Speciali akcija net 15,5 kPa galios rankiniam dulkių siurbliui iš „Xiaomi“ – Japonijos ir Vokietijos inžinierių sukurtas variklis, unikali oro cirkuliacijos sistema ir idealiai tinka automobiliui („Xiaomi Youpin Shunzao Z1 Pro“ kaina, Specifikacijos, Video)  (1)

„Xiaomi Youpin Shunzao Z1 Pro“ – tai unikalaus dizaino rankinis dulkių siurblys, kuris puikiai tinka automobilio salonui valyti, tačiau esant poreikiui taip pat gali būti naudojamas ir kasdieninėje namų buityje. Šis rankinis dulkių siurblys gali pasigirti 12000 Pa siurbimo galia, o maksimaliai gali pasiekti netgi 15,5 kPa ir su pilnai įkrauta baterija gali veiki iki 30 minučių.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Trumpai: „Xiaomi Youpin Shunzao Z1 Pro“ specifikacijos

  • Galia: Elektrinė galia – 120 W; siurbimo galia - 12000 Pa.
  • Garsas: 70 dB.
  • Filtras: nėra informacijos, naudojama 2 lygmenų filtravimo sistema.
  • Dulkių dėžutės talpa:  100 ml.
  • Baterija: talpa nenurodoma, pilnai įkrauta atlaiko iki 30 min.
  • Antgaliai: 2 antgaliai.
  • Matmenys ir masė: 7,3 x 7,6 x 33,6 cm, 610 g.

„Xiaomi Youpin Shunzao Z1 Pro“ kaina

  • „Gearbest“:
    • 38.93€ - „Xiaomi Youpin Shunzao Z1“, 7 kPa, 
    • 55,98€ - „Xiaomi Youpin Shunzao Z1 Pro“, 15.5 kPa.
  • Dabar parduodamas su 23% nuolaida, į Lietuvą siunčiamas registruotu paštu nemokamai.
  • Lietuvoje neparduodamas.

Dulkių siurblys nuo seno yra neatsiejamas kiekvienų namų atributas. Be to, laikas nuo laiko nešvarumus tenka valyti ir automobilyje, tačiau tai atlikti su įprastu dulkių siurbliu nėra itin patogu. Džiugu, jog rinkoje atsiranda vis daugiau rankinių dulkių siurblių alternatyvų, o kai kurie iš jų yra tiesiog puikiai pritaikyti ir automobilio salono priežiūrai.

Pavyzdžiui, „Xiaomi“ dukterinės įmonės sukurtas rankinis dulkių siurblys „Xiaomi Youpin Shunzao Z1 Pro“ puikiai tinka automobilio salonui valyti, tačiau esant poreikiui taip pat gali būti naudojamas ir kasdieninėje namų buityje. Maksimalų šio rankinio dulkių siurblio mobilumą užtikrina kompaktiški 7,3 x 7,6 x 33,6 cm korpuso matmenys bei vos 610 gramų siekiantis svoris.

Šis rankinis dulkių siurblys bene labiausiai žavi savo neįtikėtinu galingumu. Gamintojas tvirtina, jog „Xiaomi Youpin Shunzao Z1 Pro“ siurbimo galia siekia 12000 Pa, o maksimaliai gali pasiekti netgi 15,5 kPa. Šį itin gerą rezultatą įvertinus mažus „Xiaomi Youpin Shunzao Z1 Pro“ matmenis pavyksta pasiekti dėka naudojamo šerelių neturinčio variklio, kuris šiuo atveju buvo sukurtas remiantis pažangiomis Japonijos ir Vokietijos inžinierių sukurtomis technologijomis.

Pristatant šį rankinį dulkių siurblį taip pat akcentuojama ir unikali oro cirkuliacijos sistema. Pasak gamintojo, ši cirkuliacijos sistema prisideda ne tik prie optimalaus variklio darbo, bet dar atitinkamai garantuoja ir geresnį integruotos baterijos aušinimą. Priminsime, jog geras baterijos aušinimas yra glaudžiai susijęs su jos tarnavimo ilgaamžiškumu.

Rankiniame dulkių siurblyje „Xiaomi Youpin Shunzao Z1 Pro“ integruotai baterijai įkrauti yra naudojama USB C tipo jungtis. Deja, bet gamintojas integruotos baterijos talpos nenurodo, tačiau tvirtina, jog ją įkrauti galima per maždaug 2,5 valandos, o vėliau „Xiaomi Youpin Shunzao Z1 Pro“ valymui nepertraukiamai galima naudoti apie 30 minučių.

Šiuo atveju norisi pridėti dar ir tai, jog „Xiaomi Youpin Shunzao Z1 Pro“ korpuse yra integruotas LED, kuris itin praverčia nešvarumus valant iš sunkiai prieinamų vietų. Tokių vietų tikrai netrūksta automobilio salone, tačiau šis LED lygiai taip pat puikiai pasitarnaus ir valant susikaupusius nešvarumus nuo namuose esančių baldų.

Galiausiai norisi pridėti ir tai, kad „Xiaomi Youpin Shunzao Z1 Pro“ rankinis dulkių siurblys yra aprūpintas dviejų lygmenų filtravimo sistema. Gamintojas tvirtina, jog ši filtravimo sistema sulaiko didžiąją dalį siurbiamų nešvarumų ir neleidžia jiems dar kartą patekti į aplinką. Be to, svarbu atkreipti dėmesį ir į tai, jog šią filtravimo sistemą paprasta valyti, todėl „Xiaomi Youpin Shunzao Z1 Pro“ laikui bėgant iš pirkėjo nereikalauja jokių papildomų investicijų.

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(1)
(2)
(-1)

Komentarai (1)