Štai koks turi būti tikrai „kietas“ 5G dronas: milžiniška baterija, 4K, x50 priartinimas, GPS/GLONASS, įspūdingas skraidymo nuotolis ir tiesiog nerealiai gera kaina (Video)  (3)

Ieškote tikrai „kieto“ drono? Jūsų paieškos greičiausiai baigėsi. Su milžiniška baterija, 4K raiška, 5G, GPS/GLONASS navigacijomis ir taip toliau. Už „SG906 PRO“ droną būtų sunku rasti kažką geriau.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Akcija ir sąlygos

  • Šiuo metu „SG906 PRO GPS 5G 4K Camera RC Drone Adjustable Wide Angle Gesture Photo Video MV RC Quadcopter“ dronas parduodamas nuo 129,35 €;
  • taikoma 53 % nuolaida;
  • už 23,37 € į Lietuvą jį pristatys vos per 4-8 darbo dienas;
  • ribotas prekių pasiūlymas.

Iškart verta atkreipti dėmesį, kad tai yra aukščiausios 4K raiškos 5G dronas ir dabar parduodamas už mažiausią kainą rinkoje.

Taip pat galima papildomai įsigyti ir 2 arba 3 baterijas, skirtas šiam dronui. Standartiniame pakete dronas turi vieną bateriją.

Be to, galima rinktis ar norite, kad dronas atkeliautų su jam nešioti skirtu lagaminu, ar krepšiu. Čia jau kaip kam yra patogiau.

Jei jau prakalbome apie baterijas, tai šis naujausios kartos dronas turi net 7.4V 2800mAh talpos bateriją, kurią įkrauti užtruks 6 valandas, o skrydžio trukmė siekia 25 minutes.

Tad jei planuojate ilgiau skraidinti droną ir ką nors įdomaus filmuoti bei fotografuoti, tada tikrai verta įsigyti papildomą bateriją.

„SG906 PRO“ dronas turi pasisukančią kamerą, su 110 laipsnių matymo kampu. Jos filmavimo raiška siekia 1080p, fotografavimo 4K ir palaikomas x50 kartų priartinimas.

Smagus dalykas ir tas, kad šis dronas gali filmuoti ir fotografuoti sureagavęs į rankos mostą. Taip pat programėlėje galima nupiešti trajektoriją ir būtent jos laikydamasis dronas skraidys.

Netgi palaikomas ir FOLLOW ME režimas bei, vadovaujantis GPS/GLONASS navigacijos sistemomis, automatinis grįžimas namo.

Gamintojas teigia, kad kai tik baterijoje liks nedaug energijos arba bus prarasta drono kontrolė, dronas automatiškai grįš namo.

Verta paminėti ir tai, kad „SG906 PRO“ dronas palaiko ir atminties kortelę - iki 64 GB talpos. Tad visą fiksuojamą vaizdą galimą įrašyti tiesiai į atminties kortelę arba matyti savo telefone ir taip daryti nuotraukas bei filmuoti patinkančius vaizdus.

Štai drono valdymas ir yra viena šauniausių savybių. Jį galima valdyti su išmaniuoju telefonu ir tereikės atsisiųsti bei įsidiegti HFun PIus programėlę. Arba valdyti su pakuotėje esančiu nuotolinio valdymo pulteliu, nuo kurio „SG906 PRO“ dronas gali nutolti net iki 1,2 km.

Tai yra puikus rezultatas ir ypač tokioje kainų kategorijoje. Dažniausiai dronai iki 150 eurų tegali užtikrinti pusę tokio atstumo. Kuo dronas gali nuskrieti toliau, tuo mažiau jums reikės paskui jį keliauti ir įsitaisę patogioje vietoje galėsite iš paukščio skrydžio dairytis po apylinkes. 

„SG906 PRO“ yra labai šaunus dronas ir už tokią kainą dar reikėtų labai gerai paieškoti adekvataus konkurento.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(20)
(14)
(6)

Komentarai (3)