Įspūdinga naujiena iš „Lenovo“ – itin tylus, net 300 kv.m namams tinkamas robotas siurblys su 2200 Pa siurbimo galia, sausu ir drėgnu valymu, lazerine navigacija ir vos 55 dB triukšmu („Lenovo X1“ kaina, Specifikacijos, Atsiliepimai, Video)  ()

„Lenovo X1“ – tai išmanusis dulkių siurblys, kuris ypatingas tampa dėl itin didelės 585 mililitrų dulkių surinkimo talpos bei neįtikėtinai tylaus 55 dB triukšmo lygio neviršijančio savo darbo. Šis robotas-siurblys naudoja plaunamą HEPA filtrą, turi tris darbo režimus ir taip pat yra aprūpintas LDS lazerine navigacija bei SLAM algoritmu, kurio pagalba yra sudaromas virtualus patalpų žemėlapis.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Trumpai: „Lenovo X1“ specifikacijos

  • Galia: 2200 Pa siurbimo galia.
  • Režimai: 3 darbo režimai (sweeping & mopping mode, sweeping only mode, mopping only mode).
  • Virtualus patalpų žemėlapis: yra; Localization and Mapping (SLAM) algoritmas LDS lazerio pagalba sudaro virtualų patalpos žemėlapį, suplanuoja ir parenka optimaliausią bei geriausią valymo maršrutą.
  • Garsas: iki 55 dB.
  • Filtras: HEPA, plaunamas.
  • Apsaugos: jutikliai leidžia orientuotis ir atpažinti erdvę – robotas neatsitrenkia į sienas ar baldus, taip pat nenukrenta nuo laiptų.
  • Dulkių dėžutės talpa: 585  ml.
  • Vandens talpa: 170 ml;
  • Baterija: 3200 mAh.
  • Valdymas: valdomas taikomąja programa.
  • Išskirtinės savybės: viena didžiausių siurbimo galių rinkoje; didelė dulkių surinkimo talpa; sausas bei drėgnas valymas; išsiskiria tyliu darbu.
  • Matmenys ir masė: 35 x 35 x 10 cm; 3,68 kg.

„Lenovo X1“ kaina

  • „Gearbest“ – 391,83 €.
  • Dabar parduodamas su 34% nuolaida, į Lietuvą atsiunčiamas per 10 darbo dienų už 12€ (rinkitės Priority Line siuntimo būdą - labai maža rizika dėl mokesčių).
  • Lietuvoje neparduodamas.

Išmaniųjų dulkių siurblių pasirinkimas yra itin platus. Be to, rinka praktiškai kiekvieną mėnesį pasipildo bent keliais naujais modeliais. Natūralu, jog esant tokiai situacijai sau tinkamą variantą surasti gana sunku. Jeigu esate vienas iš tų pirkėjų, kuris būtent šiuo metu planuoja įsigyti išmanųjį dulkių siurblį, tuomet būtinai rekomenduojame atkreipti dėmesį ir į „Lenovo X1“.

Tai 2019 metų pabaigoje sukurtas robotas siurblys. Šis neseniai prekyboje pasirodęs robotas-siurblys tikrai įtiks net ir patiems išrankiausiems pirkėjams. Trumpai tariant, „Lenovo X1“ yra aprūpintas visais svarbiausias techniniais sprendimais, kuriuos tik šiuo metu gali pasiūlyti kokybiškas išmanusis dulkių siurblys, todėl įsigijus tokį namų pagalbininką nusivilti tikrai neteks.

„Lenovo X1“ priešingai nei kiti išmanieji dulkių siurbliai turi tik tris darbo režimus. Vis dėlto jie yra aiškiai apibrėžti ir siūlo būtent tik tai, ko tikrai reikia, todėl šią supaprastiną darbo režimų sistemą galima laikyti privalumu, o ne trūkumu. Trumpai tariant, „Lenovo X1“ gali siurbti arba atlikti drėgną valymą. Tuo tarpu, trečiasis darbo režimas siūlo mišrų režimą, t. y. sausą ir drėgną valymą kartu.

Svarbu įvertinti ir tai, kad „Lenovo X1“ robotas-siurblys gali pasigirti net 2200 Pa siekiančia siurbimo galia. Priminsime, jog šiuo metu rinkoje tokią siurbimo galią siūlo tik keletas išmaniųjų dulkių siurblių. Pavyzdžiui, „Alfawise V10 Max“ pagal šią charakteristiką dar visai neseniai buvo vienvaldis lyderis, tačiau dabar prie šio sąrašo jau galime pridėti ir „Lenovo X1“ išmanųjį dulkių siurblį.

