Geresnės progos gali ir nebūti: Europos rinką užkariaujantys „Kugoo Kirin S1“ elektriniai paspirtukai dabar parduodami už rekordiškai žemas kainas tiesiai iš EU sandėlių, pristatymas per kelias dienas (Video)  ()

„Kugoo“ yra viena žinomiausių elektrinių paspirtukų kompanijų Europoje ir vien per praėjusius metus čia buvo parduota daugiau kaip 100 000 elektrinių paspirtukų. Akivaizdu, kad kai tokios kainos - tai kitaip ir būti negali.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

Geekbuying skelbia specialią akciją „Kugoo Kirin S1“ elektriniam paspirtukui:

  • su GKB373S nuolaidos kuponu jis kainuoja 267,20 €;
  • ir dar galioja GKB372S nuolaidos kuponas - kaina 271,99 €;

Europos sandėlių, tad nėra rizikos dėl muito mokesčių.

Nemokamas pristatymas į Lietuvą per 2-7 dienas.

„Kugoo Kirin S1“ yra vienas naujausių kompanijos elektrinių paspirtukų ir reikia pripažinti, kad už tokią kainą būtų labai sunku rasti jam alternatyvą.

Puikaus dizaino, kokybiškai pagamintas, lengvai sulankstomas, talpios baterijos ir net palaiko išmaniąją programėlę, kuri suteikia dar daugiau funkcionalumo.

Iškart norisi pažymėti, kad „Kugoo“ kompanija ir toliau nenustoja gerinti elektrinių paspirtukų sulankstymo mechanizmo.

Dėl šio aspekto kompanija anksčiau buvo susilaukusi kritikos, bet to tikrai nenutiks su „Kugoo Kirin S1“ elektriniu paspirtuku.

Dabar jis sulakstomas vos per kelias sekundes ir tuo galite įsitikinti žemiau pateiktoje apžvalgoje.

„Kugoo Kirin S1“ pagamintas iš tvirto aliuminio lydinio, rankenos padengtos specialios gumos danga, kaip ir pati stovėjimo aikštelė. Tad ant jos stovėti yra dar patogiau ir saugiau.

Paspirtukas sveria 11,9 kg ir yra kompaktiškas: 1080 x 420 x 1050 mm (1080 x 420 x 410 mm sulankstytas), tad lengvai tilps į automobilio bagažinę.

Verta pažymėti ir naujo dizaino valdymą ir ekranėlį. Vietoje keleto mygtukų, kaip kad yra ankstesniuose „Kugoo“ elektrinių paspirtukų modeliuose, dabar turime vieną valdymo mygtuką ir juo galima pasirinkti skirtingus važiavimo režimus.

Pastarųjų čia yra trys: 10 km/h, 20 km/h, 25 km/h.

Taip pat su šiuo mygtuku įjungsime/išjungsime „Kugoo Kirin S1“ elektrinį paspirtuką ir jo šviesas.

Kalbant apie kitus svarbius „Kugoo Kirin S1“ aspektus, tai jis turi 350W elektros variklį bei aprūpintas (36V) 6 Ah baterijomis, kurių energijos užtenka nuvažiuoti iki 25 km. Baterija įkraunama per 4-6 val.

Taip pat „Kugoo Kirin S1“ įveikia iki 15 laipsnių įkalnes, juo gali važiuoti iki 100 kg sveriantis žmogus ir naudojama dviguba stabdymo sistema.

Priekyje turime elektroninius stabdžius, o galinį ratą stabdysime prie jo spausdami purvasaugį.

Čia iškart reikėtų pažymėti ir tai, kad „Kugoo“ kompanija savo elektriniuose paspirtukuose pradėjo naudoti korio tipo ratus.

Jie yra kieto tipo - be pripučiamų padangų, kas leis išvengti pradurtos padangos problemų. Kai kuriems tai gali pasirodyti, kaip trūkumas, tačiau korio dizaino ratai pagerina amortizaciją ir be to - priekiniame rate yra integruota papildoma smūgius sugerianti sistemą. Tad vien privalumai.

„Kugoo Kirin S1“ turi ir dar keletą svarbių privalumų. Šis elektrinis paspirtukas palaiko išmaniąją programėlę ir su ja galima „Kugoo Kirin S1“ valdyti.

Nuotoliniu būdu jį užrakinti; aktyvuoti kruizo režimą; matyti nuvažiuojamą atstumą, greitį, baterijos energijos likutį; peržiūrėti važinėjimo statistiką; pasinaudoti Google Map žemėlapiais ir balsu duoti komandas.

Tvirtas, išvaizdus ir tiesiog apgalvotas iki pačių smulkiausių detalių. Už tokią kainą „Kugoo Kirin S1“ yra nuostabus elektrinis paspirtukas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(24)
(3)
(21)

Komentarai ()