Nuolaidų kuponai ir žemiausia kaina 2 puikiems „Redmi“ telefonams ir super galingas bei 300€ pigesnis elektrinis paspirtukas iš Lenkijos sandėlio: specialūs pasiūlymai Lietuvai iš DHgate internetinės parduotuvės (Video)  (2)

Geriausi DHgate.com pasiūlymai:

- Labai geras biudžetinės klasės atstovas - „Redmi Note 8T“ 4 GB RAM ir 64 GB ROM, globali versija;

- Puikus naujasis „Redmi“ telefonas, nenusileidžiantis flagmanams - „Xiaomi Redmi Note 9S“ 6 GB RAM ir 128 GB ROM, globali versija;

- 350 W galios, 15,3 Ah baterija, 30 km/h greitis ir net 65 km nuvažiuojamas atstumas - „Ninebot MAX G30“ elektrinis paspirtukas iš Lenkijos sandėlio.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Savo pasiūlymus technologijos.lt skaitytojams pirmą kartą atsiuntė DHgate.com internetinė parduotuvė, kurioje galima už geras kainas rasti pačių įvairiausių prekių.

Visoms prekėms grantuojama 30-ies dienų pinigų grąžinimo garantija, o jei prekė keliaus ilgiau nei 60 dienų - tokiu atveju taip pat galima reikalauti pinigų grąžinimo.

Gana didelė prekių dalis atkeliauja iš Europos sandėlių, tad jos mus pasieks greitai. 

Štai keletas DHgate.com rekomenduojamų ir dabar su specialiais nuolaidų kuponais parduodamų produktų.

Labai geras biudžetinės klasės atstovas - „Redmi Note 8T“ 4 GB RAM ir 64 GB ROM, globali versija

  • Šiuo metu jis kainuoja tik 127 €;
  • nuolaidos kuponas DHphone01​;
  • nemokamas pristatymas į Lietuvą;
  • 30-ies dienų pinigų grąžinimo garantija.

„Xiaomi“ pasižymi ypatingu talentu sparčiai plėsti savo išmaniųjų telefonų asortimentą, o kai kurie iš jų itin išpopuliarėjo.

Tarp pastarųjų galima rasti ne vieną „Redmi Note“ serijos atstovą ir jų šeimoje yra vienas naujausių modelių - „Redmi Note 8T“.

Tiesą sakant, tai yra gerai žinomas „Redmi Note 8“, kuris debiutavo Kinijoje praėjusių metų rugpjūčio pabaigoje, tačiau su viena kai kam svarbia naujove – NFC moduliu.

Spalvų paletėje buvo padaryti nedideli pataisymai. „Redmi Note 8T“ ateina į pasaulinę rinką pasidabinęs trimis spalvomis: pilka, mėlyna ir balta.

Be to, pažymime, kad visos „Redmi Note 8T“ telefonų versijos palaiko visus Lietuvoje esančius mobiliojo ryšio dažnius ir telefonuose galėsite pasirinkti lietuvių kalbą.

Išmanusis telefonas aprūpintas 6,3 colio IPS ekranu su FullHD+ skiriamąja geba, kuris užima 90 % priekinio skydelio.

Viduje darbuojasi „Snapdragon 665“ ir 4 GB RAM derinys. „Redmi Note 8T“ arsenale yra 64 GB talpos atminties modulis, 4000 mAh baterija, 13 megapikselių asmenukių kamera ir 48 MP + 8 MP + 2 MP + 2 MP jutikliai, išdėstyti eilute galinėje telefono pusėje.

Priekyje ir gale korpusas padengtas stiklu. Pirkėjai taip pat gauna pirštų atspaudų skaitytuvą, C tipo USB jungtį ir 18 W greito įkrovimo technologiją

Vos 127 eurus tekainuojantis „Redmi Note 8T“ yra labai geras variantas visiems, ieškantiems naujo ir pigaus išmaniojo telefono.

Kaip teigia daugelis apžvalgininkų, tai yra vienas geriausių biudžetinio tipo telefonų visoje rinkoje:

Puikus naujasis „Redmi“ telefonas, nenusileidžiantis flagmanams - „Xiaomi Redmi Note 9S“ 6 GB RAM ir 128 GB ROM, globali versija

  • Šiuo metu jis kainuoja tik 163 €;
  • nuolaidos kuponas DHphone01​;
  • nemokamas pristatymas į Lietuvą;
  • 30-ies dienų pinigų grąžinimo garantija.

„Redmi“ tik ką pristatė tokį išmanų telefoną, kad ir vėl galime stebėtis, kaip gamintojas už tokią kainą gali pardavinėti šitokios komplektacijos įrenginius. Kitų gamintojų panašių specifikacijų telefonai kainuoja nepalyginamai brangiau.

Be to, pažymime, kad visos „Xiaomi Redmi Note 9S“ telefonų versijos palaiko visus Lietuvoje esančius mobiliojo ryšio dažnius ir telefonuose galėsite pasirinkti lietuvių kalbą.

„Xiaomi Redmi Note 9S“ telefonas siekia neatsilikti nuo flagmanų, todėl pagrindinė jo korpuso medžiaga yra įbrėžimams atsparus „Gorilla Glass 5” stiklas, dengiantis tiek priekinę tiek galinę dalį.

Nugarėlė, siekiant iki maksimumo pagerinti laikymo komfortą, pasižymi lenktais kraštais. Stiklus tarpusavyje jungia plastikinis rėmas, gerai sugeriantis smūgio jėgą, telefonui netyčia nukritus ant žemės.

