„Net neabejoju - Haylou LS01 šiais metais taps tikru bestseleriu. Tokioje kainų kategorijoje jis neturi konkurentų“: už specialią kainą parduodami „Haylou LS01“ išmanieji laikrodžiai jau dabar yra giriami apžvalgininkų (Video)  ()

„Haylou“ kompaniją mes jau gana gerai žinome, kaip gaminančią kokybiškas ir pigias belaides ausines. Tačiau kompanija plečiasi ir pristato pirmąjį savo „Haylou LS01“ išmanųjį laikrodį.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kaina ir sąlygos

  • „Haylou LS01 Intelligent Watch 1.3inch Color Screen IP68 Waterproof 24h Heart Rate Monitor 9 Sports Modes Support Russian, German, Japanese, English“ išmanusis laikrodis šiuo metu parduodamas už 25,19 €;
  • tai yra išankstinė kaina - vėliau ji kils;
  • nemokamas pristatymas į Lietuvą;
  • 45-ių dienų pinigų grąžinimo garantija;
  • galima rinktis iš dviejų spalvų modelių: juodos ir sidabrinės.

„Haylou LS01“ yra puikios išvaizdos išmanusis laikrodis ir peržvelgus jo specifikacijas, labai tikėtina, kad pirmasis „Haylou“ kompanijos bandymas ateiti į dėvimos išmaniosios elektronikos rinką bus sėkmingas.

Gamintojas labai pabrėžia „Haylou LS01“ laikrodžio pagaminimo kokybę ir didžiulį spalvotą ekraną.

„Haylou LS01“ išmanusis laikrodis turi 1,3 colių įstrižainės (240 x 240 raiškos) TFT LCD ekraną. Tokiame didžiuliame ir ryškiame ekrane yra itin patogu perskaityti gautus pranešimus (SMS, socialinių tinklų, el. pašto, programėlių).

„Haylou LS01“ išmanusis laikrodis taip pat informuoja apie gautus skambučius; primena, kad jau metas pajudėti; nuolat matuoja širdies ritmą; seka miego kokybę ir išskiria skirtingas miego fazes; palaiko 9 sporto režimus ir t.t.

Šaunu yra ir tai, kad „Haylou LS01“ išmanusis laikrodis su telefonais yra suporuojamas Bluetooth 4.2 ryšiu. Svarbiausia, kad telefonai darbuotųsi su Android 4.4 / iOS 8.0 ir naujesnėmis operacinėmis sistemos.

Į telefoną teliks atsisiųsti bei įsidiegti „Haylou Sport“ programėlę ir visą išsamią fizinės veiklos statistiką galima bus peržiūrėti pačiame telefone. Beje, palaikomos anglų, rusų, vokiečių ir kt. kalbos.

Verta pažymėti, kad „Haylou LS01“ atitinka IP68 standartą, tad jis yra visiškai atsparus vandeniui. Nors ir nardyti su juo nederėtų.

Didelis „Haylou LS01“ privalumas yra jo turima 210 mAh talpos baterija, kurios užtenka bent 10 dienų. Ir čia tuo atveju, jei bus nuolat sekamas širdies ritmas bei aktyviai bus išnaudojamos kitos funkcijos. Įprastai baterijos turėtų užtekti iki 14 dienų.

Gana teisingu gamintojo žingsniu reikėtų laikyti ir patį „Haylou LS01“ įkrovimo sprendimą. Išmanusis laikrodis yra įkraunamas su pakuotėje esančiu įprastu USB laidu. Paprasta ir patogu.

Pirmasis apžvalgininkas „Haylou LS01“ jau dabar vadina „tikra bomba ir tiesiog konkurentų neturinčiu išmaniuoju laikrodžiu tokioje kainų kategorijoje. Iki šiol Xiaomi dukterinė kompanija Haylou gamino belaides ausines, kurias jau nešioja milijonai žmonių, o dabar sukūrė ir nuostabų išmanųjį laikrodį. Net neabejoju, kad Haylou LS01 šiais metais taps tikru bestseleriu“:

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(9)
(7)
(2)

Komentarai ()