Geriausi Aliexpress pasiūlymai: dabar itin pigus ir lietuvių masiškai perkamas automobilių akumuliatorių testeris, išskirtinai populiari ir giriama garso kolonėlė bei super funkcionalus išmanusis laikrodis už juokingą kainą, bet vertinamas 5 balais (Video)  ()

Geriausi Aliexpress pasiūlymai:

- Išskirtinai populiarus, labai gerai vertinamas ir lietuvių perkamas testeris - „KONNWEI KW600 12V Car Battery Tester 100 to 2000CCA 12 Volt Battery tools for the car Quick Cranking Charging Diagnostic“;

- Išskirtinai populiari, perkama iš Lietuvos ir gerai vertinama kolonėlė - „Mifa Bluetooth speaker Portable Wireless Loudspeaker Sound System 10W stereo Music surround Waterproof Outdoor Speaker“;

- Puikiai pirkėjų vertinamas ir ypatingai funkcionalus išmanusis laikrodis - „LEMDIOE Smart Watch Men Full Round Touch Screen ECG Heart Rate Blood Pressure Oxygen Weather Smartwatch VS L9 DT78“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Iki kovo 8 d. AliExpress vyksta didžiulis pavasarinis išpardavimas, tad šiuo laikotarpiu daugelis gerų daiktų turi labai geras kainas. Apie įdomiausius šios akcijos pasiūlymus jau rašėme keliuose geriausių kainų rinkiniuose (I dalis ir II dalis), o štai čia išvysite dar neaprašytų, bet labai populiarių daiktų rinkinuką. 

Išskirtinai populiarus, labai gerai vertinamas ir lietuvių perkamas testeris - „KONNWEI KW600 12V Car Battery Tester“

  • Dabar jis parduodamas už 26,79 €;
  • 51 % nuolaida;
  • nemokamas pristatymas į Lietuvą.

„KONNWEI KW600 12V Car Battery Tester“ tikrintuvas (testeris) yra labai populiarus Aliexpress parduotuvėje, o už dabartinę kainą tai išskirtinai geras pasiūlymas. Pavyzdžiui, Lietuvoje jis pardavinėjamas skelbimuose, bet už jį prašoma beveik 40€. 

Šį naudingą įrankį jau įsigijo virš 5 200 pirkėjų iš viso pasaulio, paliko daugiau kaip 3 700 atsiliepimų ir turime itin aukštą įvertinimą - 4,9 iš 5 galimų. 

„KONNWEI KW600 12V Car Battery Tester“ yra portabilus automobilių ir kitų transporto priemonių akumuliatorių bei generatorių būklės tikrintuvas. 

Šis testeris matuoja akumuliatoriaus įtampą, įtampą starto metu, vidinę varžą bei apskaiciuoja likutinę startinę srovę. Papildomai piešia įtampos kitimo grafiką starto metu ir rodo kitus duomenis, kurie leidžia aiškiai įvertinti akumuliatoriaus ir generatoriaus būklę ir greitai nuspręsti, ar jau laikas keisti akumuliatorių, ar jis dar gali atlaikyti pusmetį, metus ar dar daugiau. 

Pirkėjai tvirtina, kad šis šaunus daikčiukas turi spalvotą ir ryškų ekraną, patogius valdymo mygtukus ir veikia labai gerai.

Plius, jis atitinka daugelį akumuliatorių matavimo standartų (žiūrėti žemiau pateiktą paveikslą).

Tad su „KONNWEI KW600 12V Car Battery Tester“ galima išmatuoti įtampą, atlikti atsparumo ir kitus akumuliatorių bei generatorių testavimus.

Daugelis pirkėjų dideliu šio įrenginio privalumu įvardija ir galimybę išmatuotus rezultatus išsaugoti ir prijungus „KONNWEI KW600 12V Car Battery Tester“ prie kompiuterio - peržiūrėti matuotų rezultatų grafinį pokytį. Taip pat šiuos rezultatus atsispausdinti.

Ne tik patogu, bet ir praktiška. Pagal šią informaciją bus galima daryti tam tikras išvadas apie akumuliatoriaus veikimą, esant konkrečioms sąlygoms, ir kokių reikėtų imtis veiksmų, kad jo veikimas pagerėtų.

„KONNWEI KW600 12V Car Battery Tester“ palaiko įvairias kalbas, tarp kurių yra anglų, rusų, lenkų ir kt. Tad juo naudotis yra visiškai paprasta ir pateikiama informacija gerai suprantama.

Šį daikčiuką labai perka ir lietuvaičiai, kurie tvirtina, kad tikrintuvas į Lietuvą atkeliauja per 2-3 savaites. Pakuotėje yra visi reikalingi priedai, o pats „KONNWEI KW600 12V Car Battery Tester“ dirba kokybiškai.

Štai keletas lietuvių ir kitų šalių pirkėjų padarytų šio tikrintuvo nuotraukų: 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto, 6 foto, 7 foto, 8 foto.

Išskirtinai populiari, perkama iš Lietuvos ir gerai vertinama kolonėlė - „Mifa A10“

  • Dabar ji parduodama už 23,30 €;
  • 56 % nuolaida;
  • nemokamas pristatymas į Lietuvą.

