„Manau, tai yra vienas geriausių kiniškų flagmanų pagal kainą ir kokybę“. Skelbiama nuolaida ir labai gera kaina „Xiaomi Mi 9T Pro“ - po ekranu įmontuotas piršto antspaudų skaitytuvas, „Snapdragon 855“, triguba kamera ir labai geri atsiliepimai  (4)

„Xiaomi Mi 9T Pro“ – tai išskirtinio dizaino išmanusis telefonas, kuris turi 6,39 colių įstrižainės ekraną, į korpusą įlendančią priekinę kamerą bei maksimaliai našų aštuonių branduolių „Snapdragon 855“ centrinį procesorių. Be to, šis išmanusis telefonas ypatingas tampa dar ir dėl tos priežasties, nes turi po ekranu įmontuotą piršto antspaudų skaitytuvą bei kainuoja ženkliai mažiau nei kiti panašių galimybių aukštosios klasės išmanieji telefonai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Xiaomi Mi 9T Pro“ kaina

  • „Gearbest“ – 345 € .
  • 23% nuolaida, į Lietuvą siunčiamas nemokamai prioritetine linija.
  • Lietuvoje parduodamas už maždaug 400-430 €.

Garsių prekinių ženklų aukštosios klasės išmanieji telefonai tikrai nėra pigus malonumas. Vis dėlto vietiniai Kinijos gamintojai moka stebinti, nes praktiškai analogiškų galimybių išmaniuosius telefonus dažniausiai siūlo ženkliai pigiau. Bene geriausiai šį agresyvų modelį šiuo metu rinkoje taiko „Xiaomi“ ir tai patvirtina ne tik apžvalgininkai, bet ir realūs pirkėjai.

Pavyzdžiui, daugelis pirkėjų be užuolankų pasisako, jog nemato jokios prasmės pirkti „Apple“ ar „Samsung“ išmanųjį telefoną už absurdiškai didelius pinigus, kai lygiai tą patį gali gauti iš visų jau pamėgto bei įvertinto „Xiaomi Mi 9T Pro“ išmaniojo telefono. Šis išmanusis telefonas daugelį pirkėjų jau nuo pirmosios oficialios pristatymo dienos stebina ne tik savo našumu, bet ir gera kaina.

Lietuvoje šis telefonas rinkimuose laimėjo Geriausios 2019 metų alternatyvos flagmanui vardą. 

„Xiaomi Mi 9T Pro“ didelį įspūdį daro dėl 6,39 colių įstrižainės AMOLED technologijos ekrano, kurio raiška šiuo atveju siekia net 2340 x 1080 taškus. Beje, tai yra vienas iš nedaugelio išmaniųjų telefonų rinkoje, kuris gali pasigirti visiškai visą priekinę dalį dengiančiu ekranu. Šį rezultatą gamintojui pavyko pasiekti panaudojus iki šiol retai sutinkamus techninius sprendimus.

„Xiaomi Mi 9T Pro“ ypatingas yra dėl tos priežasties, nes šiame išmaniajame telefone priekinė kamera yra įmontuota ne ekrano viršuje, o išmaniojo telefono viršutinėje dalyje. Įdomu ir tai, jog tuo momentu kai ši kamera nėra naudojama, ji tiesiog yra automatiškai sustumiama į išmaniojo telefono korpusą. Taigi, šis iš dalies paprastas sprendimas leidžia mėgautis ne tik bendra estetika, bet ir dar didesnės įstrižainės ekranu.

Kad „Xiaomi Mi 9T Pro“ yra pačios aukščiausios klasės išmanusis telefonas pilnai įrodo dar ir tas faktas, jog šis išmanusis telefonas jau turi po ekranu įmontuotą piršto antspaudų skaitytuvą. Tai kol kas vis dar yra santykinai naujas techninis sprendimas, kurį iš garsių prekinių ženklų kol kas gali pasiūlyti tik „Samsung“.

Gana didelį įspūdį palieka ir triguba „Xiaomi Mi 9T Pro“ išmaniojo telefono gale integruota kamera, kuri ypatinga tampa dėl tos priežasties, nes taip pat dar siūlo ir 10x skaitmeninį priartinimą. Pridėti galima dar ir tai, jog ši kamera yra aprūpinta dirbtiniu intelektu, todėl tiesiog realiu laiku dinamiškai geba pasirūpinti pačiais geriausiais fotografavimo nustatymais.

Galiausiai šis išmanusis telefonas didelio populiarumo susilaukia ir dėl tos priežasties, nes turi integruotą itin galingą aštuonių branduolių „Snapdragon 855“ centrinį procesorių. Būtent tokie CPU paprastai puikuojasi ir daugelyje kitų aukštosios klasės išmaniųjų telefonų.

„Xiaomi Mi 9T Pro“ atsiliepimai

„Xiaomi Mi 9T Pro“ išmaniajam telefonui populiarumo tikrai netrūksta ir tai bene geriausiai šiuo metu patvirtina pirkėjų atsiliepimai. Šis išmanusis telefonas turi net 4,93 žvaigždučių įvertinimą, kuris šiuo atveju įrodo, jog dažnas „Xiaomi Mi 9T Pro“ įsigijęs pirkėjas paprastai jam skiria maksimalų 5 žvaigždučių įvertinimą.

  • Aldo. Įsigijau šį išmanųjį telefoną dėl tos priežasties, nes ieškojau tokio varianto, kuris būtų maksimaliai našus, tačiau nekainuotų absurdiškai daug. Manau, kad „Xiaomi Mi 9T Pro“ puikiai suderina šiuos akcentus, todėl esu be galo patenkintas savo pasirinkimu įsigyti būtent šį išmanųjį telefoną. Rekomenduoju.
  • Hempill. Greitas pristatymas, puikios korpuso gamybai panaudotos medžiagos, malonūs papildomi komplekte pridedami aksesuarai. Man taip pat labai patinka „MIUI 10“ operacinės sistemos vartojo sąsaja. Be to, ši operacinė sistema veikia labai sklandžiai ir patikimai. Esu patenkintas savo pasirinkimu įsigyti „Xiaomi Mi 9T Pro“ ir tiesiog turiu pripažinti, kad gavau netgi daugiau nei galėjau tikėtis.
  • Mark. Asmeniškai man šis išmanusis telefonas atrodo tiesiog tobulas tiek dizaino, tiek techninių galimybių aspektu. Puikiai laikanti baterija, didelis našumas, puiki paties gamintojo sukurta operacinė sistema. Manau, tai yra vienas geriausių kiniškų išmaniųjų telefonų šiuo metu esančių rinkoje, kuris siūlo lygiai tą patį ką ir garsūs prekiniai ženklai, tačiau žymiai pigiau.
  • Olly. Tiesiog neįtikėtinas našumas už tikrai visiems prieinamą kainą. „Xiaomi Mi 9T Pro“ taip pat turi puikų ekraną, labai gerą kamerą, ilgai laikančią bateriją ir ekrane įmontuotą piršto antspaudų skaitytuvą. Trumpai tariant, šis telefonas turi absoliučiai viską ko man tik gali prireikti šiuo metu.
 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(6)
(1)
(5)

Komentarai (4)