Turbūt perkamiausias greičio ir pedalų sukimosi dažnio matuoklis dviračiams - tūkstančiais perkamas „Magene Gemini210“: kaip jis veikia, ką gali ir kaip sumontuoti („Magene Gemini210“ apžvalga, Video)  (1)

„Magene Gemini210“ greičio ir pedalų sukimosi dažnio matuoklis yra vienas perkamiausių tokio tipo produktų Aliexpress parduotuvėje ir pirkėjai šį matuoklį labai giria. Šioje apžvalgoje apie jį sužinosite viską, kas svarbiausia.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Magene Gemini210“ yra vienas perkamiausių greičio ir pedalų sukimosi dažnio matuoklių Aliexpress.

Šį įdomų ir naudingą prietaisą jau įsigijo virš 7 000 pirkėjų, turime daugiau nei 2 200 atsiliepimų ir itin aukštą 4,8 balų įvertinimą.

Kaip tokiam pigiam prietaisėliui (13,54 €), tai yra įspūdingi skaičiai.

„Magene Gemini210“ yra įsigijęs ir ne vienas pirkėjas iš Lietuvos. Jie yra labai patenkinti, jog produktas į Lietuvą atkeliauja greitai ir svarbiausia, kad pats matuoklis pagamintas kokybiškai ir veikia puikiai.

Lietuvaičiai tvirtina, kad „Magene Gemini210“ įrenginys lengvai suporuojamas su įvairiais įrenginiais, kad ir tais pačiais išmaniaisiais laikrodžiais, kaip „Garmin Forerunner 25“, „Fenix 3“ ir kt.

Štai keletas pirkėjų padarytų „Magene Gemini210“ matuoklio nuotraukų: 1 foto, 2 foto, 3 foto ir kaip jis atrodo pritvirtintas prie dviračio: 4 foto, 5 foto, 6 foto.

O ką gi daro šis „Magene Gemini210“ matuoklis? Kaip jį pritvirtinti ir galiausiai – kaip jis veikia? Apie visą tai šioje apžvalgoje.

Kalbant labai trumpai ir paprastai, „Magene Gemini210“ yra prie įvairaus tipo dviračių pritvirtinamas matuoklis, kuris veikia kaip spidometras.

Šis matuoklis sugeba nuolat matuoti dviračio greitį bei išmatuoti pedalų sukimosi dažnį (angl. Cadence).

Čia iškart verta pažymėti, kad jei norėsite, kad vienu metu būtų matuojamas dviračio greitis ir pedalų sukimo dažnis, tada reikės įsigyti du vienetus „Magene Gemini210“ matuoklių. Vienu metu šis matuoklis gali atlikti vieną iš šių dviejų funkcijų, tad turint du matuoklius, vienas matuos greitį, o kitas pedalų sukimo dažnį.

„Magene Gemini210“ privalumai

Apžvalgininkas iškart pastebi, kad šis „Magene Gemini210“ matuoklis skiriasi nuo kitų tuo, kad vietoje magnetų naudoja akselerometrą.

„Naujas lustas ir įdiegtas akselerometras yra geras gamintojo sprendimas – tai technologinis žingsnis į priekį. Tokia kombinacija leidžia tiksliai įvertinti judėjimą ir atlikti skaičiavimus.“

Taigi, pakuotėje rasime patį „Magene Gemini210“ matuoklį ir įvairių, pritvirtinimui skirtų gumyčių ir padėkliukų (2:05 min.).

„Magene Gemini210“ yra maitinamas viena sagos formos CR2032 baterija, kurią jau rasime pačiame matuoklį. Beliks tik jį atidaryti, išimti apsaugą, vėl atgal įdėti bateriją ir jis jau veiks.

Kaip gi pritvirtinti „Magene Gemini210“ matuoklį ir kaip jis veikia?

Apžvalgininkas šį matuoklį pritvirtino prie vieno iš dviračių švaistiklių ir nuo 2:15 min. parodo, kaip tą teisingai padaryti.

Tiesą sakant, tai užtrunka vos kelias akimirkas ir čia viskas daugiau nei paprasta.

Beje, svarbu pastebėti ir tai, kad „Magene Gemini210“ matuoklis atitinka IP66 standartą, tad yra atsparus vandeniui, bei gali darbuotis nuo -20 iki +50 laipsnių temperatūroje.

