Išparduodama itin geros kainos orų stotelė, kuri rodo vidaus ir lauko drėgmę bei temperatūrą, taip pat pateikia orų prognozę ir turi žadintuvo funkciją („FanJu FJ3364“ kaina, Specifikacijos, Video)  (5)

„FanJu FJ3364“ – tai ekonominės klasės meteorologinė stotelė, kuri fiksuoja drėgmę ir temperatūrą tiek patalpoje, tiek lauke ir taip pat dar pateikia orų prognozę. Be to, ši meteorologinė stotelė dar turi laikrodį ir integruotą žadintuvą bei gali pasigirti ekranu su pašvietimu.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Trumpai: „FanJu FJ3364“ specifikacija

  • Matuojami parametrai: lauko temperatūra; patalpos temperatūrą; lauko drėgmė; patalpos drėgmė; orų prognozė.
  • Maitinimas: 2x AA tipo baterijos meteoroglinei stotelei; 2x AAA tipo baterijos lauke montuojamam davikliui.
  • Korpusas: pagamintas iš plastiko.
  • Papildomos funkcijos: laikrodis su automatine sinchronizacija naudojat 433,92 Mhz dažnį; ekranas su pašvietimu; integruotas žadintuvas.
  • Matmenys ir svoris: 1,27 x 4 x 8,5 cm; 213 g.

„FanJu FJ3364“ kaina

Daugelis nori žinoti ne tik patalpos temperatūrą, bet ir drėgmę. Tuo tarpu, lauko temperatūrai ar drėgmei stebėti bent jau kol kas dažniausiai renkamės įprastus termometrus. Jeigu šiuo metu šiuos skirtingus rodiklius stebite naudodami atskirus prietaisus, tuomet pats laikas pagalvoti apie meteorologinę stotelę.

Pavyzdžiui, naujos kartos ekonominės klasės „FanJu FJ3364“ meteorologinė stotelė šiuo metu už tikrai visiems prieinamą kainą tame pačiame ekrane pateiks ne tik visus aukščiau paminėtus parametrus, bet dar pasiūlys ir kitas papildomas funkcijas.

Ši meteorologinė stotelė komplekte iš karto atkeliauja su lauke montuojamu davikliu, todėl naudojant „FanJu FJ3364“ galima stebėti ne tik patalpos, bet ir lauko temperatūrą bei drėgmę. Gamintojas tvirtina, jog šis daviklis su meteorologine stotele gali komunikuoti iki 60 metrų atstumu.

Būtina pridėti ir tai, jog „FanJu FJ3364“ ne tik atvaizduoja realius temperatūros bei drėgmės parodymus, bet taip pat šią informaciją naudoja ir oro prognozėms sudaryti. Kitaip sakant, „FanJu FJ3364“ ekrane dar yra pateikiama ir artimiausia orų prognozė (bus debesuota, saulėta, lietinga ar pan.).

Kaip jau buvo galima pastebėti, ši meteorologinė stotelė dar turi ir integruotą laikrodį, kuris šiuo atveju yra ypatingas dėl tos priežasties, nes naudodamas 433,92 Mhz dažnį atlieka nuolatinį laiko sinchronizavimą su nutolusia stotimi. Tai reiškia, jog „FanJu FJ3364“ ekrane visuomet galėsite matyti maksimaliai tikslius laiko parodymus. Be to, „FanJu FJ3364“ taip pat turi ir integruotą žadintuvą.

Svarbu atkreipti dėmesį ir į tai, jog meteorologinės stotelės „FanJu FJ3364“ ekranas yra nespalvotas, tačiau jis turi pašvietimą. Jeigu esate vienas iš tų skaitytojų, kuriam spalvotas ekranas tampa prioritetu, tuomet esant poreikiui vertėtų pasidomėti kitomis populiariausiomis „FanJu“ gamintojo meteorologinėmis stotelėmis. Žinoma, renkantis meteorologinę stotelę su spalvotu ekranu iš karto teks susitaikyti ir su tuo, jog ji bus bent jau apie du kartus brangesnė nei „FanJu FJ3364“.

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(3)
(0)
(3)

Komentarai (5)