„Mifa A10“ belaidė Bluetooth kolonėlė yra super populiari Aliexpress parduotuvėje. Ją jau įsigijo beveik 10 000 pirkėjų, turime virš 6 200 atsiliepimų ir itin aukštą 4,9 balų įvertinimą, o dabar - kaip niekad gerą jos kainą. 

Kuo gi pirkėjams taip patinka „Mifa A10“ kolonėlė? Puikia išvaizda, gera garso kokybe bei funkcionalumu ir, žinoma, labai gera kaina.

„Mifa A10“ palaiko įvairaus formato muzikos failus, gali būti prijungta laidu bei Bluetooth ryšiu, palaiko atminties kortelę, turi mikrofoną, tad gali būti naudojama kaip laisvų rankų įranga, maitinama 2200 mAh talpos baterija, yra atspari vandeniui bei dulkėms ir t.t.

Pirkėjai tvirtina, kad 10W galios „Mifa A10“ kolonėlė užtikrina tikrai gerą garso kokybę ir tą įrodo toks didelis kolonėlės populiarumas bei aukštas balas.

Taip pat smagu ir tai, jog vienu įkrovimu muzikos bus galima klausytis iki 12 valandų. Labai geras rodiklis.

Patogus ir intuityvus valdymas, lengvas poravimas su telefonu, AUX jungtis, atsparumas vandeniui bei dulkėms, atminties kortelės palaikymas, labai gera garso kokybė ir visa tai už puikią kainą.

Pirkėjai „Mifa A10“ kolonėlei negaili pagyrų ir tvirtina, kad už tokią kainą - tai vienas geriausių pasirinkimų rinkoje.

Pirkėjai iš viso pasaulio bei Lietuvos teigia, kad kolonėlė veikia tiesiog puikiai, labai geras Bluetooth ryšys ir duomenų perdavimas.

Lietuvaičiai tvirtina, kad kolonėlė į Lietuvą atkeliavo per 2 savaites, kokybiškai ir saugiai supakuota (foto), yra labai patogaus dydžio, smagi laikyti rankoje (foto) ir užtikrinanti puikią garso kokybę.

Štai keletas kolonėlės nuotraukų: 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto.

O šioje apžvalgoje „Mifa A10“ kolonėlė yra palyginama su kitomis populiariomis kolonėlėmis ir atliekamas testavimas (nuo 6:30 min). Apžvalgininkas tvirtina, kad už tokią kainą „Mifa A10“ kolonėlė yra puikus pasirinkimas:

Puikiai pirkėjų vertinamas ir ypatingai funkcionalus išmanusis laikrodis - „LEMDIOE“

  • Dabar jis parduodamas nuo 22,05 € 
  • nuoroda veikia angliškame AliExpress;
  • 39 % nuolaida;
  • 4,19 € už pristatymą į Lietuvą.

„LEMDIOE“ išmanusis laikrodis tarp pirkėjų tampa vis populiaresnis, o kai dabar jam taikoma tokia žema kaina - susidomėjimas juo bus tik dar didesnis.

Tie, kas jau spėjo įsigyti šį funkcionalų ir išvaizdų išmanųjį laikrodį - jam skyrė maksimalų 5 balų įvertinimą. 

Ir tą daro dėl puikios laikrodžio išvaizdos, labai geros pagaminimo kokybės - metalinio korpuso ir keičiamo dirželio - ryškaus, spalvoto ir į prisilietimus reaguojančio 1,3 colių įstrižainės ekrano bei informacijos pateikimo gausos.

Taip pat daugelis pažymi, kad „LEMDIOE“ palaiko net 10 sporto režimų, tarp kurių yra bėgimas, važiavimas dviračiu, kopimas, plaukimas, futbolas, krepšinis, tenisas ir kt.

„LEMDIOE“ laikrodis yra atsparus vandeniui (IP68), informuoja apie gautas žinutes, socialinių tinklų pranešimus bei skambučius, primena, kad metas pajudėti bei atsigerti vandens, seka miego kokybę, gali nuotoliniu būdu valdyti telefono kamerą ir muzikos grotuvą. Tai itin patogu bėgiojant ir klausant muzikos su ausinėmis.

Tačiau daugiausiai pirkėjų dėmesio susilaukia „LEMDIOE“ gebėjimai nuolat sekti širdies ritmą bei išmatuoti kraujo spaudimą, EKG ir deguonies kiekį kraujyje.

Įprastai tokios kainos išmanieji dėvimi įrenginiai nė iš toli negali pasigirti tokiomis galimybėmis. Žinoma, medicininio tikslumo tikėtis nereikia, bet funkcijų gausa vistiek stebinanti. 

Galiausiai, būtina pažymėti, kad „LEMDIOE“ palaiko įvairias kalbas (anglų, rusų, lenkų ir kt.), su išmaniaisiais telefonais (iOS9.0/Android 4.4 ir naujesnės OS) yra suporuojamas Bluetooth 4.0 ryšiu, aprūpintas 380 mAh talpos baterija, kurios užtenka savaitei laiko, ir turi daugelio pirkėjų pageidaujamą orų prognozės funkciją.

„LEMDIOE“ yra šaunus ir pirkėjų labai giriamas išmanusis laikrodis. Štai keletas patenkintų pirkėjų padarytų „LEMDIOE“ nuotraukų: 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto, 6 foto.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(16)
(12)
(4)

Komentarai ()