O jei norėsite papildomos apsaugos nuo vandens, ją reikės įsigyti atskirai. Dabar „Magene Gemini210“ papildoma apsauga kainuoja tik 1,46 eurus.

Taigi, prieš pritvirtindami „Magene Gemini210“ matuoklį, įsitikinkite, kad yra įdėta baterija ir ji įdėta teisingai.

Ant „Magene Gemini210“ matuoklio korpuso yra šviesos indikatorius ir tuo metu, kai jis šviečia žalia spalva – aktyvuotas greičio matavimo režimas, kai šviečia raudonai – pedalų sukimo dažnio matavimo režimas.

Tas indikatoriaus mirksėjimas trunka tik kokias pirmąsias 10 sekundžių, kad žinotumėte kokį režimą aktyvavote, o vėliau jis nustoja švietęs.

Kaip juos keisti? Jei įsigysite vieną „Magene Gemini210“ matuoklį ir norėsite šiuos režimus keisti, teks išimti bateriją ir ją vėl įdėti. Taip bus perjungiami režimai (3:55 min.).

Tad patogiau ir tuo pačiu daugiau informacijos vienu metu gausite jei iškart prie dviračio pritvirtinsite du „Magene Gemini210“ matuoklius. Vienas matuos greitį, o kitas matuos pedalų sukimo dažnį.

Ką gi daro šis matuoklis, su kuo suporuojamas ir ar tiksliai matuoja?

„Magene Gemini210“ matuoklis yra suderinamas su daugybe įrenginių. Jis palaiko Bluetooth ir ANT+ technologinius sprendimus, tad yra suderinamas iOS 7.0 bei Android 4.3 ir naujesnėmis operacinėmis sistemomis dirbančiais įrenginiais.

Vadinasi, „Magene Gemini210“ matuoklį galėsite prijungti prie savo išmaniųjų telefonų, pridėti prie juose jau įdiegtų išmaniųjų programėlių, kaip: Endomondo, Runkeeper, Strava ir kt., ir turėti dar daugiau ir išsamesnės informacijos.

Tuo pačiu „Magene Gemini210“ matuoklį galima pridėti prie įvairių išmaniųjų laikrodžių ir pirkėjai iš Lietuvos bei viso pasaulio patikina, kad tą padaryti yra labai paprasta, įrenginiai yra puikiai vienas su kitu suderinami ir taip turime daugiau naudingos informacijos.

O tiems, kurie prie savo dviračių jau turi pritvirtinę dviračio kompiuterį, šis „Magene Gemini210“ matuoklis taip pat bus puikus pagalbininkas.

„Magene Gemini210“ matuoklis yra suderinamas su daugybe puikiai žinomų gamintojų gaminamų dviračio kompiuterių, kaip: GARMIN, Bryton, iGPSORT ir kt.

Būtent su Bryton dviračio kompiuteriu apžvalgininkas ir suporavo „Magene Gemini210“ matuoklį (4:50 min.).

Jis nusprendė aktyvuoti „Magene Gemini210“ palaikomą pedalų sukimo dažnio matavimo režimą ir pasižiūrėti, kaip gi šie rezultatai rodomi Bryton dviračio kompiuteryje.

Ir po testavimo apžvalgininkas tvirtina, kad „Magene Gemini210“ matuoklis dirba gerai, jis pedalų sukimo dažnumą įvertina tiksliai.

Apibendrinimas

„Magene Gemini210 greičio ir pedalų sukimosi dažnio matuoklis yra labai įdomus prietaisas.

Jo pritvirtinimas prie dviračio yra itin paprastas ir tik atkreipkite dėmesį, kad būtų tinkamai įdėta baterija.

Jei keičiant režimus nešviečia šviesos indikatorius, gali būti, kad baterija išseko ir ją reikia pakeisti nauja. Gamintojas tvirtina, kad vienos baterijos užteks 400-500 valandų, kas yra labai gerai.“

Speciali akcija

„Magene Gemini210“ greičio ir pedalų sukimosi dažnio matuoklis:

  • Aliexpress - 13,54 €;
    • nemokamas pristatymas į Lietuvą.

„Magene Gemini210“ papildoma apsauga:

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(4)
(4)
(0)

Komentarai (1)