Beprotiški nuolaidų kuponai, išskirtiniai pasiūlymai „Mi“ fanams ir geriausios sveikatos apsaugos prekės - Banggood skelbia išparduodanti virš 1 000 000 specialiai atrinktų produktų  ()

Atėjus Šv. Velykoms ir įsibėgėjant pavasariui, Banggood nusprendė pirkėjus nudžiuginti ir už puikias kainas siūlo tiesiog sunkiai suvokiamą kiekį įvairių prekių.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Banggood.com skuba informuoti apie jau stipriai įsibėgėjusį „Spring Sale“ išpardavimą ir pačius įdomiausius pasiūlymus.

Šiuo metu jau vyksta didelis įvairių prekių išpardavimas ir tik iki balandžio 15 dienos galima įdomių ir naudingų prekių įsigyti su nuolaidų kuponais ir iki 100 % dydžio siekiančiomis nuolaidomis.

Taip, yra net tokių prekių, kurios parduodamos dvigubai pigiau nei įprastai. Ir čia kalbame ne apie kokius niekučius, bet apie išties vertas dėmesio prekes, kaip išmaniuosius laikrodžius, namų saugumo sistemas ir kt.

Jei ieškote tokių pasiūlymų, žvalgykitės po „Daily Flash Deals“ sekciją.

„Mi“ arba „Xiaomi“ kompanijos ir jos produktų fanai būtinai turi apsilankyti „2020 Mi Fan Festival“ puslapyje.

Čia rasite pačios įdomiausios, pirkėjų pamėgtos ir tik ką „Xiaomi“ kompanijos pristatytos technikos: ausinės, oro drėkintuvai, telefonai, IP kameros, išmaniosios apyrankės bei laikrodžiai ir viskas, ko tik gali ieškoti „Xiaomi“ kompanijos fanas.

Banggood taip pat nepalieka nuošalyje ir savo bei artimųjų sveikata besirūpinančių žmonių.

Jei ieškote inhaliatorių, sveikatos būklę stebinčių prietaisų, įvairių matuoklių, apsauginių kaukių, respiratorių, pirštinių ir t.t., tada rekomenduojame apsilankyti „Healthy Home Life“ puslapyje. Čia rasite tikrai už gerą kainą parduodamų prekių.

Štai pora praktiškų ir šiuo metu taip reikalingų daiktų yra parduodami už labai priimtinas kainas.

„BOXYM-N2“ inhaliatorius, tinkantis suaugusiems ir vaikams

  • Dabar jis parduodamas už 24,98 €;
  • 24 % nuolaida;
  • 6,41 € už pristatymą į Lietuvą;
  • pristatys per 10-20 dienų.

Nuolat atakuojant įvairioms virusinėms ligoms, toks inhaliatorius yra labai naudinga profilaktinė bei gydomoji priemonė. 

Peršalimo ligoms gydyti inhaliacijos yra labai veiksminga ir populiari priemonė. Taip atliekamų inhaliacijų metu garuose esančios gydomosios medžiagos patenka į kvėpavimo takų gleivinę ir ją gydo.

Tačiau kai kurie specialistai mano, kad daug efektyvesnės aerozolinės inhaliacijos, atliekamos su specialiais inhaliatoriais. Ir toks kompaktiškas, lengvas ir patogus naudotis inhaliatorius labai pravers.

Jis sveria 237 gramus bei yra kompaktiško dydžio: 13 x 4,8 x 5 cm. Taip pat yra maitinamas baterijomis arba pakuotėje esančiu USB laidu.

Šis inhaliatorius puikiai tinka vaikams ir pakuotėje jau yra specialūs antgaliai, skirti tiek suaugusiems, tiek ir vaikams.

Čia dar verta pažymėti, kad šis inhaliatorius skleidžia iki 3,7 mikrometrų skersmens dydžio daleles. Tokio dydžio dalelės lengvai patenka tiesiai į kvėpavimo takus ir taip jie yra atpalaiduojami bei pradedamas gydymas.

Gydytojai taip pat rekomenduoja vieno seanso metu tokį inhaliatorių naudoti apie 20 minučių. Tada pasiekiamas maksimalus efektas.

Labai gera savybė yra ir ta, kad šis inhaliatorius po 20 minučių darbo automatiškai išsijungia. Todėl tikrai nereikės žiūrėti į laikrodį ir stebėti, kiek gi čia laiko jau vyksta procedūra. Viskas vyksta automatiškai.

Vienkartinės medicininės kaukės, 50 vnt. pakuotė

  • Dabar jos parduodamos už 27,52 €;
  • 0,55 € už vnt.;
  • 53 % nuolaida;
  • 6,71 € už pristatymą į Lietuvą;
  • pristatys per 10-20 dienų.

Vienkartinės, iš neaustinės medžiagos, trijų sluoksnių, su FFP2 standarto filtru.

Skirtos tam, kad dėvintis žmogus neapkrėstų aplinkinių, todėl jas pirmiausia nešioja gydytojai ir sergantys.

Kaukėse esantis filtras apsaugo nuo dulkių ir bakterijų, tačiau visiškai sulaikyti virusų jos negali. Jos idealiai tinka sergantiems, kad neapkrėstų aplinkinių.

Tokias kaukes rekomenduojama keisti kas dieną, bet tinkamai dezinfekavus ir jei kaukė nesuplyšta, galima naudoti pakartotinai.

Ieškantiems įvairių respiratorių, tiek su oro vožtuvais, tiek be jų, apsauginių šalmų, apsauginių akinių, pirštinių, bekontakčių termometrų ir dar daugiau įvairių produktų, kurie leis jaustis saugiai šios pandemijos metu - rekomenduojame apsilankyti oficialiame Banggood „Spring Sale“ išpardavimo puslapyje ir ypatingai pasidairyti po „Healthy Home Life“ puslapį. Čia rasite visko, ko tik prireiks.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(2)
(5)
(-3)

Komentarai ()