„O čia tai galingas daikčiukas - įkrovimo rodikliai yra tiesiog žvėriški“. Masiškai perkami ir geriausiai vertinami daiktai iš „Baseus“ (Apžvalga, Video)  ()

„Šiandien aptarsime vis labiau populiarėjančios Baseus kompanijos produktus. Šie šaunūs, pigūs ir masiškai perkami daikčiukai jums tikrai pravers automobilyje bei namuose.“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Puikiai veikiantis „Baseus 10W Qi“ automobilinis telefono laikiklis ir belaidis įkroviklis

  • Aliexpress – 25,36 €;
  • 35 % nuolaida;
  • 0,63 € už siuntimą į Lietuvą;
  • virš 2 300 užsakymų ir 4,8 reitingas.

„2019-aisiais daugelis kompanijų išleido automobilinius telefonų laikiklius su belaidžio įkrovimo galimybe.

Tą darė tiek ir puikiai žinoma Xiaomi kompanija, ir šiandien mano aptariama Baseus (1:20 min.).“

„Baseus 10W Qi yra kokybiškai pagamintas telefono laikiklis, pritvirtinamas prie automobilio priekyje panėlėje esančių vėdinimo angos grotelių.

Šoniniai spaustukai yra metaliniai, su papildomu gumos pagrindu, kad telefonas būtų laikomas tvirtai ir tuo pačiu neapibraižytas.

Dar vienas šaunus dalykas, kad šiame Baseus 10W Qi prietaise yra įmontuotas jutiklis. Kai tik į Baseus 10W Qi įdedate telefoną, prietaisas jį atpažįsta ir automatiškai šoniniai spaustukai jį suspaudžia bei pradedamas belaidis baterijos įkrovimas (2:05 min.).

Žinoma, čia reikia turėti tokį telefoną, kuris palaiko belaidį įkrovimą. Jei tokio ir neturite, tai tada galima telefoną įkrauti įprastu laidiniu būdu.

Mano Xiaomi Mi Mix 3 telefono baterija yra įkraunama belaidžiu būdu ir viskas vyksta sklandžiai.

Be to, čia yra ir dar vienas labai svarbus momentas. Norint atlaisvinti Baseus 10W Qi spaustukus ir išimti telefoną, reikia paspausti didelį jutiklinį mygtuką. Jis yra Baseus 10W Qi viršuje ir labai gerai reaguoja į komandas. O kadangi jis yra didelis, tad ir nepataikyti į jį tiesiog yra neįmanoma.

Minusai: ilgokas tas Baseus 10W Qi pritvirtinimas ir yra šioks toks judesys; taip pat čia turime microUSB jungtį, nors aišku, kad norėtųsi C-tipo.

Iš kitos pusės, kaina tokio prietaiso yra tikrai gera ir daugiau iš Baseus 10W Qi negalėčiau reikalauti.“

Itin galingas „Baseus 65W GaN“ - net 65W galios kelioninis įkroviklis su europietišku kištuku

  • Aliexpress – 36,63 €;
  • 35 % nuolaida;
  • 0,76 € už siuntimą į Lietuvą;
  • virš 7 800 užsakymų ir 4,9 reitingas.

„O čia tai galingas daikčiukas iš Baseus kompanijos (3:00 min.). Čia turime net 65W galios kelioninį įkroviklį su europietišku kištuku.

Įkroviklis turi vieną USB ir dvi C-tipo USB jungtis. Ir patys įkrovimo rodikliai yra tiesiog žvėriški: iki 65W, 20V ir 3,25A (3:40 min.).“

„Čia palaikomi praktiškai visi įkrovimo standartai – QC 3.0, PD3.0, AFC ir SCP/FCP – tad šis įkroviklis tinka visiems telefonas, nešiojamiems kompiuteriams ir panašiai.

Pavyzdžiui, turiu Xiaomi įkroviklį, tačiau jis yra ženkliai didesnis ir su viena C-tipo jungtimi. Baseus įkroviklis yra kur kas lengvesnis, kompaktiškesnis ir netgi funkcionalesnis. Už tokią kainą tai yra puikus prietaisas (3:57 min.).“

„Baseus 20000 mAh“ išorinė baterija su visais įkrovimo standartais ir papildomu ekranu, kokio neturi „Xiaomi“ analogai

  • Aliexpress – 32,87 €;
  • 30 % nuolaida;
  • nemokamas siuntimas į Lietuvą;
  • virš 3 000 užsakymų ir 4,9 reitingas.

„Čia turime 20000 mAh talpos išorinę Baseus bateriją, kuri palaiko naujausią ketvirtos kartos įkrovimo technologiją (4:40 min.).

Galima rinktis iš keleto skirtingų spalvų variantų ir aš pasirinkau rožinės spalvos. Toks metalinis korpusas man pasirodė esantis labai išvaizdus.

Beje, ši Baseus išorinė baterija vizualiai yra labai panaši į Xiaomi produktą, tik Baseus atveju priekyje dar turi ir ekranėlį, kuriame matyti kiek energijos yra likę pačioje baterijoje, o įkrovimo metu rodomi įkrovimo parametrai: V ir A.

