„Huawei P30 Pro” kaina muša rekordus: belaukiant naujos flagmanų serijos debiuto, kinai valo sandėlius  ()

„Huawei“ Paryžiuje jau visai netrukus, kovo 26 dieną, pristatys naująją „P40“ flagmanų seriją. Kadangi iki renginio liko tik dvi savaitės, išmaniųjų telefonų pardavėjai nusprendė nedelsti ir smarkiai apkarpė „Huawei P30 Pro“ kainas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Verta pastebėti, kad Lietuvoje kol kas „Huawei P30 Pro“ kainų kritimo nesimato - brangiausia versija su 8/256GB atminties pas mus vis dar kainuoja apie 750€, ir kažin ar kas nors labai keisis po „P40“ flagmanų serijos debiuto.

O štai Kinijoje - visai kita situacija. Pirmiausia internete pasirodė žinios, kad „Suning Tesco“ elektroninėje parduotuvėje brangiausia 8GB RAM ir 256GB vidinės atminties turinti „P30 Pro“ versija atpigo beveik 250 eurų ir dabar kainuoja vos 523 eurus. Tai yra didžiausias šio modelio kainos kritimas nuo pat jo pristatymo. Net per garsiuosius 11.11 ar „BlackFriday“ išpardavimus tokios žemos kainos neregėjome.

Lietuviams iš „Suning Tesco“ parduotuvės naudos maža, bet patikrinus kokia situacija AliExpress, vaizdas labai panašus -  8/256GB atminties turintis „Huawei P30 Pro“ parduodamas vos už 555,58 eurus, į Lietuvą siunčiamas už 1.90€. 

Nuolaidų sulaukė ir pigesni modeliai - visas dabartines kainas galite peržiūrėti čia.  Tik panašu, kad modelių kiekis yra ribotas ir kai kurių versijų jau iš vis nėra pasiūloje. 

Svarbu atkreipti dėmesį į tai, kad naujai išleidžiami telefonai neturės įprasto „Google“ paslaugų paketo, tad „P30 Pro“ taps paskutiniu ir geriausius parametrus turinčiu „Huawei“ telefonu su „Google“ paslaugomis.  Tad Europoje mažinti jo kainos nėra perspektyvu, o štai Kinijoje, kur „Google“ paslaugos neprieinamos, šio išmaniojo kaina gali kristi ir toliau, jei tik senkančių atsargų neišpirks apsukrūs europiečiai.

„Huawei P30 Pro“ turi itin prabangų stiklą ir aliuminio dizainą. Puikias vaizdo galimybes teikia priekinėje dalyje įmontuotas 6,47 colio įstrižainės OLED FullHD+ raiškos ekranas. Telefono viduje veikia „Kirin 980“ procesorius. Prietaiso nugarėlėje įmontuota itin geros kokybės 40MP pagrindinė kamera, 20MP itin plataus kampo jutiklis, net 5 kartų optinį priartinimą turintis periskopinis sensorius bei sulieto fono režimui skirtas „ToF” jutiklis. Lašo formos ekrano išpjovoje įmontuota 32MP asmenukių kamera. „Huawei P30 Pro“ turi 4200mAh talpos bateriją, palaikančią itin spartų 40W greitąjį įkrovimą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(18)
(8)
(10)

Komentarai ()