Tiesa, 2200 Pa jau nėra rekordinis pasiekimas robotų siurblių rinkoje. „Xiaomi“ lapkritį nustebino visus gerbėjus pristatydama net 2500Pa siurbimo galią turintį robotą „Xiaomi Mi Robot 1C“. Tačiau pastarasis neturi lazerinės navigacijos ir yra žemesnės klasės nei „Lenovo X1“.

Robotas-siurblys „Lenovo X1“ ypatingas tampa dar ir dėl tos priežasties, nes šiuo metu yra bene vienas tyliausiai veikiančių išmaniųjų dulkių siurblių rinkoje. Paprastai išmanieji dulkių siurbliai maksimaliai skleidžia apie 60 – 65 dB siekiantį triukšmą, tačiau „Lenovo X1“ čia brėžia naują standartą, nes jau sukuria vos 55 dB siekiantį triukšmą.

Gana neįtikėtinai dar skamba ir tai, jog šis išmanusis dulkių siurblys turi net 585 mililitrų dulkių surinkimo bei 170 mililitrų vandens talpas. O prie to dar pridėjus lazerinę LDS navigaciją bei virtualius patalpų žemėlapius tampa puikiai aišku, jog „Lenovo X1“ turi viską ko tik gali prireikti bet kuriam pirkėjui.

„Lenovo X1“ lyginant su daugeliu kitų išmaniųjų dulkių siurblių tampa daugiau nei akivaizdu, jog šis robotas-siurblys daugelį jų nurungia didesne siurbimo galia, tylesniu darbu bei didesne dulkių surinkimo talpa. Be to, gamintojas taip pat deklaruoja, jog „Lenovo X1“ su vienu baterijos įkrovimu gali išvalyti iki 300 m2 siekiantį plotą, kai tuo tarpu kitų gamintojų išmanieji dulkių siurbliai kol kas retai peržengia 200 m2 ribą. Toks rezultatas gali būti pasiektas tik itin efektyviai veikiančiu maršruto planavimo dėka. 

Štai kaip atrodo „Lenovo X1“ specifikacijos palyginus su dviem populiariausiais šio rudens robotais siurbliais „Alfawise V10 Max“  ir  „Molisu V8S Pro“:

„Lenovo X1“ atsiliepimai

Neseniai prekyboje pasirodęs „Lenovo X1“ išmanusis dulkių siurblys yra labai palankiai vertinimas pirkėjų tarpe ir tai bene geriausiai šiuo metu patvirtina 4,92 žvaigždutes iš 5 galimų siekiantis šio išmaniojo dulkių siurblio įvertinimas,

  • Erik. Tai labai geru našumu išsiskiriantis išmanusis dulkių siurblys. Šeimoje susitarėme, kad daugiau niekada nesiimsime namų valymo, jeigu neturėsime išmaniojo dulkių siurblio. Šis įrenginys tikrai neįtikėtinai padeda taupyti laiką, o ypatingai, kai namuose yra ne tik šuo, bet ir vaikas. Rekomenduoju.
  • Sherol. Pirmą kartą paleidus darbuotis šį išmanųjį dulkių siurblį jo dulkių surinkimo tarpą turėjau išvalyti apie 5 ar net 6 kartus. Kažko panašaus ir tikėjausi, nes namuose auginame du šunis, o kapitalinį namų valymą buvome atlikę gana seniai. Tuo tarpu, dabar „Lenovo X1“ naudojame kasdien, o dulkių surinkimo talpą pakanka išvalyti vieną kartą per dieną.
  • Bosco. Neįtikėtino našumo išmanusis dulkių siurblys. Sakyčiau, kad „Lenovo X1“ namus išvalo geriau nei mano namų prižiūrėtoja. Šis išmanusis dulkių siurblys puikiai surenka tuos nešvarumus, kuriuos pasiekti žmogui yra gana sudėtinga. Manyčiau, „Lenovo X1“ turi gerą kokybės, funkcionalumo ir kainos santykį.
  • Dadof7. Man patinka, jog šis išmanusis dulkių siurblys apie savo esamą padėtį informuoja garsinėmis komandomis. Asmeniškai „Lenovo X1“ pilnai tenkina mano asmeniniu poreikius ir už tokį produktą man tikrai negaila nei vieno išleisto cento.
 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(2)
(0)
(2)

Komentarai ()