Baseus turi 5 jungtis: dvi USB su greituoju įkrovimu iki 12V/1,5A; Lightning, C-tipo ir microUSB jungtys iki 9V/2A.

Palaikomi praktiškai visi įkrovimo standartai – QC 3.0, QC 4.0, PD3.0, AFC ir SCP.“

„Šią išorinę Baseus bateriją testavau dvi savaites ir per visą šį laiką ji darbavosi kuo puikiausiai (5:32 min.).

Vienu metu galima įkrauti 3 skirtingus prietaisus ir tai vyksta greitai. O pačią Baseus bateriją galima įkrauti per C-tipo jungtį esant 18W įkrovimui – per maždaug 5 valandas.

Bendrai, puikios išvaizdos ir labai kokybiška išorinė baterija už adekvačią kainą. Pakuotėje dar yra specialus maišelis šiai baterijai bei microUSB laidas, tik C-tipo laido pakuotėje nėra.“

Itin išvaizdus, greitąjį krovimą palaikantis „Baseus“ automobilinis įkroviklis

  • Aliexpress – nuo 9,39 €;
  • 30 % nuolaida;
  • 0,67 € už siuntimą į Lietuvą;
  • virš 1 600 užsakymų ir 4,9 reitingas.

„Dabar kone 70 proc. rinkoje parduodamų tokių automobilinių įkroviklių palaiko greitąjį įkrovimą ir štai dar vienas puikus variantas iš Baseus (6:54 min.).

Vien tik į jį pažvelgus jau kyla teigiamos emocijos. Išvaizdus, kompaktiškas ir palaiko greitąjį įkrovimą: QC 3.0, QC 4.0 ir PD 3.0

Plius, jis tinka 12V ir 24V transporto priemonėms ir palaikomas iki 20V/1,5A įkrovimas.

Čia tik atkreipkite dėmesį, prieš pasirinkdami modelį. Galima rinktis iš trijų variantų: su USB, C-tipo USB ir C-tipo USB + PD jungtimis. Palaikomi įkrovimų parametrai yra vienodi visuose modeliuose.

Įkroviklių korpusas metalinis su papildomu pašvietimu ir patogiu žiedu, dėl kurio yra lengviau išimti šį įkroviklį. Automobilyje jo praktiškai visai nematyti (7:40 min.). Užima itin nedaug vietos. Toks kompaktiškas ir labai patogus prietaisiukas.“

Su „Xiaomi“ konkuruojantis „Baseus Car Jump Starter“ automobilių užvedimo įrenginys

  • Aliexpress – 45,85 €;
  • 20 % nuolaida;
  • nemokamas siuntimas į Lietuvą;
  • virš 2 300 užsakymų ir 4,9 reitingas.

„Baseus Car Jump Starter yra dar vienas atsakas Xiaomi kompanijai. Ir čia turime automobilio užvedimo įrenginį, kuris praverčia tais atvejais, kai automobilio akumuliatorius yra vos vos gyvas ir jo energijos neužtenka užvesti transporto priemonei (7:58 min.).

Pakuotėje rasite visus reikalingus priedus, kaip gnybtus, naudojimosi instrukciją ir t.t. Pats Baseus Car Jump Starter yra pagamintas iš kokybiškų medžiagų bei atrodo šauniai. Tos jo priekyje esančios šviesos tikrai įdomus gamintojo sprendimas. Kietai atrodantis įrenginys. Už dizainą duodu maksimalų balą.

Ir čia ne šiaip kokios lempelės. Čia yra LED’ai ir dar palaikomi keli skirtingi švietimo režimai. Tikrai praverčia tais atvejais, kai reikia kažkur pasišviesti.

Ant korpuso taip pat yra šviesos indikatorius, kuris leidžia suprasti kiek energijos yra likę pačiame Baseus Car Jump Starter.

Tad čia turime 10000 mAh bateriją, su maksimalia 800A. Ant korpuso yra microUSB jungtis su 5V/2A ir USB jungtis su 5V/2,4A. Ir kaip rodo testai (9:22 min.), telefono įkrovimas iš šio įrenginio vyksta sklandžiai.

Deja, bet šiuo metu negaliu išbandyti Baseus Car Jump Starter su automobiliu, nes tiesiog nėra šalčio. Per visą mano gyvenimą tai yra pirma tokia šilta ir besniegė žiema. Tad palauksiu kol bent jau temperatūra nukris žemiau 0 ir tada tikrai išbandysiu šį daikčiuką.

Kiti Baseus Car Jump Starter pirkėjai tvirtina, kad šis daiktas veikia puikiai ir labai padeda užvesti automobilį. Turint galvoje, kad šį daiktą įsigijo virš 2 300 pirkėjų ir jį įvertino 4,9 balais iš 5 galimų – sunku būtų abejoti jų žodžiais.“

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(4)
(4)
(0)

Komentarai ()