional RC Quadcopter Brushless Motor Drones Gimbal Stabilizer 30-minute flight“;

- Stilingos išvaizdos, funkcionali ir pirkėjų labai gerai vertinama kolonėlė - „DOSS SoundBox Touch Control Bluetooth Speaker 2*6W Portable Wireless Speakers Stereo Sound Box with Bass and Built-in Mic“;

- Vienas pigiausių LED prožektorių su judesio davikliu - „100 / 114 LED Solar Powered SMD2835 LED PIR Motion Sensor Wall Stairs Light Outdoor Garden Lamp 3 Modes“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Įspūdingos skrydžio trukmės, 4K raiška filmuojantis ir puikiai vertinamas dronas - „LAUMOX X35“

  • Dabar jis parduodamas nuo 108,85 €;
  • 36 % nuolaida;
  • nemokamas pristatymas į Lietuvą.

„LAUMOX X35“ dronas yra puikiai vertinamas pirkėjų ir turi aukščiausią balą - 5 iš 5.

Iškart verta atkreipti dėmesį, kad galima pasirinkti, jog drauge atkeliautų ir specialus krepšys, skirtas su savimi gabenti šį šaunų droną.

Taip pat galima papildomai įsigyti ir 2 arba 3 baterijas, skirtas šiam dronui. Standartiniame pakete dronas turi vieną bateriją.

Kalbant apie bateriją, tai šis naujos kartos dronas turi 7.6V 3150mAh talpos bateriją ir skrydžio trukmė, pasak gamintojo, siekia net 30 minučių. Tiesiog įspūdingas rezultatas, tiesa, pasiekiamas idealiomis sąlygomis, tad realybėje bus mažiau. Bet netgi 25 min dronui yra labai daug. 

O jei papildomai įsigysite 1 ar dar 2 baterijas - galėsite greitai ir patogiai pakeisti išsekusią bateriją nauja ir toliau skraidinti „LAUMOX X35“.

Su trimis baterijomis teoriškai tą daryti bus galima net 1,5 valandos - daugiau nei puikus rezultatas. Ir „LAUMOX X35“ dronas pasižymi ne tik puikiu baterijų tarnavimo laiku, bet ir kitomis šauniomis savybėmis.

„LAUMOX X35“ turi 4K raiška filmuojančią kamerą ir gamintojas ypač pabrėžia puikiai veikiantį gimbalą. Vaizdas yra stabilus, be jokių šokinėjimų ir susiliejimų. Plius, visą filmuojamą vaizdą galima tiesiogiai matyti savo išmaniajame telefone.

Taip pat programėlėje galima nupiešti trajektoriją ir būtent jos laikydamasis dronas skraidys. Netgi palaikomas ir FOLLOW ME režimas bei, vadojauntis GPS/GLONASS navigacijos sistemomis, automatinis grįžimas namo.

Gamintojas teigia, kad kai tik baterijoje liks nedaug energijos arba bus prarasta drono kontrolė, „LAUMOX X35“ automatiškai grįš namo.

„LAUMOX X35“ valdomas su pakuotėje esančiu nuotolinio valdymo pulteliu ir išmaniuoju telefonu (tereikės į Android ir iOS įrenginį atsisiųsti programėlę).

Valdymo pulteliu komandos į droną perduodamos 2.4/5 GHz ryšiu ir dronas nuo pultelio gali nutolti iki 1000 metrų.

„LAUMOX X35“ dronas yra labai geras pasirinkimas jau šiek šiek su dronais susipažinusiems.

Ir kaip teigia pirkėjai, įsigijus „LAUMOX X35“ droną, malonumas yra garantuotas. Štai keletas pirkėjų nuotraukų, kaip atrodo pakuotės turinys bei dronas 1 foto2 foto, ir kokia puiki jo daromų nuotraukų kokybė 3 foto, 4 foto.

