Du naujausi „Xiaomi“ langų valymo robotai iš Aliexpress su 10 metų gimtadienio nuolaidomis: kuo panašūs, kuo skiriasi „Xiaomi Mijia HUTT W55“ ir „Xiaomi Mijia HUTT DDC55“ (Video)  ()

Geriausi Aliexpress pasiūlymai:

- Naujos kartos langų valymo robotas iš Europos sandėlių - „XIAOMI MIJIA HUTT W55 Electric Window Cleaner Robot for home Auto Window Cleaning Washer Vacuum Cleaner Fast Safe Smart Planned“;

- Pirmųjų pirkėjų puikiai vertinamas naujas langų valymo robotas iš Europos sandėlių - „New XIAOMI MIJIA HUTT DDC55 Electric Window Cleaner Robot for home Auto Window Cleaning Washer Vacuum Cleaner Fast Smart Planned“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pavasaris - langų tvarkymo metas. Tik kai tų langų labai daug arba jie labai aukštai, tai tampa nemenka problema, kurią geriausia išspręsti su langų valymo robotais. 

Daug įdomių naujienų šiais metais turi kompanija „Xiaomi“. Jau rašėme, ką apie naują langų valymo robotą „Xiaomi Bobot WIN3060“ sako apžvalgininkas - jis jį išbandė ir liko maksimaliai patenkintas, tik perspėja, kad robotas tinkamas didesniems langams. 

Gera žinia, kad „Xiaomi Bobot WIN3060“ siūlomas iš Lenkijos sandėlio, kiek blogesnė ta, jog kainuoja 230€. Jei tai per brangu, galite pasidomėti žemiau aprašytais mažesniais ir gerokai pigesniais robotais siurbliais - jų santykis kaina/parametrai yra išskirtinai geri. 

Naujos kartos langų valymo robotas - „XIAOMI MIJIA HUTT W55“

  • Dabar jis parduodamas už 146,01 €;
  • 23 % nuolaida;
  • nemokamas pristatymas į Lietuvą.

„XIAOMI MIJIA HUTT W55“ yra vienas naujausių kompanijos produktų. Tai yra naujos kartos langų valymo robotas, kurį jau įsigijo virš 150 pirkėjų ir jie šį įrenginį įvertino 5 balais iš 5 galimų.

Ir šis daiktas tikrai turi kuo pasigirti. „XIAOMI MIJIA HUTT W55“ pats gali susiplanuoti geriausią valymo maršrutą, aplenkia kliūtis, automatiškai grįžta ten, kur pradėjo darbuotis ir taip toliau.

Vienas iš akivaizdžių tokio langų valymo roboto privalumų yra jo forma. Jis yra stačiakampio formos, tad puikiai tinka įvairių paviršių valymui. Tokios formos robotas geriau pasiekia pačius langų kraštus.

Be to, „XIAOMI MIJIA HUTT W55“ kraštuose yra specialūs jutikliai bei apsaugos, kurios sušvelnina roboto prisilietimus prie lango kraštinių, bei apsaugo robotą nuo nukritimų.

Jutikliai pravers tuo atveju, kai robotas bus naudojamas ant stiklinės dušo kabinos ir kitų paviršių, kur nėra išreikštų kraštinių.

Kitas „XIAOMI MIJIA HUTT W55“ privalumas yra jo palaikoma išmani HUTTPLANING 2.0 valymo sistema. Dažniausiai langų valymo robotai juda N formos trajektorija, tuo tarpu „XIAOMI MIJIA HUTT W55“ gali judėti W ir Z formos trajektorijomis.

Tai užtikrina kokybiškesni paviršių valymą ir jei tik reikia, galima vieno mygtuko paspaudimu liepti robotui paviršių išvalyti judant W trajektorija, o po to Z. Taip bus pasiektas maksimalus valymo efektyvumas.

„XIAOMI MIJIA HUTT W55“ valdomas ne tik su ant korpuso esančiais mygtukais, bet ir su pakuotėje esančiu nuotolinio valdymo pulteliu.

Langų valymo robotas pritvirtinamas su apsauginiu lynu, o pats robotas, nutrūkus energijos tiekimui, toliau liks prikibęs prie paviršiaus ir skleis garsinį signalą. Tą daryti jam padės integruota 650 mAh talpos baterija ir jos sukauptos energijos užteks 20 min.

