Įspūdingas robotas siurblys vos už 172€ ir iš Čekijos sandėlio: net 2000 Pa siurbimo galia, giroskopinė navigacija, sausas ir drėgnas valymas, valdymas pulteliu arba išmaniuoju telefonu („Molisu V8S Pro“ kaina, Specifikacijos)  ()

„Molisu V8S Pro“ – tai 2000 Pa siurbimo galią siūlantis išmanusis dulkių siurblys, kuris turi 600 ml dulkių surinkimo iš 350 ml vandens talpas. Be to, šis išmanusis dulkių siurblys yra aprūpintas giroskopine navigacija, gali būti valdomas išmaniuoju telefonu ir ypatingas tampa dėl tos priežasties, nes leidžia sudaryti išankstinius valymo tvarkaraščius.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Trumpai

  • Galia: 30 W, 2000 Pa siurbimo galia.
  • Triukšmas: nenurodoma.
  • Filtras: HEPA filtras.
  • Navigacija: giroskopinė navigacija.
  • Apsaugos: jutikliai saugo nuo trankymosi į baldus ar sienas, leidžia aptikti laiptus.
  • Dulkių dėžutės talpa: 600 ml.
  • Vandens talpa: 350 ml.
  • Baterija: 2600 mAh.
  • Išskirtinės savybės: didelė siurbimo galia; turi grindų plovimo funkciją; gali būti valdomas taikomąja programa; leidžia sudaryti išankstinį valymo tvarkaraštį; geba pranešti savo darbo statusą garso komandomis.
  • Pakuotė: siurblys robotas su priedais, vandens talpa, nuotolinio valdymo pultelis, maitinimo adapteris su stotele.
  • Matmenys ir svoris: 32 x 32 x 7,8 cm; 2,8 kg.

Kaina

  • AliExpress“ – 172,96 €.
  • Iš Čekijos sandėlio, jokios rizikos dėl papildomų mokesčių
  • Dabar parduodamas su 21% nuolaida, į Lietuvą siunčiamas nemokamai.
  • Lietuvoje neparduodamas.

Per pastaruosius keletą metų išmaniųjų dulkių siurblių pasirinkimas kaip reikiant išaugo. Dėl šios priežasties sau tinkamą produktą išsirinkti darosi vis sunkiau. Jeigu šiuo metu ieškote sau tinkamo išmaniojo dulkių siurblio, tuomet rekomenduojame pasidomėti ir naujos kartos siurbliu-robotu „Molisu V8S Pro“. Tai įspūdingų parametrų ir kainos santykį turintis robotas siurblys – šiuo metu geresnio varianto už mažesnę kainą tiesiog nerasite.

Šis išmanusis dulkių siurblys maloniai stebina ne tik savo kaina bei techninėmis charakteristikomis, bet ir funkcionalumu. Trumpai tariant, „Molisu V8S Pro“ turi praktiškai viską ko tik gali prireikti net ir labai išrankiam pirkėjui, o kas svarbiausia visai tai siūlo už visiems tikrai prieinamą kainą.

Pristatant „Molisu V8S Pro“ svarbu paminėti, jog šis išmanusis dulkių siurblys yra aprūpintas giroskopine navigacija. Šio techninio sprendimo pagalba robotas-siurblys nuolatos skenuoja patalpas, o vėliau remdamasis šia surinkta informacija gali automatiškai sudaryti pačią geriausią ir efektyviausią namų valymo programą.

Gamintojas prideda dar ir tai, kad „Molisu V8S Pro“ išmanusis dulkių siurblys yra tinkamas ne tik grindims valyti ar kilimams siurbti, bet taip pat puikiai pasitarnauja ir valant marmurinius paviršius, vilnonius kilimus ar netgi keramikines plyteles.

Šiuo atveju reikėtų atkreipti dėmesį ir į tai, jog „Molisu V8S Pro“ gali valyti ne tik skirtingus paviršius, bet dar siūlo ir 2000 Pa siurbimo galią – tai įspūdingas rodiklis kainų grupėje iki 200€. Gamintojas tvirtina, jog tokios galios pilnai pakanka ne tik dulkėms, bet ir plaukams, sėkloms ir kitiems nešvarumams siurbti. Praktika rodo, kad didelė siurbimo galia tampa ypatingai reikšmingu privalumu tuomet, jeigu namuose yra auginami naminiai gyvūnai ir yra kilimų – mažiau nei 1800Pa siurbimo galios jau nepakanka efektyviam kilimų valymui.

„Molisu V8S Pro“ išmanusis dulkių siurblys maloniai stebina ir didelės 2600 mAh talpos baterija. Pastarosios baterijos talpos, pasak gamintojo, pakanka maždaug 150 minučių, o per šį laiko tarpą „Molisu V8S Pro“ yra pajėgus išvalyti net 180 m2 siekiantį namų plotą.

Įdomu ir tai, jog „Molisu V8S Pro“ robotas-siurblys vandens talpos valdymui naudoja procesorių. Priminsime, kad kiti išmanieji dulkių siurbliai nesugeba užtikrinti normalios vandens padavimo kontrolės, todėl vandens talpa būna ištuštinama itin greitai, o naudojama šluostė dažnu atveju tampa per daug šlapia. Kaip jau buvo galima suprasti, „Molisu V8S Pro“ tokios problemos negresia. Gamintojas tvirtina, kad darbo metu „Molisu V8S Pro“ per sekundę sunaudoja vos 0,05 ml vandens, o esant visoms kitoms situacijoms vandens talpą išlaiko maksimaliai sandarią.

Pagal savo funkcionalumą šis išmanusis dulkių siurblys dažniausiai yra lyginimas su „Alfawise V8S PRO E30B“ robotu-siurbliu. Šiuo metu „Molisu V8S Pro“ kainuoja apie 9 eurus daugiau, tačiau pirkėjas už tai gauna 200 Pa didesnę siurbimo galią (2000 Pa prieš 1800 Pa), galimybę iš anksto sudaryti valymo tvarkaraščius bei ilgesnę veikimo trukmę su vienu baterijos įkrovimu (150 min. prieš 120 min.).

Galiausiai dar galima pridėti ir tai, jog „Molisu V8S Pro“ išmanusis dulkių siurblys yra bene pirmasis rinkoje, kuris apie savo darbą garso komandomis geba informuoti savininką. Pavyzdžiui, jeigu „Molisu V8S Pro“ valydamas namus susidurs su nenumatytomis problemomis, jis garsine komanda apie tai įspės savininką, kuris tiesiog akimirksniu galės sureaguoti į šią problemą padėdamas savo išmaniajam dulkių siurbliui.

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(1)
(2)
(-1)

Komentarai ()