„Dėkliukas, kaip muilinė ir ausinės didelės, bet garso kokybė atperka viską“: 300 ausinių išbandęs apžvalgininkas teigia, kad „Mifa X8“ užtikrina geriausią garso kokybę ir „deda į vietą visas Haylou, Redmi ir tas pačias Samsung ausines“ („Mifa X8“ apžvalga, Video)  ()

„Dizainas unikalus, bet dydis užmuša. Pagaminimo kokybė aukščiausio lygio, bet 2020-aisiais dar microUSB įkrovimas? Visus trūkumus atperka nesveikai gera kaina ir nuostabi garso kokybė. Esu išbandęs kone 300 įvairių ausinių modelių ir garso kokybė Mifa X8 ausinėse yra geriausia, kokią tik esu girdėjęs.“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Apžvalgininkas tvirtina, kad ausinės atkeliavo labai tvarkingoje ir tvirtoje pakuotėje.

„Stilinga, tvirto kartono dėžutė – juodos ir geltonos spalvos derinys. Jos viduje randame dėkliuką su ausinėmis viduje, atsargines ausinių pagalvėles, įkrovimo laidą ir naudojimosi instrukciją anglų kalba.

Aliexpress galima rinktis iš dviejų spalvų modelių: baltos arba juodos spalvos. Aš pasirinkau baltos spalvos ausines (24,67 €).“

„Kalbant apie ausinių dėkliuką, tai jis yra blizgus, tačiau pirštų atspaudų nerenka ir išlieka gražus.

Jis yra 6 cm skersmens, 3,5 cm storio ir sveria 50 gramų. Rankoje atrodo gana masyvus daiktas, o ir kišenėje jį laikyti nėra pats patogiausias dalykas.“

„Ant korpuso turime 3 šviesos indikatorius, o pats dangtelis užsidaro gana kokybiškai, nors ir galėtų būti pagamintas geriau. Jaučiamas tam tikras judėjimas į šonus. Gerai tai, kad pačios ausinės įdėtos laikosi labai tvirtai ir neiškrenta net šį dėkliuką stipriai purtant (1:55 min.).

Dėkliuke turime 450 mAh talpos bateriją ir jos užtenka ausines pilnai įkrauti 4 kartus. Pačio dėkliuko baterija įkraunama su microUSB laidu (5V,1A).“

„Ausinės reaguoja į prisilietimus ir taip galime duoti įvairias komandas: valdyti garsą, perjungti dainas, atsiliepti/baigti pokalbius telefonu, iškviesti balso asistentą.

Jutikliai yra itin jautrūs prisilietimams, tad reikės šiek tiek laiko, kol prie jų priprasite.

Tiesa, ant ausinių yra šviesos indikatoriai ir jie vis sumirksi kas 5 sekundes. Deja, bet nėra galimybės šio mirksėjimo išjungti, bet gerai yra tai, kad jie šviečia gana blausiai ir todėl netrikdo.

Kiekviena ausinė turi po 40 mAh bateriją ir esant maksimaliam garso lygiui – muzikos klausytis galima 5 valandas. Palaikomi SBC ir ACC garso kodavimo techniniai sprendimai ir telefone galima matyti kiek energijos yra likę ausinėse.“

„Kiekviena ausinė sveria po 5 gramus ir yra ganėtinai masyvi: 23 x 22 x 25 mm. Tai reiškia, kad smulkesnių ausų savininkams šios ausinės bus didokos ir ne itin patogios.

Beje, jos atitinka IPX5 standartą, o tai reiškia, kad yra atsparios vandeniui ir lietaus nebijo.

Su telefonais suporuojamos Bluetooth 5.0 ryšiu ir tai vyksta itin greitai. Žiūrėti Youtube bei žaisti žaidimus su šiomis ausinėmis malonu. Nesijaučia, kad būtų kažkokia garso delsa (3:45 min.).

Jei kas nors nusimuš ir ausinės pradės kvailioti, tiesiog jas įdėkite atgal į dėkliuką, nuspaudę jutiklinį paviršių palaikykite 10 sekundžių ir bus atstatyti gamykliniai nustatymai.

Dėl skambučių kokybės, tai spręskite patys: štai pavyzdžiai, kaip veikia Mifa X8 ausinių mikrofonai esant lauke prie gatvės ir patalpoje (4:20 min.).

Labai rekomenduoju išbandyti visas pakuotėje esančias ausinių pagalvėles ir išsirinkti tinkamiausio dydžio. Tai taikoma visoms ausinėms.

Tada iš tikrųjų pajusite tikrąją ausinių suteikiamo garso kokybę, o ir dėvėti ausines bus patogiausia tada, kai ausinių pagalvėlių dydis bus būtent toks, kokio jums reikia.“

„Įdomu yra tai, kad šios ausinės yra labai garsios ir net pasirinkus maksimalų garso lygį – balansas išlieka geras, aukšti tonai nežviegia, o ir žemi tonai vis dar išlieka.

Taip pat pastebėjau, kad garso kokybė skiriasi nuo to, su kokiu telefonu suporuoju šias ausines ir tada klausausi muzikos.

Pavyzdžiui: su iPhone 11 Pro Max ir antros kartos Pixel telefonais garso kokybė buvo pati geriausia. Su OnePlus 7T Pro garso kokybė buvo apčiuopiamai prastesnė, jau nekalbant apie tuos atvejus, kai Mifa X8 ausines suporavau su Xiaomi išmaniaisiais telefonais. Tada garso kokybė buvo prasčiausia.

Galima sakyti, kad su aukščiausios klasės telefonais šios į ausis įkišamos belaidės ausinės dirba idealiai.

Garsas yra švarus, gilus, energingas ir labai detalus. Ir jei tik yra poreikis, galima pažaisti ir su garso vienodintuvu. Jis kai kuriais atvejais duoda papildomos naudos.

Esu išbandęs galybę belaidžių ausinių ir galiu drąsiai sakyti, kad Mifa X8 tiesiog padeda į vietą visas Haylou, Redmi ir tas pačias Samsung ausines. Po to, kai muzikos pasiklausiau su Mifa X8 – dabar atrodo, kad kitų gamintojų ausinėse garsas yra kažkoks neišbaigtas.

Ar rekomenduoju Mifa X8? Tikrai taip. Dėkliukas atrodo, kaip muilinė ir pačios ausinės didelės, bet pagaminimo kokybė labai gera, o garso kokybė tiesiog puiki.

Per daug šias ausines giriu? Galbūt. Tiesiog man jų užtikrinama garso kokybė taip patiko, kad prieš tai nublanksta visi kiti trūkumai.“

Speciali akcija

„Mifa X8“ belaidės TWS ausinės:

  • Aliexpress - 24,67 €;
    • 76 % nuolaida;
    • nemokamas siuntimas į Lietuvą.
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(2)
(3)
(-1)

Komentarai ()

Susijusios žymos: