Išskirtinis pasiūlymas ausinėms su tokiais sprendimais, kokių nesiūlo joks kitas gamintojas: 4 mikrofonai triukšmo slopinimui, dirbtinis intelektas, automatinis muzikos sustabdymas užmigus ir net integruotas žingsniamatis („Bluedio T7 Plus“ kaina, Specifikacijos, Atsiliepimai, Video)  (3)

„Bluedio T7 Plus“ – tai naujos kartos visą ausį dengiančios ausinės, kurios turi 57 milimetrų garsiakalbius ir ypatingos tampa dėl tos priežasties, nes turi integruotą žingsniamatį. Be to, šios ausinės yra aprūpintos dirbtiniu intelektu ir automatiškai aptinka kada užmiegate ar nusiimate ausines nuo galvos (tai aptikus muzika sustabdoma automatiškai).


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Trumpai: „Bluedio T7 Plus“ specifikacijos

  • Tipas: belaidės, dengiančios visą ausį.
  • Skambėjimas: turi 57 mm garsiakalbius, gerai atkuria žemus ir aukštus dažnius.
  • Dažnis: 20 Hz-20 kHz.
  • Baterija: 650 mAh.
  • Ryšiai ir jungtys: Bluetooth 5.0; mikrofonas; USB C, Micro SD.
  • Išskirtinės savybės: galima klausyti muzikos tiesiai iš Micro SD kortelės; turi integruotą žingsniamatį; automatiškai sustabdo muziką, kai yra nusiimamos; triukšmui slopinti naudoja net 4 papildomus mikrofonus.
  • Korpusas: pagamintas iš ABS plastiko; paminkštinimams naudojama dirbtinė oda.
  • Matmenys ir masė:  9 x 17 x 19 cm; 290 g.

„Bluedio T7 Plus“ kaina

  • „Gearbest“ – 35,19 €.
  • Dabar parduodamos su 23% nuolaida, į Lietuvą siunčiamos registruotu paštu už 1,21 €.
  • Kitose parduotuvėse 40-60€
  • Lietuvoje neparduodamos.

Jeigu ieškote kokybiškų ausinių ir prekinis ženklas nėra svarbiausias akcentas, tuomet tikrai gerų pasiūlymų galima rasti ir Kinijos elektroninėse parduotuvėse. Pavyzdžiui, vietinis Kinijos gamintojas „Bluedio“ savo ausinių pasiūla tikrai gali nustebinti net ir didžiausius skeptikus.

Naujausios šio gamintojo visą ausį dengiančios „Bluedio T7 Plus“ ausinės maloniai stebina ne tik garso kokybe, puikiu dizainu bei kokybiškomis gamybai panaudotomis medžiagomis, bet ir unikaliais sprendimais, kurių iki šiol rinkoje dar nebuvo pasiūlęs joks kitas gamintojas.

„Bluedio T7 Plus“ yra aprūpintos net 57 milimetrų garsiakalbiais ir, pasak gamintojo, taip pat išsiskiria dėl tos priežasties, nes naudoja VFT technologiją (angl. vector flow supercharging technology). „Bluedio“ tvirtina, jog VFT techninio sprendimo dėka „Bluedio T7 Plus“ puikiai pavyksta atkurti tiek aukštus, tiek žemus dažnius, o pats skambėjimas yra maksimaliai pastovus ir tolydus.

Šiuo atveju taip pat nepaneigsi ir to, jog belaidės ausinės „Bluedio T7 Plus“ yra pirmosios rinkoje, kurios dar turi ir integruotą žingsniamatį. Be to, „Bluedio T7 Plus“ taip pat fiksuoja sudegintas kalorijas ir visą svarbiausią fizinio aktyvumo informaciją, kaip ir įprasta, pateikia išmaniojo telefono taikomoje programoje.

Įdomu, jog šios ausinės turi ir daugiau įvairių jutiklių, kurie „Bluedio T7 Plus“ papildomai suteikia ir kitų papildomų funkcijų. Pavyzdžiui, „Bluedio T7 Plus“ geba automatiškai užfiksuoti momentą, kai ausinės yra nusiimamos ir atsižvelgusios į tai automatiškai sustabdo grojančią muziką.

