Išnaikins viską, ką tik galima išnaikinti: dar neregėtos antivirusinės ir antibakterinės nešiojamos kortelės, išskirtinė, net 60W galios nauja UVC lempa ir unikali dezinfekavimo dėžutė su belaidžiu įkrovimu ir net aromaterapija (Video)  (1)

Geriausi Gearbest ir Aliexpress pasiūlymai:

- Antivirusinės ir antibakterinės nešiojamos kortelės - „MPV Medical Air Freshener Sterilization Card Portable Anti Virus Antibacterial Cards 3pcs“;

- Net 60W galios ir valdoma pulteliu dezinfekcinė UVC lempa - „New 60W UV Germicidal Lamp UVC E27 LED Bulb Household Ozone Disinfection Light Ultraviolet Corn Bulb For Home Remote Control“;

- Portabili ir kompaktiška įvairių daiktų dezinfekavimo dėžutė - „Portable Double UV Disinfection Box Ultraviolet Disinfector for Phone masks Sterilizer Safety Hygiene Good Sealing Performance“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Antivirusinės ir antibakterinės nešiojamos kortelės - „MPV Medical“

  • Dabar jos parduodamos už 12,06 €;
  • 35 % nuolaida;
  • pakuotėje 3 vnt.;
  • 0,38 € už pristatymą į Lietuvą.

„MPV Medical“ yra antivirusinės ir antibakterinės nešiojamos kortelės. Ir geriausia tai, kad vienos tokios kortelės užteks net iki dviejų mėnesių. 

Tad vienoje pakuotėje rasite 3 tokias apsaugines korteles ir vienam asmeniui jų užteks net pusei metų.

Tai kas čia per kortelės?

Įdomu tai, kad tokiose apsauginėse kortelėse yra chloro dioksidą generuojančių medžiagų, kurios ir apsaugo nuo aplinkui skraidančių bakterijų bei virusų.

Chloro dioksidas yra vienintelė naujos kartos dezinfekavimo priemonė A1, kurią pripažįsta tarptautinės sveikatos organizacijos. Tarp jų ir Pasaulinė sveikatos organizacija.

Tad bent jau teoriškai, šias korteles yra visiškai saugu naudoti. Tereikia vieną jų išimti iš pakuotės, pasikabinti ant kaklo ir viskas - jau turėsite papildomą apsaugą nuo virusų ir bakterijų.

Pakuotėje taip pat yra ir dirželis bei segtukas, tad viskas yra vienoje vietoje.

Gamintojas tvirtina, kad uždarose patalpose tokių kortelių efektyvumo lygis siekia 95 % ir vieną kortelę - išimtą iš pakuotės - galima naudoti net 2 mėnesius. Po to ją reikia išmesti ir praplėšti naują. 

Tai gali būti kaip papildoma priemonė prie naudojamų apsauginių kaukių ir respiratorių. Pastarieji neleidžia patekti į kvėpavimo takus, o tokios kortelės tiesiog naikina aplinkui žmogų skraidančius virusus ir bakterijas. Žinoma, visko nesunaikina, bet kažkiek jų apmažina. O tai irgi labai svarbus pasiekimas - kuo mažiau virusų aplink, tuo mažesnė tikimybė susirgti, o susirgus, mažesnė komplikacijų tikimybė. 

Tad šias apsaugines korteles galima naudoti praktiškai bet kur: traukiniuose, autobusuose, ligoninėse, biuruose ir kitose uždarose erdvėse.

Net 60W galios ir valdoma pulteliu dezinfekcinė UVC lempa

  • Dabar jos parduodamos už 16,32 €;
  • 25 % nuolaida;
  • iš Ispanijos/Prancūzijos sandėlių.

Tai yra naujas produktas ir ši UVC lempa yra net 60W galios. Standartinis E27 cokolis, tad ją pritaisyti namuose, darbe, mokymosi įstaigoje ir kitose patalpose užtruks vos kelias akimirkas.

Tokios lempos skleidžiama ultravioletinė spinduliuotė sunaikins patalpose esančius virusus bei bakterijas, o tai šiuo metu yra kaip niekad aktualu.

Taip pat gamintojas tvirtina, kad veikimo metu ši lempa neskleidžia ozono. Tai reiškia, kad nėra būtina po lempos veikimo jas išvėdinti. Ozonas yra pavojingas žmogaus sveikatai.

Šią lempą galima valdyti su pakuotėje esančiu nuotolinio valdymo pulteliu bei įsigyti papildomą priedą, kuris leis ją valdyti balsu.

Tokio lempa per 5 minutes dezinfekuoja 5 m2 metrų plotą, o per 15 minučių 20 m2 plotą. Esant didesniam plotui, įjungtą lempą reikia palaikyti truputi ilgiau.

Siekiant išlaikyti patalpų švarą ir sunaikinti virusus bei bakterijas, tokią lempą reikia naudoti bent du kartus per savaitę.

Žinoma, jei tokios lempos bus naudojamos tokiose patalpose, kur yra didelis žmonių judėjimas, ją naudoti reikėtų dažniau. O namų aplinkoje gali užtekti ir poros kartų.

Kompaktiškos įvairių daiktų dezinfekavimo dėžutės: su belaidžiu telefono įkrovimu ir net aromaterapija

  • Dabar jos parduodamos nuo 17,59 €;
  • 30 % nuolaida;
  • 9,49 € už pristatymą į Lietuvą.

Tokios dezinfekavimo dėžutės yra puikus pasirinkimas visiems, norintiems dezinfekuoti apsaugines kaukes, dantų šepetėlius, telefonus, kitą smulkią elektroniką, papuošalus ir t.t.

Įvairūs virusai ir bakterijos gali lengvai susikaupti ant smulkių daiktų, kuriuos kasdien liečiame ne po kartą ir ne po. Tokios UVC spindulius skleidžiančios dezinfekavimo dėžutės leis atsikratyti virusais ir bakterijomis.

Čia taip pat atkreipkite, kad yra skirtingų modelių ir dizaino UVC dėžučių ir daugeliu atveju į jas galima įdėti iki 6 colių dydžio išmaniuosius telefonus.

  • StyleA: pati paprasčiausia, UV dezinfekcija be jokių kitų galimybių
  • StyleB: 01 modelis paprasta UV dezinfencija, 02-  su belaidžiu telefono krovimu
  • StyleE: turi aromaterapijos galimybę - yra speciali anga, į kurią galima įlašinti eterinių aliejų. Po dezinfekcijos išimtas daiktas kvepės eterinio aliejaus kvapu. Taip pat yra modelis su bevielio įkrovimo galimybe. 

Belaidį įkrovimą palaiko dėžutės, kurios vadinamos Wireless Style.

Tad tuo metu, kai bus dezinfekuojamas telefonas - dar ir bus įkraunama jo baterija. Labai patogus dalykas ir ypač kelionių metu.

Šios dezinfekavimo dėžutės yra kompaktiškos ir valdomos su ant korpuso esančiais mygtukais.

Tereikės į jas įdėti apsauginę kaukę, telefoną ar kokį kitą daiktą, juos uždaryti ir įjungti UVC lempas. Vos 5 minutės ir bus sunaikinta 99 proc. virusų.

Galima pasirinkti ir ilgesnį laiko tarpą: 10 ar 15 minučių - kas yra rekomenduojama tuo atveju, jei dezinfekuojamas dantų šepetėlis - ir apie baigtą dezinfekcijos procesą informuos besikeičiančių spalvų indikatoriai. Patogu, praktiška ir labai paprasta naudotis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(8)
(3)
(5)

Komentarai (1)