Dar vienas šedevras iš „Xiaomi“, idealiai tinkamas vasarnamiams ir sodyboms – momentininis 3 kW galios vandens šildytuvas su LED ekranu ir pilnu valdymu („Xiaomi Youpin Xiaoda“ kaina, Specifikacijos, Video)  ()

„Xiaomi Youpin Xiaoda“ – tai elektrinis ant krano montuojamas vandens šildytuvas, kuris vandenį realiu laiku maksimaliai gali pašildyti iki 50 laipsnių. Šis 3000 W galios vandens šildytuvas naudoja 220 V įtampą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Trumpai: „Xiaomi Youpin Xiaoda“ specifikacija

  • Kaitinimo elementas: vandenį realiu laiku gali pašildyti nuo 30 iki 50 laipsnių temperatūros.
  • Galia: 3000 W.
  • Atsparumas: IPX4.
  • Maitinimas: 220 V.
  • Matmenys ir svoris: 15 x 7,5 x 7,5 cm; 900 g.

„Xiaomi Youpin Xiaoda“ kaina

  • „Gearbest“ – 34,31 €.
  • Dabar parduodamas su 31% nuolaida, į Lietuvą siunčiamas registruotu paštu už 0,52 €.
  • Lietuvoje neparduodamas.

Lietuvoje karštas vanduo nėra prabanga, tačiau dažnas iš mūsų gali susidurti su problemomis tuomet, kai tenka įsirengti ar atnaujinti turimą kaimo sodybą. Jeigu šaltas vanduo tuomet tampa savaime suprantamu reiškiniu, dėl karšto vandens gali tekti ieškoti alternatyvų.

Šį nepatogumą galima spręsti su standartiniu elektriniu šildytuvu – boileriu. Vis dėlto kaimo sodyboje toks sprendimas nėra pats racionaliausias. Viena vertus, karšto vandens dažniausiai reikia čia ir dabar, todėl laukti kol jis sušils boileryje yra gana nepatogu. Kitą vertus, ateinant žiemai tenka nuleisti vandenį iš boilerio, kad jis neužšaltų, taip pat reguliairiai jį pravalyti nuo kalkių. Tad tokiose vietose yra nepamainomi momentiniai vandens šildytuvai – jie montuojami tiesiog ant krano, o vandenį šildo realiu laiku – tada, kai to reikia.

Momentinių vandens šildytuvų galima įsigyti ir Lietuvoje, dažniausiai tai Lenkijoje gaminta produkcija. Bet „Xiaomi“ nebūtų „Xiaomi“, jei nesugalvotų patobulinto šildytuvo varianto – sukūrė labai simpatiško dizaino prietaisą su ekranu, kuris iš karto rodo vandens temperatūrą. Labai patogus ir naudingas sprendimas.

Be to, „Xiaomi Youpin Xiaoda“ elektrinis vandens šildytuvas yra pakanbkamai galingas - vandenį iki norimos temperatūros pašildo vos per 3 sekundes. Būtent čia už tai tenka dėkoti naudojamam iš nerūdijančios plieno pagamintam šildymo elementui.

Gamintojas tvirtina, jog „Xiaomi Youpin Xiaoda“ įmontuotas kaitinimo elementas vandenį gali pašildyti nuo 30 iki 50 laipsnių temperatūros. Atsižvelgiant, kad galingumas yra 3 kW, tai labai realūs skaičiai. Tiesa, vandens temperatūra priklauso nuo pratenkančio vandens srauto – kuo jis didesnis, tuo vanduo šaltesnis. Ir atvirkščiai. Tad tokio galingumo vandens šildytuvo dušui neužteks, bet kriauklės kranui – idealiai pats tas.

Šiuo atveju maloniai džiugina ir tai, jog nustatyta norima vandens temperatūra visuomet yra matoma „Xiaomi Youpin Xiaoda“ korpuse įmontuotame LCD ekrane.

„Xiaomi Youpin Xiaoda“ taip pat garsėja ir savo universalumu, nes komplekte iš karto atkeliauja net su 6 universaliai adapteriais bei vienu būtinu tvirtinimo elementu. Būtent tai reiškia, jog šį elektrinį šildytuvą be jokių problemų pavyks sumontuoti praktiškai bet kurioje pasaulio šalyje ant bet kokio pasirinkto krano.

Gamintojas taip pat akcentuoja ir „Xiaomi Youpin Xiaoda“ saugumą bei tvirtina, jog šiame vandens šildytuve vandens bei elektros elementų visuma yra maksimaliai atskirta. Trumpai tariant, šiuo atveju vandens cirkuliacija per įmontuotą kaitinimo elementą vyksta vienoje „Xiaomi Youpin Xiaoda“ korpuso dalyje, o pati elektros instaliacija sumontuota visiškai kitoje pusėje, kuri neturi jokio tiesioginio kontakto su tekančiu vandeniu.

Svarbu pridėti dar ir tai, jog „Xiaomi Youpin Xiaoda“ elektrinio šildytuvo korpusas yra pilnai atsparus vandeniui ir tai šiuo atveju bene geriausia patvirtina jam suteiktas IPX4 sertifikatas. Ši „Xiaomi Youpin Xiaoda“ savybė tik patvirtina, jog šis elektrinis vandens šildytuvas yra maksimaliai saugus ne tik iš vidaus, bet ir iš išorės.

Galiausiai galima paminėti ir tai, jog „Xiaomi Youpin Xiaoda“ yra įdiegta penkių lygmenų sistema, kuri užtikrina ne tik įžeminimą, bet taip pat padeda išvengti ir per didelio slėgio, vandens nutekėjimo bei trumpo jungimo ar kitų panašių pavojų rizikos.

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(3)
(3)
(0)

Komentarai ()