Geriausi pasiūlymai iš AliExpress ir Gearbest: itin galingas virtuvinis peilis, fantastiškai populiarus peilių galąstuvas - nuo visiškai atšipusių ašmenų iki poliravimo ir labai praktiškas elektroninis pH matuoklis  ()

Naujausi Aliexpress ir Gearbest pasiūlymai:

- Lietuvių perkamas ir gerai vertinamas peilis - „XITUO High-carbon Clad Steel Handmade Knife Forged Chef Knife Chopping Tool Professional Kitchen Knives Nakiri Gyuto Butcher's“;

- Labai gerai vertinamas peilių galąstuvas - „Knife Sharpener Whetstone Sharpening Stones grinding stone System water stone honing kitchen Tool 2-IN-1 240 600 1000 3000 grit“;

- Mobilus ir paprastas naudoti elektroninis pH matuoklis - „Portable Digital Electric PH Meter LCD Water Hydroponics Aquarium Pool Quality Tester“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Lietuvių perkamas ir gerai vertinamas peilis - „XITUO“

  • Šiuo metu jis kainuoja 18,81 €;
  • speciali Žiemos išpardavimo 68 % nuolaida;
  • nemokamas siuntimas į Lietuvą.

Beveik 400 užsakymų, virš 100 atsiliepimų, 4,8 balai ir daug pirkimų iš Lietuvos - iš esmės absoliuti dauguma pirkėjų šiuo šefo peiliu yra labai patenkinti. Prie nepatenkintų tik vienas pirkėjas, kuris taip ir nesulaukė savo pelio - pasimetė siumtimo metu, bet už tai pardavėjas be kalbų jam sugrąžino pinigus

„XITUO“ kompanija gamina puikios kokybės, išvaizdžius virtuvinius peilius, kuriems niekad puikių atsiliepimų negaili pirkėjai. Ne išimtis ir šis didžiulis šefo peilis.

Jis yra 18 cm ilgio, 10 cm pločio (plačiausioje vietoje) ir 4 mm storio. Peilis sveria 435 gramus ir labai tinka mėsos apdorojimui. 

Pirkėjai džiaugiasi, kad „XITUO“ peilis yra pagamintas iš aukščiausios kokybės plieno, atsparus korozijai, o rankena yra medinė, gražiai dekoruota ir neslystanti.

Plius, papildomai gausite ir peilio dėklą bei galąstuvą. Štai, kaip peilis ir jo dėklas atrodo pirkėjų rankose: 1 foto, 2 foto.

Už tokią kainą, tai yra puikus pasirinkimas, praversiantis virtuvėje.

Labai gerai vertinamas peilių galąstuvas

  • Šiuo metu jis kainuoja nuo 11,62 €;
  • speciali Žiemos išpardavimo 56 % nuolaida;
  • nemokamas siuntimas į Lietuvą.

Tai yra ko gero pats perkamiausias peilių galąstuvas Aliexpress parduotuvėje. Negana to, dar ir puikiai vertinamas pirkėjų.

Virš 4 600 užsakymų, beveik 2 200 atsiliepimų ir tiesiog įspūdingas 4,9 balas. Pavydėtina statistika.

Ir kuo gi pirkėjams taip patinka šis peilių galąstuvas?

Pradėkime šiek tiek nuo teorijos. Štai šiame paveiksle galite matyti, kad pasiūloje galima rinktis iš skirtingų „Grit“ rodiklį užtikrinančių galąstuvų.

Iš principo, tai yra dviejų pusių peilių galandimo akmenys ir jų „Grit“ skaičiai skiriasi.

Principas yra gana paprastas. „Grit“ rodiklis rodo galąstuvo rupumo lygį.

Taigi, rupumo pasirinkimas priklauso nuo to, kaip dažnai ketinate galąsti. Jeigu peilį dažnai paaštrinsite - užtenka 1000 Grit rupumo.

