Skaitytojai rekomenduoja: 2020 metų kosminiai riedžiai jūsų vasaros pramogoms - tokių Lietuvoje turbūt dar nematėte iš vis (Video)  ()

„Bežiūrinėjant įdomias judėjimo priemones vasarai - staiga apėmė jausmas: mums beliko vienintelis paskutinis ratas... Koks bus sekantis šuolis judėjime?“,- retoriškai klausia Technologijos.lt skaitytojas Vidas ir štai kokius vienaračius (riedžius) jis jau nusižiūrėjo šiai vasarai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Iškart norėtume pasakyti, kad šiuos įdomius daiktus rekomendavo technologijos.lt skaitytojas Vidas specialiai Kinijos turgelio rubrikai.

Tai jau ne pirmas kartas, kai Gadžetų turgelis sulaukia rekomendacijų - visas skaitytojų rekomendacijas surasite rubrikoje Skaitytojai rekomenduoja ir žinoma, laukiame laiškų iš visų skaitytojų. 

Skaitytojas Vidas jau dabar pradėjo ieškoti sau naujos transporto priemonės šiltajam metų sezonui. Ir reikia pastebėti, kad tai labai protingas žingsnis: šiuo metu dar nėra tokio didžiulio pirkėjų susidomėjimo, tad galima pasiūloje rasti daug įvairių ir įdomių variantų už labai gerą kainą.

Be to, šiuo metu užsisakius vieną iš tokių riedžių, jie tikrai atkeliaus dar iki šiltojo metų sezono pradžios.

Tad štai kokius įspūdingus ir įdomius riedžius rekomenduoja Vidas.

1. „17 Inch One Wheel Motorcycle Waterproof 500W Self-Balancing Electric Unicycle Scooter Monowheel“ - iki 30 km nuvažiuojamas atstumas, 20 km/h greitis, atsparus vandeniui, su šviesomis ir t.t.

  • Banggood - 557,15 €;
  • 48 % nuolaida;
  • į Lietuvą pristatys nemokamai, per 40-50 d.d.

„One Wheel Motorcycle“ yra turbūt vienas įspūdingiausių riedžių. Gal ir ne veltui jo pavadinime yra žodis „Motorcycle“ (liet. motociklas).

Šis gigantas yra ganėtinai didelis - 65 x 43 x 105 cm - ir ant jo jau galima sėdėti. Riedis sveria 30 kilogramų, tad čia yra rimta transporto priemonė.

Nors toks svoris gali šiek tiek išgąsdinti, tačiau gamintojas tvirtina, kad riedį yra patogu gabentis su savimi. Tiesiog paėmus už jo vairo, telieka šį riedį traukti paskui save. Principas toks pats, kaip ir su kelioniniais ratukus turinčiais lagaminais.

Korpusas riedžio pagamintas iš aliuminio lydinio, kaip ir jo rato diskas. Gamintojas tvirtina, kad specialus pedalų dizainas apsaugo kojas nuo netyčinių nuslydimų.

Vairo rankenos yra dengtos malonia liesti guma, o pati sėdynė taip pat turi paminkštinimą. Tad su šiuo riedžiu važiuoti bus malonu.

Dėl itin tvirto korpuso ir panaudotų aukščiausios kokybė medžiagų, su šiuo riedžiu gali važiuoti iki 180 kg sveriantys žmonės.

Žinoma, rekomenduoja per daug neeksperimentuoti ir laikytis gamintojo rekomendacijų.

Kalbant apie technines specifikacijas, tai šis riedis turi 500W elektros variklį be šepetėlių, 60V 7,8 Ah bateriją, kurios energijos užteks nuvažiuoti iki 30 km, bateriją įkrausime per maždaug 3 valandas, maksimalus greitis iki 20 km/h, 17 colių dydžio bekameris ratas, iki 30° įveikiamos įkalnės, gale ir priekyje šviečiantys LED žibintai su 500lm ryškumu ir atsparumas vandeniui (IP54 standartas).

Ir desertas. Šis riedis dar palaiko Bluetooth bei viduje turi integruotus garsiakalbius, tad belieka jį susieti su telefonu ir važiuojant riedžiu - jis dar ir gros muziką. Puiki transporto priemonė vasaros pramogoms.

Štai šiame vaizdo įraše demonstruojamas labai panašus riedis. Vido rekomenduojamas riedis kainuoja dvigubai pigiau, nei šis modelis, o ir jo veikimo principas yra lygiai toks pats, kaip ir didžioji dalis techninių specifikacijų:

2. „Self Balance Unicycle New design flash LED light electric skateboard one wheel scooter balance scooter“ - iki 30 km nuvažiuojamas atstumas, 20 km/h greitis, atsparus vandeniui ir t.t.

