Už rekordiškai žemą kainą ir iš Vokietijos sandėlio parduodamos išmaniosios „Xiaomi Mi Smart Scale 2“ svarstyklės (Video)  ()

„Xiaomi Mi Smart Scale 2“ – tai naujos kartos populiariųjų „Xiaomi Mi Scale“ išmaniųjų svarstyklių atnaujinta versija. Šios išmaniosios svarstyklės garsėja dar didesniu tikslumu, geba įvertinti kūno balansą ir taip pat yra šiek tiek plonesnės bei mažesnės nei pirmosios kartos „Xiaomi“ išmaniosios svarstyklės. O dabar dar ir parduodamos dvigubai pigiau, nei kitose elektroninėse Kinijos parduotuvėse.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

  • Šiuo metu „Xiaomi Mi Smart Scale 2“ svarstyklės Ebay kainuoja tik 15,29 €;
  • Norint pirkti iš Vokietijos sandėlio, reikia apsilankyti ebay.de vokiškoje versijoje ir suvesti PFIFFIGER nuolaidos kuponą;
  • 1,99 € už siuntimą į Lietuvą;
  • iš Vokietijos sandėlio.

Iškart verta pažymėti, kad tai yra viena žemiausių, jei ne pati mažiausia kaina už šias svarstykles.

Pavyzdžiui, internetinėje parduotuvėje Gearbest tokios svarstyklės kainuoja kone 30 €, tad dabar „Xiaomi Mi Smart Scale 2“ svarstykles galima įsigyti už labai patrauklią kainą.

Čia tuo pačiu reikėtų paminėti, kad „Xiaomi Mi Scale“ Kinijoje jau nebeparduodamos, o Lietuvoje už šias senesnės kartos išmaniąsias svarstykles tenka mokėti praktiškai tiek pat kiek už  „Xiaomi Mi Smart Scale 2“ Kinijoje. Tuo tarpu, funkcionalumo aspektu pranašumą, žinoma, įgyja naujos kartos išmaniosios svarstyklės.

„Xiaomi Mi Smart Scale 2“ yra aprūpintos atnaujintais iš mangano bei plieno pagamintais jutikliais, kurie šiuo atveju geba užfiksuoti net ir 50 gramų dydžio svorio pokyčius.

Be to, šios naujos kartos išmaniosios svarstyklės yra pilnai pritaikytos tarptautinei rinkai, nes matavimo rezultatus gali fiksuoti ne tik kilogramais, bet ir svarais bei taivaniečių naudojamais jin matavimo vienetais.

Įdomu ir tai, kad „Xiaomi Mi Smart Scale 2“ išmaniosios svarstyklės gali atlikti kūno balanso įvertinimą, kuris, pasak specialistų, leidžia formuoti taisyklingą laikyseną.

Čia būtina pabrėžti, jog tokios funkcijos neturi nei seniau anonsuotos „Xiaomi Mi Scale“, nei jokios kitos Kinijos rinkoje šiuo metu parduodamos išmaniosios svarstyklės.

„Xiaomi Mi Smart Scale 2“ išsiskiria dar ir dėl tos priežasties, kad yra vienos pirmųjų svarstyklių rinkoje, kurios gali įvertinti ne tik žmogaus kūno svorį, bet ir kitų įvairių daiktų svorį.

Pavyzdžiui, prieš vykstant į kelionę iš anksto žinoti lagamino svorį yra tikrai pravartu, tačiau to įvertinti su daugeliu svarstyklių tiesiog nepavyks per dėl mažo lagamino svorio.

Tuo tarpu, „Xiaomi Mi Smart Scale 2“ atveju tai nėra problema, nes šios išmaniosios svarstyklės geba užfiksuoti svorį pradedant 100 gramų ir baigiant 150 kilogramų.

Šaunu ir tai, kad „Xiaomi Mi Smart Scale 2“ matavimo rezultatus saugoja išmaniajame telefone, o pagal taikomojoje programoje įvestą svorį, amžių, kūno masės indeksą bei kitus kūno parametrus, geba įvertinti rekomenduojamą svorį.

Trumpai tariant, „Xiaomi Mi Smart Scale 2“ leidžia sužinoti ne tik dabartinį kūno svorį, tačiau taip pat dar pateikia ir ankstesnius matavimų rezultatus, kas tiesiog išmaniojo telefono ekrane lengvai leidžia suprasti ar jūsų svorio kreivė juda į viršų, ar žemyn.

„Xiaomi Mi Smart Scale 2“ lygiai taip pat kaip ir seniau anonsuotos „Xiaomi Mi Scale“ išmaniosios svarstyklės geba atpažinti skirtingus šeimos narius.

Tai reiškia, kad tomis pačiomis svarstyklėmis be jokių problemų namuose galės naudotis kiekvienas norintis, nes „Xiaomi Mi Smart Scale 2“ užfiksuotos svorio matavimo rezultatus visada automatiškai perkels tik į tam asmeniui priklausančią asmeninę „Mi Fit“ taikomosios programos paskyrą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(12)
(8)
(4)

Komentarai ()