Tuo tarpu, kitų jutiklių pagalba „Bluedio T7 Plus“ nustato žmogaus kūno padėtį bei jo judėjimo intensyvumą. Jeigu šios ausinės ilgą laiką neužfiksuoja judesio ir nustato, jog žmogus yra įsitaisęs miegui būdingoje pozoje, grojanti muzika taip pat yra sustabdoma. Abu šie aptarti sprendimai gali pasirodyti gana elementarūs, tačiau to pasiūlyti pirkėjui iki šiol dar nesugebėjo nei vienas kitas gamintojas.

Pristatant visą ausį dengiančias „Bluedio T7 Plus“ ausines dar būtina pabrėžti ir tai, jog šiose ausinės yra integruota Micro SD jungtis. Tai reiškia, jog norint klausytis tik muzikos šias ausines nėra būtina Bluetooth ryšiu susieti su išmaniuoju telefonu, nes norimą muziką galima iš anksto įsirašyti į Micro SD kortelę.

Maloniai stebina dar ir tas faktas, jog „Bluedio T7 Plus“ triukšmui slopinti naudoja net 4 integruotus papildomus mikrofonus. Šiuo atveju bus naudojami du ar keturi mikrofonai priklauso nuo esamo foninio triukšmo lygio. Kitaip sakant, „Bluedio T7 Plus“ yra ypatingos dėl tos priežasties, nes geba automatiškai įvertinti esamą triukšmo lygį ir atsižvelgiant į tai dinamiškai kiekvieną kartą parinkti geriausią perteklinio foninio triukšmo slopinimo metodiką.

Galiausiai galima paminėti ir ergonomišką „Bluedio T7 Plus“ ausinių dizainą, kuris, pasak gamintojo, leidžia be jokio nuovargio mėgautis šiomis ausinėmis net ir ypač ilgų kelionių metu. Žinoma, už tai tenka dėkoti ir integruotai 650 mAh talpos baterijai, kuri pilnai įkrauta vėliau energiją „Bluedio T7 Plus“ gali teikti net apie 30 valandų.

„Bluedio T7 Plus“ atsiliepimai

Antroje metų pusėje anonsuotos „Bluedio T7 Plus“ visą ausį dengiančios ausinės jau spėjo užsitarnauti gerą vardą pirkėjų tarpe. Šios ausinės šiuo metu turi net 4,92 žvaižgdučių įvertinimą, o tai reiškia, jog kol kas vos vienas „Bluedio T7 Plus“ įsigijęs pirkėjas šioms ausinėms skyrė mažesnį nei 5 žvaižgdučių įvertinimą.

  • Biker. Manau, jog šios ausinės atrodo netgi geriau nei kitos kur kas brangesnės ausinės. Įsigijau šias ausines dėl tos priežasties, nes ieškojau maksimaliai patogių ausinių ilgoms kelionėms. Negana to, dar likau labai maloniai nustebintas ir baterijos tarnavimo galimybėmis. Šias ausines galiu drąsiai rekomenduoti kiekvienam ieškančiam gero kainos ir kokybės balanso.
  • Fareez. Esu be galo patenkintas savo pasirinkimu įsigyti būtent šias ausines. Šios ausinės siūlo bene vieną geriausių balansų tarp kainos, kokybės ir komforto. Mane džiugina ne tik šių ausinių patogumas, bet ir gerai laikanti baterija bei labai geras skambesys. Rekomenduoju.
  • Sean. Gavau būtent tai ko ir tikėjausi. Gera garso kokybė, puikiai laikanti baterija bei kokybiškos gamybai panaudotos medžiagos. Artimiausiu metu ruošiuosi įsigyti dar vienas tokias pačias ausines, nes vėliau tiesiog gali būti per vėlu.
  • Apoorva. Greitas pristatymas, gera kaina ir puiki kokybė. Beje, man taip pat labai patinka „Bluedio T7 Plus“ ausinių dizainas ir puikus žemų dažnių atkūrimas. Mano vyras taip pat išbandė šias ausines ir to pakako, kad lygiai tokių pačių užsimanytų ir pats.
 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(3)
(1)
(2)

Komentarai (3)