  • Aliexpress - 1356,63 €;
  • už 54,11 € į Lietuvą pristatys per 7-15 d.d;
  • pardav4jas garantuoja, jog siunčiant Europą ir JAV pats sumokės visus papildomus mokesčius, jei tik jų bus 

Prieš tai aptartas riedis nepatiko? Norisi važiavimo metu daugiau fiziškai judėti? Štai puikus variantas, ieškantiems tikrų pramogų.

Pasiūloje yra keleto variantų riedžiai. Iš techninės pusės jie yra visi vienodi, tačiau skiriasi pačių riedžių išvaizda. Tad galima pasirinkti pagal savitą stilių ir asmeniškai mėgiamos spalvos riedį.

Žemiau galite matyti šio riedžio išmatavimus: bendras ilgis siekia 74,1 cm, o plotis 25,9 cm.

Riedžio pagrindas nuo žemės pakilęs 17,5 cm, o pats ratas iškilęs iki 28 cm.

Riedis yra pagamintas iš aviacijoje naudojamo aliuminio lydinio, turi 10 colių dydžio bekamerį ratą, o stovėjimo pagrindas dengtas silikonine danga. Tai užtikrina tvirtesnį ir saugesnį stovėjimą ant šio riedžio.

Riedžio galinėje dalyje yra įjungimo/išjungimo mygtukas, įkrovimo jungtis ir LED šviesos.

Kalbant apie kitas specifikacijas, tai šis riedis turi 700W elektros variklį, 36V bateriją, kurios energijos užteks nuvažiuoti iki 30 km, bateriją įkrausime per maždaug 2 valandas, maksimalus greitis iki 20 km/h, iki 20° įveikiamos įkalnės, gali važinėtis iki 120 kg sveriantys žmonės, gale šviečiantys LED žibintai ir atsparumas vandeniui (IP54 standartas).

Telieka šį riedį išimti iš pakuotės, išsinešti į lauką, įjungti ir užlipus - pradėti važiuoti. Palinksite į priekį - važiuosite į priekį. Atgal - važiuosite atgal. Netgi įdiegta speciali apsauga: jei į šoną palinksite daugiau nei 45 laipsnių kampu - riedis automatiškai sustos.

Puikus daiktas, su kuriuo galima drąsiai važinėtis ne tik idealiai lygiais keliais, bet ir kur kas prastesnėmis sąlygomis.

3. „foot board Mini Smart Mobility Scooter One Wheel Unicycle Self Balancing Scooter“ - iki 30 km nuvažiuojamas atstumas, 30 km/h greitis, atsparus vandeniui ir t.t.

  • Aliexpress - 938,97 €;
  • už 54,11 € į Lietuvą pristatys per 7-15 d.d;
  • jokių papildomų mokesčių.

O štai šis Vido rekomenduojamas riedis yra tarpinis variantas tarp prieš tai minėtų. Čia jau reikės patiems šiek tiek fiziškai darbuotis ir toks riedis su rankena atrodo kiek saugesnis variantas nepatyrusiems.

Kaip ir įprasta tokio tipo riedžiams, visas valdymas vyksta nuo pačio žmogaus pozicijos. Riedyje yra įdiegti jutikliai ir pagal tai, į kurią pusę pakrypstame, ten ir važiuoja riedis.

Šis riedis turi 10 colių dydžio bekamerį ratą ir aliuminio lydinio stovėjimo padėkliukai papildomai dengti gumos juostelėmis. Tai užtikrina stabilesnį stovėjimą ant šio riedžio.

O kalbant apie pačio riedžio išmatavimus, tai jis yra 31 x 31 x 41 cm dydžio, pagamintas iš aliuminio lydinio ir sveria 12 kilogramų.

Gamintojas tvirtina, kad šį riedį lengva transportuoti tiesiog automobilio bagažinėje. Tad iki darbo ar studijų dalį kelio galima nuvažiuoti automobiliu ar viešuoju transportu, o likusį kelią įveikti su šiuo elektriniu riedžiu.

Šis riedis turi 500W elektros variklį, 60V bateriją, kurios energijos užteks nuvažiuoti iki 30 km, bateriją įkrausime per 2 valandas, maksimalus greitis iki 30 km/h, iki 25° įveikiamos įkalnės, gali važinėtis iki 120 kg sveriantys žmonės ir atsparumas vandeniui (IP54 standartas).

Jame taip pat yra įdiegta apsauga ir jei į šoną pakrypsime daugiau nei 45 laipsnių kampu, riedis automatiškai sustos. Šaunus daiktas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(10)
(9)
(1)

Komentarai ()