Dvigubai interneto vos už 6,5€ - už puikią kainą parduodamas „Xiaomi Mi WiFi 300M Amplifier 2“ signalo stiprintuvas (Video)  (4)

Be interneto kaip be rankų jau įgauna ne tik perkeltinę, bet ir tiesioginę prasmę. Tačiau ką daryti jei namuose reikia stipresnio interneto srauto, o signalo stiprumo visiems neužtenka? Reikia paprasto, bet labai naudingo WiFi signalo stiprintuvo. Vienas tokių yra „Xiaomi Mi WiFi 300M Amplifier 2“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kaina ir sąlygos

  • Šiuo metu „Xiaomi Mi WiFi 300M Amplifier 2“ kainuoja tik 6,55 €;
  • nemokamas siuntimas į Lietuvą;
  • 30 % nuolaida;
  • 30-ies dienų pinigų grąžinimo garantija;
  • verta pažymėti, kad tai yra viena žemiausių kainų, palyginus su kitomis internetinėmis parduotuvėmis.

Svarbiausias dalykas, kurį reikia žinoti apie veikimą

Pats veikimo principas šio WiFi signalo stiprintuvo yra ganėtinai paprastas: jis aptinka jūsų turimo interneto ryšio signalą ir jį sustiprina konkrečioje vietoje, bet neskleidžia toliau.

Jei jūs esate nutolęs nuo maršrutizatoriaus, kuris skleidžia WiFi signalą, per keletą metrų ir bandote prisijungti su savo išmaniuoju telefonu, WiFi signalas yra gerokai silpnesnis nei būnant prie pat maršrutizatoriaus.

Tai reiškia, kad signalas gali trūkinėti, gali sumažėti duomenų perdavimo greitis ir pasijausti kitos problemos, kurios aiškiai parodo, kad nutolote nuo maršrutizatoriaus ir signalas nusilpo.

Kas pasikeičia, kai įjungiate „Xiaomi Mi WiFi 300M Amplifier 2“?

Su savo išmaniuoju telefonu prisijungę prie WiFi stiprintuvo jus gausite tokį WiFi signalą tarsi būtumėte prie pat maršrutizatoriaus, nors esate nutolę per kelis ar keliolika metrų.

Tad su telefonu galima greičiau naršyti internete. Žinoma, jei esate toli nuo pagrindinio interneto ryšio šaltinio ir šis WiFi signalo stiprintuvas negalės jo aptikti, jokio stiprinimo jau nebus. 

Taigi, „Xiaomi Mi WiFi 300M Amplifier 2“ leidžia vienodai kokybiškai naudotis WiFi signalu visoje bevielio maršrutizatoriaus aktyvumo zonoje, nepriklausomai nuo to, kaip toli esate nuo pačio maršrutizatoriaus - signalo kokybė bus maksimaliai gera. Tačiau šis stiprintuvas maršrutizatoriaus aktyvios WiFi zonos nepadidina.

Svarbu pabrėžti, kad „Xiaomi Mi WiFi 300M Amplifier 2“ signalo stiprintuvas dabar jau yra antrosios kartos. Jis nuo savo pirmtako skiriasi tuo, kad dabar turi dvi antenas, o ne vieną ir duomenų perdavimo greitis padidėjo dvigubai – iki 300 Mbps.

Pagrindinės „Xiaomi Mi WiFi 300M Amplifier 2“ signalo stiprintuvo specifikacijos:

1) 12 x 3 x 9 cm., lengvas (vos 25 gr.), tad jį labai lengva ir patogu neštis ten kur reikia papildomo WiFi signalo stiprumo;

2) specialus USB maitinimo blokas, pats „Xiaomi Mi WiFi 300M Amplifier 2“ gali būti pasuktas 180 laipsnių kampu;

3) „Xiaomi Mi WiFi 300M Amplifier 2“ gali automatiškai atsinaujinti be jokių papildomų nustatymų;

4) detali ryšio paieška ir signalo stiprinimas;

5) paprastas naudojimas – tiesiog įjungiamas ir jau galima naudotis, daugiau nieko nereikia;

6) „Xiaomi Mi WiFi 300M Amplifier 2“ turi „Ralink“ lusto tipą, USB 2.0 sąsają, duomenų perdavimo sparta siekia 300 Mbps greitį;

7) WiFi tinklo dažnis siekia 2,4 GHz, tad galima naudotis 3G ryšiu.

Tad „Xiaomi Mi WiFi 300M Amplifier 2“ signalo stiprintuvas yra puikus pasirinkimas tiems, kuriems reikia didesnės spartos interneto greičio.

O šioje apžvalgoje jos autorius detaliai supažindina su šiuo „Xiaomi Mi WiFi 300M Amplifier 2“ signalo stiprintuvu, parodo, kaip jį pajungti ir ištestuoja:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(5)
(3)
(2)

Komentarai (4)