Stilingos išvaizdos, funkcionali ir pirkėjų labai gerai vertinama kolonėlė - „DOSS SoundBox“

  • Dabar ji parduodama už 21,39 €;
  • 53 % nuolaida;
  • nemokamas pristatymas į Lietuvą;
  • galima rinktis iš kelių spalvų modelių: raudonos, mėlynos, rožinės, juodos ir baltos.

„DOSS SoundBox“ garso kolonėlė yra ypatingai gerai vertinama Aliexpress pirkėjų: beveik 1 300 užsakymų, 700 atsiliepimų ir net 4,9 įvertinimas. Puikūs rezultatai belaidei garso kolonėlei.

Apart to, kad „DOSS SoundBox“ kolonėlė yra labai išvaizdi, kompaktiško dydžio bei turi 3,5 mm AUX jungtį ir palaiko atminties kortelę, ji ant savo korpuso turi jutiklinius mygtukus.

Jie reaguoja į prisilietimus ir taip galima valdyti muziką - sustabdyti, paleisti, perjungti pirmyn ir atgal - bei atsiliepti į skambučius arba juos atmesti.

Tikrai taip, su šia kolonėle galima ir skambinti. Ji veikia, kaip laisvų rankų įranga. Žinoma, prieš tai reikia, kad savo išmanųjį telefoną suporuotume Bluetooth 4.0 ryšiu su „DOSS SoundBox“ kolonėle ir tada jau galima bus pasinaudoti šia galimybe.

„DOSS SoundBox“ garso kolonėlė turi įkraunamą 2200 mAh talpos bateriją, kurios energijos užtenka iki 12 valandų. Tikrai geras rezultatas.

Ir galiausiai garsas. „DOSS SoundBox“ turi 12W garsiakalbius ir pirkėjai teigia, kad to pilnai užtenka, jog būtų galima kokybiškai klausytis muzikos ir smagiai su draugais praleisti laiką.

Šią garso kolonėlę yra įsigijęs ir ne vienas pirkėjas iš Lietuvos ir jie šiai kolonėlei duoda maksimalų 5 balų įvertinimą: 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto, 6 foto, 7 foto.

Vienas pigiausių LED prožektorių su judesio davikliu

  • 110 LED modelis parduodamas už 9,10 €;
  • 14PWC3C5Z9 nuolaidos kuponas;
  • 114 LED modelis parduodamas už 15,47 €;
  • 56 % nuolaida;
  • nemokamas pristatymas į Lietuvą.

Įprastai šie du modeliai kainuoja labai panašiai, nes tarp jų yra praktiškai vienintelis skirtumas tame, kad 114 LED modelyje yra kiek didesnis skaičius LED šviestukų, tačiau su dabar taikomu nuolaidos kuponu - 110 LED modelis atrodo ypatingai patraukliai.

Abu modeliai yra atsparūs vandeniui (IP65 standartas), įsikrauna nuo saulės šviesos ir LED šviestukų užteks darbuotis net 30 000 valandų.

Taip pat abu LED prožektoriai pasižymi ypatingai dideliu apšvietimo plotu - net 270 laipsnių kampu bus apšviesta teritorija ir 1000lm ryškumo tikrai užteks apšviesti sau kelią ar nelauktus svečius.

 
 

Taip, šie LED prožektoriai turi įmontuotus judesio daviklius, kurie reaguoja į 120 laipsnių kampu vykstantį judėjimą, ir galima vos vieno mygtuko paspaudimu pasirinkti norimą švietimo režimą.

Ypač patogus dalykas, leisiantis pagal situaciją panaudoti šiuos prožektorius.

Kalbant apie kitas technines specifikacijas, tai šie LED prožektoriai turi 5.5V 1.43W saulės elementus ir įkraunamą 18650 tipo 3.7V 2200mAh bateriją. Gamintojas nurodo, kad ji pilnai įkraunama per 6 valandas.

Nereikia jokių elektros laidų ir tokius LED prožektorius galima pritvirtinti praktiškai prie bet kokio pastato, sodo ar kiemo vartų, garažo ir pan. Paprasta, patogu naudotis ir iškart kieme šviesiau.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(13)
(1)
(12)

Komentarai (2)