Labai gera kaina perkamiausiai „Xiaomi“ barzdaskutei, idealiai sportui pritaikytoms „Gocomma B5“ ausinėms bei itin kompaktiškam ir pirkėjų iš Lietuvos giriamam vandens siurbliui. Geriausi pasiūlymai iš Aliexpress ir Gearbest (Video)  ()

Geriausi Aliexpress ir Gearbest pasiūlymai:

- Puikios belaidės ausinės sportuojantiems - „Gocomma B5 TWS Bluetooth 5.0 Ear Hook Earphone Stereo HiFi Sport Earbuds LED 800mAh Display Charging Case“;

- Perkamiausia ir labai gerai vertinama barzdaskutė - „XIAOMI Original face shaver Enchen BlackStone 3D Electric Shaver, Men Washable Type-C USB Rechargeable Shaving Beard Machine“;

- Labai populiarus, perkamas ir gerai vertinamas vandens siurblys - „Heavy Duty Self-Priming Hand Electric Drill Water Pump Micro Submersibles Motor Ultra Home Garden Centrifugal Pump New“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Puikios belaidės ausinės sportuojantiems - „Gocomma B5“

  • Dabar jos parduodamos už 17,39 €;
  • 10 % nuolaida ir GOCOMMAB5 nuolaidos kuponas;
  • nemokamas pristatymas į Lietuvą per Belgijos paštą.

„Gocomma B5“ yra labai pigios belaidės ausinės, skirtos būtent mėgstantiems sportuoti.

Gamintojas tvirtina, kad ausinės turi specialius lankelius, dėl to jos labai gerai laikosi ausų landose ir mėgstantiems sportuoti bei daug aktyviai judėti, tai yra didžiulis privalumas.

Juk niekas nenorėtų bėgiojimo, šokinėjimo metu ar atliekant kitus fizinius pratimus pamesti ausines. Tokie „Gocomma B5“ lankeliai užtikrins, kad ausinės laikysis tvirtai.

Ne ką mažiau svarbu ir tai, kad „Gocomma B5“ yra TWS ausinės, o tai reiškia, kad jas galima naudoti abi arba po vieną.

Tereikės pirmą kartą ausines Bluetooth ryšiu susieti su išmaniuoju telefonu, o sekančiais kartais poravimas vyks automatiškai - vos tik ausinės bus išimtos iš dėkliuko.

Pastarasis taip pat vertas atskiro žodžio. Jame yra LED indikatorius, kuris parodys kiek gi yra likę energijos iš turimos net 800 mAh talpos baterijos. Toks dėkliukas-baterija TWS ausinių pasaulyje yra retesnis atvejis, bet pirkėjų labai pageidaujamas.

Toks energijos kiekis užtikrins, kad ausines galėsime įkrauti keletą kartų ir bendras muzikos klausymo laikas sieks net 50 valandų. Vieno ausinių įkrovimo užteks 6 valandoms, kas taip pat yra labai gerai.

Galiausiai gamintojas pažymi, kad ausinės užtikrina HiFi garsą ir ypatingai stiprūs žemi tonai. Būtent jų sportuojantiems ir reikia - tonizuojančios muzikos.

„Gocomma B5“ turi mikrofonus, tad gali veikti kaip laisvų rankų įranga, palaiko aktyvią aplinkos triukšmo slopinimo technologiją (ANC), 32 omų varžą, 102 dB garso lygį, 20-20000Hz dažnio atsaką, suderinamos su iOS ir Android įrenginiais, kompiuteriais, žaidimų konsolėmis (Xbox One) ir kt., bei įkrovimo dėkliukas turi C-tipo USB laidą - kas reiškia, jog 800 mAh talpos bateriją įkrausime greičiau (per 1,5 val.) ir su įprastu laidu.

Perkamiausia ir labai gerai vertinama barzdaskutė - „XIAOMI Enchen BlackStone 3D“

  • Dabar ji parduodama nuo 11,20 €;
  • 45 % nuolaida;
  • nemokamas pristatymas į Lietuvą.

Iškart verta pažymėti, kad tai yra viena žemiausių šios populiarios „XIAOMI Enchen BlackStone 3D“ barzdaskutės kainų. Be to, papildomai galima įsigyti ir skutimo galvučių.

„XIAOMI Enchen BlackStone 3D“ barzdaskutė yra labai populiari Aliexpress parduotuvėje: turime beveik 5 600 užsakymų, 2 700 atsiliepimų ir itin aukštą 4,8 įvertinimą. Įprastai barzdaskutės neperkopia 4,6-4,7 balų įvertinimo, o čia dar ir toks milžiniškas kiekis atsiliepimų.