Ekrano įstrižainė siekia 6,67 colio, raiška – FHD+, o ekrano technologija išliko IPS. „Redmi” tokį sprendimą priėmė, nenorėdama montuoti nekokybiškos ir pakankamo šviesumo neužtikrinančios AMOLED matricos.

Didelis ekranas ir maža lašo formos ekrano išpjova užtikrins maksimalų malonumą žiūrint filmus, žaidžiant žaidimus ar tiesiog naršant internete.

„Redmi Note 9S” pagrindinis privalumas yra visiškai naujas aukštesnės klasės „Snapdragon 720G” procesorius. Tai yra didelis žingsnis į priekį ir šio telefono pirkėjai galės džiaugtis ne tik išaugusia veikimo sparta, bet ir visai kito lygio žaidimų patirtimi. Plius, dar mažesnėmis energijos sąnaudomis.

„Redmi” išlaikė savo stilių ir nesvarbu kokį modelį bepasirinktumėte, atmintį bus galima išplėsti su iki pusės terabaito talpos siekiančia atminties kortele. Taip pat palaikomos 2 SIM kortelės.

Kompanija daug dėmesio skyrė ir „Redmi Note 9S” kameroms. Nugarėlėje rasime 4 kameras: 48 MP, 8 MP itin plataus kampo, 5 MP makro ir 2 MP gylio jutiklius.

„Redmi” tvirtina, kad ženkliai patobulino naktinį režimą, todėl galėsite džiaugtis geromis nuotraukomis tamsoje.

„Redmi Note 9S” baterija yra vienas tų aspektų, kuris turėtų džiuginti daugelį pirkėjų.

Net 5020 mAh talpos baterija yra kažkas įspūdingo, ypač atsižvelgiant į tai, ką gali pasiūlyti konkurentai.

Jau ir „Redmi Note 9S” pirmtakai su mažesniais akumuliatoriais bei ne tokiais efektyviais procesoriais demonstravo nuostabius ištvermės rezultatus, todėl galima tik įsivaizduoti, ką demonstruos šis modelis. Be to, bateriją dar ir bus galima įkrauti 18 W greitąjį įkrovimą palaikančiu įkrovikliu.

Galima drąsiai sakyti, kad „Redmi Note 9S” išmanusis telefonas šiuo metu yra geriausias pasirinkimas.

Puikus technikos derinys, dar geresnės kameros, labai talpi bei greitą įkrovimą palaikanti baterija, visų Lietuvoje esančių dažnių palaikymas ir tiesiog įspūdingai žema kaina.

350 W galios, 15,3 Ah baterija, 30 km/h greitis ir net 65 km nuvažiuojamas atstumas - „Ninebot MAX G30“ elektrinis paspirtukas iš Lenkijos sandėlio

  • Šiuo metu jis kainuoja tik 523 €;
  • nuolaidos kuponas DHNinebotG30​;
  • 4,81 € už pristatymą į Lietuvą;
  • Lenkijos sandėlio, pristatys per 3-7 dienas;
  • 30-ies dienų pinigų grąžinimo garantija;
  • jei paspirtuko negausite per 10 dienų - galėsite reikalauti grąžinti pinigus;
  • tai yra viena mažiausių kainų - įprastai jis kainuoja virš 800 €, o esant akcijoms pigiau nei už 600 € nelabai kas ir pardavinėja.

„Ninebot MAX G30“ vienas naujausių produktų paspirtukų rinkoje. Šis gražuolis ne ką prastesnis už puikiai visiems žinomą „Xiaomi Mijia Pro“, o kai kuriais aspektais netgi geresnis.

„Ninebot MAX G30“ turi 10 colių dydžio pripučiamus ratus ir labai panašų į „Xiaomi Mijia Pro“ sulanstymo mechanizmą.

Taip pat jis yra kiek didesnis: 1167 x 472 x 1203 mm, o kai sulankstytas yra 1167 x 472 x 534 mm išmatavimų, bei sveria 19,1 kg. Šiuo paspirtuku gali važinėtis iki 100 sveriantys žmonės.

Šaunus dalykas, kad „Ninebot MAX G30“ taip pat turi LED ekraną, kuriame pateikiama visa reikalinga informacija ir galima rinktis važiavimo režimus: pastarųjų yra trys, kaip ir „Xiaomi“ paspirtuko atveju, bei palaikomas kruizo režimas.

„Ninebot MAX G30“ turimos 15,3 Ah baterijos užteks nuvažiuoti ilgesnius atstumus ir gamintojas tvirtina, kad su pilnai įkrauta baterija galima nuvažiuoti net 65 km, o maksimalus greitis siekia 30 km/h. Įspūdingi parametrai.

Be to, „Ninebot MAX G30“ palaiko energijos regeneravimo sistemą, tad stabdymo metu yra įkraunama paspirtuko baterija. Paspirtuko bateriją įkrauti užtruks 6 valandas.

„Ninebot MAX G30“ turi diskinius stabdžius, geba įveikti iki 20 laipsnių įkalnes, turi ryškius LED žibintus, apsaugą nuo vandens (IPX5 standartas), nuo trumpo jungimo, baterijos perkrovimo, temperatūros ir kt.

„Ninebot MAX G30“ yra labai šaunus ir vienas galingiausių elektrinių paspirtukų rinkoje. Jis nei kiek nenusileidžia „Xiaomi Mijia Pro“, o kai kuriais aspektais ir lenkia.

Atsižvelgiant į dabartinę kainą, tai yra puikus pasirinkimas ieškantiems galingiausio paspirtuko.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(10)
(3)
(7)

Komentarai (2)