Skelbiamas nuolaidų kodas naujos kartos išmaniajam „Xiaomi“ LED šviestuvui su 95Ra, 2200 liumenų ir pilnu nuotoliniu valdymu („Yeelight Jiaoyue YLXD17YL“ kaina, Specifikacijos, Atsiliepimai)  (1)

„Yeelight Jiaoyue YLXD17YL“ – tai ant lubų montuojamas paviršinis LED šviestuvas, kuris pajėgus sukurti iki 2200 liumenų siekiantį šviesos srautą ir esant reikalui gali būti valdomas ne tik komplekte pridedamu nuotoliniu valdymo pulteliu, bet ir išmaniuoju telefonu. Be to, šis LED šviestuvas dar gali pasigirti Ra 95 spalvų atkūrimo indeksu bei 2700 – 6000 K ribose keičiama šviesos spalvine temperatūra.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Trumpai: „Yeelight Jiaoyue YLXD17YL“ specifikacijos

  • Šviesos srautas: iki 2200 liumenų.
  • Spalvos temperatūra: 2700 – 6000 K.
  • Galia: 32 W.
  • LED: 95 Ra spalvos atkūrimo indeksas.
  • Ryšiai: Bluetooth ir WiFi.
  • Patalpos dydžio rekomendacijos: 15 – 20 m2.
  • Tvirtinimo būdas: paviršinis ant lubų.
  • Išskirtinės funkcijos: atsparus dulkėms (IP50); valdymas taikomosiomis programomis „MIJIA APP“ ir „Yeelight APP“ bei pridedamu pulteliu.
  • Matmenys ir svoris: 48 x 48 x 8 cm; 1,75 kg.

„Yeelight Jiaoyue YLXD17YL“ kaina

  • Gearbest“ – 76,76 € (nuolaidos kodas YEEXMY480).
  • Dabar parduodama su 39% nuolaida, į Lietuvą siunčiama prioritetine linija už 5,44 €.
  • Lietuvoje neparduodama.

Kinijos elektroninėse parduotuvėse dominuojantis LED šviestuvų tipas – tai paviršiniai šviestuvai ir plafonai. Ir verta pasakyti, kad pagal kainą ir kokybę tai labai geri šviestuvai – surasti tiek pat kainuojančių analogų Lietuvoje su tokiu galingumu, valdymo galimybėmis ir Ra 95 indeksu praktiškai neįmanoma. Tad nekeista, kad jų populiarumas yra pakankamai didelis, todėl kinai laikas nuo laiko ryžtasi pristatyti atnaujintus modelius.

Pavyzdžiui, naujasis paviršinis ant lubų tvirtinamas LED šviestuvas „Yeelight Jiaoyue YLXD17YL“ iš karto išsiskiria iš konkurentų ne tik savo patraukliu dizainu, geru funkcionalumu, plačiomis valdymo galimybėmis, bet ir santykinai maža bei konkurencinga kaina.

Šis LED šviestuvas gali sukurti iki 2200 liumenų siekiantį šviesos srautą ir daugelio yra palankiai vertinamas dėl gana plačių spalvinės temperatūros rėžių. Gamintojas tvirtina, kad „Yeelight Jiaoyue YLXD17YL“ šviesos spalvinę temperatūrą leidžia keisti nuo 2700 iki 6000 Kelvinų, o tai šiuo atveju leidžia išgauti tiek maksimaliai šaltas, tiek maksimaliai šiltas spalvas.

„Yeelight Jiaoyue YLXD17YL“ taip pat išsiskiria Ra 95 spalvų atkūrimo indeksu. Priminsime, jog Ra 100 dydžio indeksą sukuria saulė – tai natūrali dienos šviesa. Tuo tarpu, įprastai 60-80 Ra dydžio indeksą turi vidutinės klasės LED, rinkos standartu laikomas 80 Ra, o aukštos kokybės LED paprastai išsiskiria 90-95 siekiančiu Ra indeksu. Trumpai tariant, šio LED šviestuvo apšviesti objektai atrodo praktiškai lygiai taip pat natūraliai kaip ir esant natūraliam saulės apšvietimui.

Svarbu paminėti ir tai, kad esant poreikiui „Yeelight Jiaoyue YLXD17YL“ LED šviestuvą galima valdyti ne tik komplekte pridedamu nuotoliniu pulteliu, bet ir išmaniuoju telefonu. Be to, šis LED šviestuvas dar turi ir integruotą WiFi ryšio modulį, todėl pageidaujant gali būti susiejamas ir su tokiais išmaniaisiais namų asistentais, kaip „Amazon Alexa“ ar „Google Home“.

Gamintojas taip pat akcentuoja, kad „Yeelight Jiaoyue YLXD17YL“ naudoja televizoriams būdingą pašvietimo technologiją. Toks sprendimas naudingas dėl tos priežasties, nes leidžia išgauti labai gerą ryškumą, kas šiuo atveju dažniausiai yra glaudžiai susiję su maksimaliai teigiama vartotojo patirtimi apšviečiant bet kokio tipo ir dydžio patalpas.

„Yeelight Jiaoyue YLXD17YL“ atsiliepimai

Ant lubų montuojamą LED šviestuvą „Yeelight Jiaoyue YLXD17YL“ Kinijoje jau įvertino daugiau nei 400 pirkėjų. Šiuo metu „Yeelight Jiaoyue YLXD17YL“ įvertinimas siekia 4,84 žvaigždutes, kas reiškia, jog daugelis pirkėjų šiam LED šviestuvui dažniausiai skiria ne žemesnį nei 4 žvaigždučių įvertinimą.

  • Dimitrios. Tai puikus LED šviestuvas, kurį labai paprasta pritvirtinti prie lubų. Man labai patinka, kad šį LED šviestuvą galiu valdyti ne tik komplekte pridedamu nuotoliniu pulteliu, bet ir savo išmaniuoju telefonu. Manau, jog „Yeelight Jiaoyue YLXD17YL“ daugeliui yra puikus pasirinkimas tiek kokybės, tiek funkcionalumo, tiek kainos aspektu.
  • McRuedi. Namuose naudoju „Amazon Alexa“, todėl tai buvo vienas iš motyvų įsigyti būtent šį LED šviestuvą. Turiu pripažinti, jog savo pasirinkimu tikrai nesigailiu. „Yeelight Jiaoyue YLXD17YL“ siūlo ne tik pakankamą ryškumą, bet ir kiekvieno asmeninius poreikius atitinkantį itin platų spalvinės temperatūros diapazoną.
  • Tom. Tai jau trečiasis ant lubų montuojamas LED šviestuvas, kurį perkame iš „Xiaomi“. Kol kas nei vienas pirkinys tikrai nenuvylė, o apie „Yeelight Jiaoyue YLXD17YL“ galime pasakyti lygiai tą patį. Mums labiausiai patinka tai, jog turėdami vos vieną LED šviestuvą kambaryje galime turėti skirtingus apšvietimo tipus žaisdami su vaikais, žiūrėdami filmus ir t.t.
  • Evgeny. Likau maloniai nustebęs, kai komplekte radau pridėtą nuotolinį valdymo pultelį. Asmeniškai man valdyti LED šviestuvą išmaniuoju telefonu yra nepatogu, todėl šis pultelis tapo tikru išsigelbėjimu. Ateityje planuoju įsigyti dar bent vieną tokio tipo LED šviestuvą, nes jie puikiai atlieka savo paskirtį ne tik miegamajame, bet ir darbo kambaryje ar virtuvėje.
 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(2)
(0)
(2)

Komentarai (1)