Geriausi Aliexpress pasiūlymai: neįtikėtinai geros kainos LED šviestuvas - Lietuvoje tokių pasiūlymų tiesiog nebūna, unikalių, per nuotolį valdomų LED žvakučių komplektas ir labai gerai vertinamas virtuvinis laikmatis  (1)

Geriausi Aliexpress pasiūlymai:

- 3 LED žvakučių komplektas romantiškiems vakarams ir šventėms - „set of 3 Flickering Flameless Pillar LED Candle Remote controlled timer Moving Dancing wick melted edge Wedding Xmas Party-Amber“;

- Nerealiai geros kainos LED lempa - „LED Panel Lights 15W 20W 30W 50W 220v Modern UFO LED Ceiling Light Round Panel Lamp For Decoration Home Lighting Warm/White“;

- Labai gerai vertinamas virtuvinis laikmatis - „Kitchen Timer, Chef Cooking Timer Clock With Load Alarm, Mechanical - Magnetic Backing, 60 Minute Countdown Reminder“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

3 LED žvakučių komplektas romantiškiems vakarams ir šventėms

  • Dabar jis parduodamas nuo 15 €;
  • 14 % nuolaida;
  • nemokamas pristatymas į Lietuvą.

Žvakės visada buvo neatsiejama romantiško vakaro ar kokios nors šventės dalis. Ir dabar trijų žvakių komplektą galima įsigyti už labai patrauklią kainą.

Kaip jau galima nuspėti, tai nėra įprastos parafino ar vaško žvakės. Čia kalbame apie jokio kvapo neskleidžiančias ir absoliučiai saugias naudoti LED žvakes.

Komplekte iškart atkeliaus trijų dydžių žvakės ir tikslius jų išmatavimus galite matyti žemiau pateiktame paveiksle.

Kiekviena žvakė yra maitinama 3 AAA tipo baterijomis ir jas teks įsigyti atskirai.

Be pačių žvakių, pakuotėje yra ir nuotolinio valdymo pultelis. Su juo bus galima žvakes įjungti/išjungti, aktyvuoti laikmatį ir nustatyti, kad po 2, 4, 6 ar 8 valandų švietimo - žvakės pačios išsijungtų.

Taip pat su pulteliu galima keisti švietimo ryškumą bei įjungti mirgėjimo režimą - atrodys tarsi ant stalo stovėtų tikros žvakės.

Šaunus komplektas ir gamintojas tvirtina, kad šios žvakės aprūpintos kokybiškais LED šviestukais, kurių užteks net 50 000 švietimo valandų. Tad tokiomis žvakėmis bus galima džiaugtis labai ilgai.

Nerealiai geros kainos LED šviestuvas

  • Dabar ji parduodama vos nuo 4,10 €;
  • 49 % nuolaida;
  • nemokamas pristatymas į Lietuvą.

Turbūt už tokią kainą būtų ir sunku surasti kitą tokių parametrų LED šviestuvą net ir Kinijos turgelyje, o apie Lietuvą neverta nė kalbėti - pas mus mažiausios kainos tokiems šviestuvams prasideda nuo 15-20€.  Ir čia iškart norisi pažymėti, kad pasiūloje yra itin daug LED šviestuvo variantų. Ji skiriasi tiek savo išmatavimais, tiek ir savo galia: nuo 15 iki 50 W.

LED šviestuvas užtikrina iki 5500K švietimo temperatūrą, 3000lm švietimo ryškumą ir, atsižvelgiant į šviestuvo dydį bei galią, jo užtenka dideliam plotui (žiūrėti į žemiau pateiktą paveikslėlį aut. past.).

Taip pat šį šviestuvą įsigiję pirkėjai pažymi, kad jos šviesa išlaiko natūralias objektų spalvas (CRI 80) ir tokia lempa tinka bet kurioje namų vietoje: valgomajame, koridoriuje, miegamajame ar net balkone.

Šį šviestuvą įsigiję pirkėjai iš Lietuvos duoda maksimalų 5 balų įvertinimą, o bendrai šviestuvas turi itin aukštą 4,9 reitingą.

Bendrai yra tik du nepatenkinti pirkėjai, iki kurių užsakyta prekė neatkeliavo. Tačiau pardavėjas iš naujo nusiuntė kitą šviestuvą arba grąžino pinigus.

Na, o likusieji pirkėjai labai džiaugiasi šiais švietuvais ir dalinasi keletų nuotraukų: 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto, 5 foto, dienos metu prieš įjungiant šviestuvą 6 foto ir jau įjungus - 7 foto, 8 foto.

Labai gerai vertinamas virtuvinis laikmatis

  • Dabar jis parduodamas už 8,15 €;
  • 50 % nuolaida;
  • nemokamas pristatymas į Lietuvą.

Šis laikmatis pirkėjų yra vertinamas puikiai. Turime maksimalų 5 balų įvertinimą. Ir ne nuostabu - tai yra puikaus dizaino, praktiškas, naudingas ir nebrangus daiktas.

Jis pagamintas iš nerūdijančio plieno bei galima rinktis ir su žalios spalvos ABS dangteliu. Čia jau kaip kiekvienam asmeniškai yra patogiau bei gražiau.

Bendrai, labai stilingas ir vandeniui bei korozijai atsparus daikčiukas, nugarėlėje turintis stiprų magnetą. Tad jį galima patogiai pritvirtinti prie šaldytuvo ar bet kokio kito metalinio paviršiaus.

Tereikės pasukti rankenėlę ir taip nustatyti tiek laiko (nuo 1 iki 60 min.), kiek jums reikės pagaminti patiekalui, atlikti kokiai nors užduočiai ir panašiai.

Jame nėra jokios baterijos ir viskas paremta vien mechanika. Kai tik baigsis jūsų nustatytas laikas, pasigirs iki 70 dB siekiantis garsinis signalas, tad net ir būnant kitame kambaryje - jis puikiai girdėsis.

Stilingas, kokybiškai pagamintas ir tinkamas naudoti praktiškai bet kokioje situacijoje: ar tai būtų maisto gamyba, ar sportavimas, ar konkrečios užduoties atlikimas ir t.t.

Pirkėjai juo yra labai patenkinti ir tvirtina, kad kai laikmatis aktyvuotas ir rodyklė pradeda judėti atgal - nėra girdėti jokio triukšmo, kas yra taip pat svarbu. Išvaizdus ir praktiškas daiktas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(9)
(2)
(7)

Komentarai (1)