Kalbant apie technines „XIAOMI MIJIA HUTT W55“ specifikacijas, tai robotas palaiko iki 2500Pa siurbimo galią, yra 7,6 cm storio, sveria 1,8 kg ir gali būti naudojamas ant įvairaus tipo stiklo, medžio, plytelių ir panašiai. Prisisiurbimo galia automatiškai reguliuojama, tad šį robotą galima naudoti ant labai įvairių paviršių.

Gamintojas tvirtina, kad „XIAOMI MIJIA HUTT W55“ per 3 minutes sugeba sutvarkyti 1 m2 plotą, kas taip pat yra labai geras rodiklis.

Pirmųjų pirkėjų puikiai vertinamas naujas langų valymo robotas iš Europos sandėlių - „XIAOMI MIJIA HUTT DDC55“

  • Dabar jis parduodamas už 138,93 €;
  • 23 % nuolaida;
  • nemokamas pristatymas į Lietuvą.

„XIAOMI MIJIA HUTT DDC55“ taip pat yra visiška naujiena ir pirmieji pirkėjai jį vertina puikiai - 5 balais.

Tačiau šis langų valymo robotas skiriasi nuo prieš tai aptarto modelio, nors ir turi nemažai panašumų.

Pats pirmasis skirtumas yra „XIAOMI MIJIA HUTT DDC55“ forma. Jis nėra stačiakampio formos, kaip „XIAOMI MIJIA HUTT W55“ modelis.

O kas geriau? Vienareikšmiai atsakyti šį klausimą yra gana sudėtinga. Viskas labai priklauso nuo to, kam bus daugiausiai naudojamas langų valymo robotas.

Jei jūsų namuose daug didelių langų, tada geriau yra prieš tai aptartas „XIAOMI MIJIA HUTT W55“ modelis. Jis su tokiomis užduotimis susidoros geriau ir greičiau. Jo palaikomos dvi valymo trajektorijos ir stačiakampio forma leis išvalyti ir pačius langų kraštelius.

Tačiau jei langų valymo robotą naudosite labai įvairiai ir jūsų namuose langai nėra itin dideli, tada verčiau rinktis „XIAOMI MIJIA HUTT DDC55“ modelį.

Kitą vertus, „XIAOMI MIJIA HUTT W55“ tiesiog braukia šluostę judėdamas, tad jei langai turi daugiau purvo, iš pirmo karto tokiu būdu jų nenuvalysi. „XIAOMI MIJIA HUTT DDC55“ modelio atveju, šluostės papildomai sukasi, tad jau vieno praėjimo metu robotas nuvalo storesnį purvo kiekį. 

„XIAOMI MIJIA HUTT DDC55“ yra kompaktiškesnis, nors ir truputi storesnis - 8,5 cm prieš 7,6 cm, tačiau su „XIAOMI MIJIA HUTT DDC55“ bus lengviau išvalyti nedidelius langus, vonios sienas, dušo kabiną, tas pačias virtuvėje priklijuotas plyteles ir panašiai.

Iš čia turime ir dar vieną skirtumą, kad „XIAOMI MIJIA HUTT DDC55“ valymo trajektorija - palaikoma Z formos trajektorija. Tiesa, šis robotas taip pat geba įvertinti savo padėtį ir pasirinkti geriausią valymo trajektoriją bei automatiškai sugrįžti ten, kur valė, bei padidinti prisisiurbimo galią nuo 2600 iki 3400Pa.

Visais kitais pagrindiniais aspektais šie du modeliai vienas nuo kito nesiskiria. Abu valdomi su mygtukais ir nuotolinio valdymo pulteliais, turi vienodos talpos baterijas, nutrūkus energijos tiekimui prisisiurbę prie paviršiaus laikosi iki 20 min., gali susiplanuoti geriausią valymo maršrutą, aplenkia kliūtis ir tinka valyti įvairiems paviršiams: skirtingo storio stikliniams paviršiams, langams, dušo kabinoms, plytelėms, mediniams paviršiams ir t.t.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(13)
(0)
(13)

Komentarai ()