Labai retas atvejis, kad tokios kainos belaidės ausinės turėtų tiek daug pažangių technologijų - kuo ypatingos masiškai perkamos „Tronsmart Spunky Beat“ ausinės ir apžvalgininko giriamas „XIAOMI MIJIA 17PIN“ trintuvas (Video)  ()

Geriausi Aliexpress pasiūlymai:

- Masiškai perkamos, su labai geru reitingu ir apžvalgininko giriamos belaidės ausinės - „Tronsmart Spunky Beat Bluetooth TWS Earphone APTX Wireless Earbuds with QualcommChip, CVC 8.0, Touch Control“;

- Labai gerai vertinamas ir patyrusio apžvalgininko giriamas trintuvas - „XIAOMI MIJIA 17PIN Star Fruit Cup Small Portable blender Juicer mixer food processor 400ML Magnetic charging 30 Seconds Of Quick“;


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Masiškai perkamos, su labai geru reitingu ir apžvalgininko giriamos belaidės ausinės - „Tronsmart Spunky Beat“

  • Dabar jos parduodamos už 21,41 €;
  • 72 % nuolaida;
  • nemokamas pristatymas į Lietuvą.

Savo populiarumu „Tronsmart Spunky Beat“ belaidės ausinės tikriausiai prilygsta ir mums gerai žinomoms „Redmi AirDots“.

Štai „Tronsmart Spunky Beat“ ausines jau įsigijo virš 20 500 pirkėjų, kurie paliko virš 9 100 atsiliepimų ir turime itin aukštą 4,8 balų įvertinimą. Labai geri rezultatai belaidėms ausinėms.

Pirkėjai iškart vardija ausinių privalumus ir „Tronsmart Spunky Beat Bluetooth 5.0 TWS“ ausinės aprūpintos Qualcomm lustu ir palaiko aptX, AAC, SBC muzikos kodavimo technologijas bei Qualcomm® DSP & cVc™ 8.0 triukšmo pašalinimo technologijas.

Tiesą pasakius, tokioje kainų kategorijoje tai yra labai retas atvejis, kad belaidės TWS ausinės galėtų pasigirti tokiomis pažangiomis technologijomis.

Ne ką mažiau svarbu ir tai, kad „Tronsmart Spunky Beat Bluetooth 5.0 TWS“ aprūpintos naujausiu Bluetooth 5.0 technologiniu sprendimu ir yra suderinamos su išmaniaisiais telefonais bei kitais įrenginiais.

Jas taip pat galima naudoti po vieną arba iškart abi; turi specialų dėkliuką, kuris veikia ir kaip įkrovimo stotelė (350 mAh). 

Gamintojas teigia, kad vos per 5 minutes ausines įkrausime tiek, kad šios energijos užteks muzikos klausytis visą valandą. Bendrai energijos užteks klausytis muzikos 7 valandas, o su papildoma įkrovimo stotele - iki 24 valandų.

Įdomus momentas, kad ši įkrovimo stotelė savo korpuse jau turi integruotą laidą su A-tipo USB jungtimi, o pakuotėje papildomai dar yra ir C-tipo USB laidas. Tad įkrovimo stotelę galima įkrauti dviem būdais.

„Tronsmart Spunky Beat Bluetooth 5.0 TWS“ yra lengvai valdomos (prisilietimais bei pasitelkus balso asistentą), šauniai atrodančios ir nebrangios belaidės ausinės, kurios dar ir atsparios drėgmei (IPX5 standartas).

Už tokią kainą būtų sunku rasti geresnį pasirinkimą ir štai ką sako jas išbandęs apžvalgininkas:

„Tronsmart sukūrė tikrai puikias belaides ausines, kurios tarp vartotojų tapo labai populiarios. Daugybė užsakymų ir teigiamų atsiliepimų Aliexpress parduotuvėje bei išsiplėtusios diskusijos 4PDA tinklalapyje.

Šių ausinių sėkmę nulėmė ir tokie privalumai, kaip: ganėtinai žema kaina, aukštos kokybės įkrovimo dėkliukas, C-tipo įkrovimo jungtis, kompaktiškos ir patogios dėvėti ausinės, ganėtinai gera garso kokybė ir, žinoma, aptX palaikymas.

Taip pat yra labai gerai, kad pačiame dėkliuke yra integruotas įkrovimo laidas, tad jo nereikia nešiotis atskirai.

Reikšmingų trūkumų šios ausinės tiesiog neturi. Nebent tik paminėčiau tą faktą, kad kairioji ausinė kažkodėl išsikrauna greičiau nei dešinioji ir bendrai norėtųsi, kad ausinės vienu įkrovimu darbuotųsi ilgiau. O taip – labai geras pasirinkimas.“

Labai gerai vertinamas ir patyrusio apžvalgininko giriamas trintuvas - „XIAOMI MIJIA 17PIN“

  • Dabar jis parduodamas už 27,27 €;
  • Nuoroda veikia angliškame AliExpress;
  • 18 % nuolaida;
  • nemokamas pristatymas į Lietuvą;
  • galima rinktis iš dviejų spalvų: rožinės ir baltos.

Virš 900 užsakymų, 400 atsiliepimų ir aukštas 4,8 balų įvertinimas. Šis „XIAOMI MIJIA 17PIN“ trintuvas patinka tiek pirkėjams, tiek ir įvairių trintuvų turinčiam apžvalgininkui.

„XIAOMI MIJIA 17PIN“ yra labai praktiškas dalykas, mėgstantiems įvairius vaisių, daržovių ir kitokius kokteilius.

Tereikia atsukti dangtelį, sudėti norimus ingredientus, papildomai įpilti vandens ar pieno, užsukti dangtelį ir įjungti maišytuvą. 

Vos per 30 sekundžių turėsime paruoštą gaivų ir mineralais praturtintą kokteilį.

 

„XIAOMI MIJIA 17PIN“ yra 400 ml talpos, maitinamas įkraunama baterija, sveria vos 495 gramus, aštrūs peiliukai, lengvas valymas ir apsauga.

Vos tik atsukamas dangtelis, trintuvo varikliuko niekaip neįjungsite. Tad galima sakyti, kad tokiu trintuvu gali naudotis net ir vaikai.

Štai ką apie „XIAOMI MIJIA 17PIN“ sako apžvalgininkas:

„Naujasis mano pirkinys, Xiaomi VIOMI trintuvas, atrodo įdomus daiktas ir už tokią kainą visai neblogas pasirinkimas.

Visgi, vertinant tarp visų mano turimų trijų trintuvų, aš rinkčiausi Mijia 17Pin. Jis man labai patinka net ir atsižvelgiant į vieną jo minusą – stiklinį indelį. Jei jį sudaužysite, bus problemų.

Neblogas ir šis VIOMI variantas, bet man labiau patinka Mijia 17Pin: jis geriau ir greičiau sutrina daržoves bei vaisius ir uogas.

Panašu, kad jo peiliukai geresni ir apsisukimų skaičius yra didesnis Mijia 17Pin trintuve: 24 000 prieš 14 500.“

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(2)
(0)
(2)

Komentarai ()