Jeigu aštrinsite retai ir peilis stipriai atbuks - bazinį ašmenų formavimą greičiau atliksite su 200 Grit ir tuomet užbaigsite išlygindami ašmenis su 1000 Grit.

O jeigu norėsi poliruotų ašmenų - bus reikalingas 3000 Grit ar dar smulkesnis.

Štai pagal tai ir rinkitės kokių parametrų galąstuvo jums reikia.

O kaip juo galąsti?

Tiesiog braukite norimu pagaląsti peiliu ar kitu įrankiu per pasirinkto Grit rupumo galąstuvo paviršių ir džiaukitės visuomet aštriais įrankiais.

Šis galandimo akmuo yra įtaisytas ant silikagelio pagrindo bei bambukinio padėkliuko, kuris galąstuvui suteikia ne tik ergonomiškumo ir praktiškumo, tačiau ir dizaino elegancijos.

Plius, galima drauge įsigyti ir specialų peilių laikiklį, kuris pagelbės išlaikyti tinkamą ašmenų galandimo kampą ir taip pasiekti maksimalų efektyvumą.

Mobilus ir paprastas naudoti elektroninis pH matuoklis

  • Šiuo metu jis kainuoja 9,03 €;
  • 18 % nuolaida;
  • 0,19 € už siuntimą į Lietuvą.

Žmogui geriausia vartoti maisto produktus bei gėrimus, kurių pH lygys yra 6-8. Ir tikrai ne vienas iš mūsų pradedame jausti kažkokius organizmo streikavimus, išgėrus vieno ar kito gėrimo.

Tačiau, kaip gi sužinoti, kuris čia gėrimas galėjo sukelti tuos negalavimus? O gal netoleruojate rūgštinių produktų arba norite pašarminti savo mitybą? Štai tokiais ir ne tik atvejais padės šis elektroninis pH matuoklis.

Jis yra paprasto, bet simpatiško dizaino. Geltonos spalvos, neslystantis ir patogus laikyti rankoje.

Pats pH matuoklio elektrodas apsaugotas dangteliu, tad matuoklį galime drąsiai nešiotis su savimi.

Ant korpuso yra valdymo mygtukas ir ryškus LCD ekranėlis, kuriame ir matysite išmatuotą rezultatą.

Maitinamas 2 LR44 1.5V sagos tipo baterijomis, kurios jau yra pakuotėje. Smulkmena, bet malonu.

Su šiuo matuokliu galima išmatuoti praktiškai bet kokio skysčio pH lygį.

Tad su juo galime sužinoti savo gėrimo pH lygį, išmatuoti akvariumo vandens lygį, baseino, augalams skirto vandens ir taip toliau. Panaudojimo galimybės ganėtinai plačios ir labai praktiškos.

Verta pažymėti, kad elektroninis pH matuoklis palaiko temperatūros kompensavimą - taip matavimai išlieka tikslesni - bei trijų taškų kalibravimą.

Pastarąjį dalyką galima atlikti patiems:

  • įjungiame pH matuoklį;
  • elektrodą įmerkiame į distiliuotą vandenį (250 ml), kai jo temperatūra yra 25 laipsniai - tokio vandens pH rodiklis būna 6,86;
  • paspaudžiame ant pH matuoklio CAL mygtuką ir palaikome 5 sekundes - ekranas pradės mirksėti ir pamatysite jame 6,86 rezultatą.

Tokiu būdu galite tiesiog patikrinti pH matuoklio tikslumą. Jei jis iškart rodo, kad distiliuoto vandens pH yra 6,86, tada kalibravimo galima ir neatlikti.

Dar verta pažymėti, kad elektroninis pH matuoklis dirba su skysčiais, kurių temperatūra siekia 0 - 60 ° C, matuoja pH nuo 0 iki 14 su 0,01 paklaida.

Toks pH matuoklis tikrai pravers auginantiems augalus, turintiems akvariumų bei siekiantiems keisti savo mitybą ar tiesiog pasmalsauti koks gi yra vieno ar kito gėrimo pH.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(5)
(2)
(3)

Komentarai ()