Pirkėjai iškart vardija šios barzdaskutės privalumus ir ji palaiko sausą skutimą, du skutimo greičius, o trys skutimo galvutės juda nepriklausomai viena nuo kitos ir taip maksimaliai prisitaiko prie veido kontūrų.

Taip pat barzdaskutė turi apsaugą nuo baterijos perkrovos, plaukelių pešimo ir papildomai yra peiliukas, skirtas žandenų bei ūsų formavimui. Išties šauni barzdaskutė.

Šaunu ir tai, kad ši „Xiaomi“ barzdaskutė yra lengvai bei greitai išvaloma. Skutimo peiliukus galima plauti, tik negalima pačios barzdaskutės šlapinti. Ji nėra atspari vandeniui.

„XIAOMI Enchen BlackStone 3D“ yra kompaktiška „Xiaomi“ barzdaskutė: 155 x 53 mm išmatavimų ir sveria 139 gramus. 5W galios ir maksimalus garso lygis siekia 67 dB.

Barzdaskutė pagaminta iš plieno bei plastiko elementų, kurie užtikrina patogesnį barzdaskutės laikymą rankoje ir padeda išvengti netikėtų išslydimų iš rankų.

„XIAOMI Enchen BlackStone 3D“ puikiai tinka ilgose kelionėse, kadangi 600 mAh baterijos užteks net dvejiems mėnesiams.

Per C-tipo USB jungtį tereikės įkrauti barzdaskutės bateriją - tai užtruks apie valandą laiko - ir šį darbą galima bus pamiršti visiems 2 mėnesiams.

Išties išvaizdi, kokybiškai pagaminta, funkcionali ir nebrangi „Xiaomi“ barzdaskutė, kuria labai džiaugiasi pirkėjai iš Lietuvos ir viso pasaulio: 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto, 6 foto, 7 foto, 8 foto, 9 foto10 foto.

Labai populiarus, perkamas ir gerai vertinamas vandens siurblys

  • Dabar jis parduodamas už 11,10 €;
  • 25 % nuolaida;
  • 2,60 € už pristatymą į Lietuvą.

Šis siurblys yra labai populiarus Aliexpress parduotuvėje ir jį jau įsigijo virš 1 600 pirkėjų, kurie paliko beveik 700 atsiliepimų ir šį naudingą prietaisą įvertino 4,8 balais iš 5 galimų.

O kam gi reikalingas toks daiktas?

Toks siurblys yra labai patogus daiktas, jei buityje prireikia išsiurbti didesnes vandens talpas, jei rūsiuose pavasarį atsiranda vandens, jei dideliame ūkyje reikia perpumpuoti skystas trąšas ir pan.

Čia tik reikia pabrėžti, kad pats vandens siurblys neturi elektros variklio ir, kad juo būtų galima naudotis, reikės išorinio energijos šaltinio, pavyzdžiui - akumuliatorinio suktuvo.

Tai ir jo trūkumas, ir privalumas - kai neturi savo variklio, labai sumažėja jo korpusas ir sandėliuojant neužima daug vietos, galima lengvai įsimesti net į įrankių krepšį. Be to, nereikia sukti galvos dėl elektrinės dalies kokybės ir gedimų. Tačiau tuo pačiu, reikia turėti suktuką ar drelę. Bet tai labai populiarūs įrankiai ir ko gero, daugelis juos turi. 

Štai žemiau pateiktoje nuotraukoje galite matyti, kaip atrodo pats veikimo principas.

Prie skirtingų galų yra pritvirtinamos žarnos - įėjimo diametras 15,8; skysčių perėjimo diametras siekia 10; o išėjimo diametras 21 mm - ir pasinaudojama energijos šaltiniu.

Tai gali būti suktuvas, bet ne galingesnis nei 350W.

Siurbliukas pagamintas iš metalo ir jo išmatavimai yra 125 x 107 x 78,6 mm.

Šis siurbliukas yra labai populiarus ir visi pirkėjai iš Lietuvos jam skiria maksimalų 5 balų įvertinimą. Pirkėjai teigia, kad šis siurbliukas 60 litrų vandens perpumpuoja per 2 minutes ir štai keletas siurbliuko nuotraukų: 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto, 6 foto, 7 foto.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(4)
(2)
(2)

Komentarai ()