Tiesiog šluojami sportiniai bateliai iš AliExpress - štai kas gavosi, kai sportinius batus ėmė kurti „Amazfit“, „Footbird“ bei „Goodyear“: „Akivaizdžiai matosi, kad batų gamybai buvo netaupoma ir daroma taip, kaip reikia“ („Xiaomi Mijia Amazfit Antelope“ apžvalga, Video)  (2)

„Amazfit prekės ženklas yra gerai žinomas dėl savo kokybiškų išmaniųjų apyrankių bei laikrodžių, o dabar rinkoje jau yra ir Amazfit sportinės avalynės. Štai mano rankose yra Xiaomi Mijia Amazfit Antelope sportiniai batai, prie kurių sukūrimo dar prisidėjo ir Footbird bei Goodyear kompanijos. Pasižiūrėkime drauge, ko jie verti.“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Amazfit Antelope batai atkeliauja gana įprastoje kartoninėje dėžėje. Priekyje matome pavaizduotus pačius batus, ant šono parašytas batų dydis, o nugarėlėje surašytos pagrindinės medžiagos ir gamybos procesas, leidęs sukurti šiuos sportinius batus.

Viduje rasime pačius batus ir kelis paketėlius specialaus sorbento, kuris sugeria drėgmę. Tad viskas standartiška. Kaip ir perkant batus bet kurioje parduotuvėje.

Aš sau išsirinkau juodos-baltos spalvos batus, bet pasiūloje rasite daugybę kitų spalvų ir dydžių variantų.“

Šie bateliai itin populiarūs ir labai greitai perkami - praktiškai nėra parduotuvės, kuri siūlytų pilną asortimentą. Skirtingose parduotuvėse galima surasti skirtingus dydžius ir taip atsirinkti sau tinkamą modelį. Atrinkome patikimų parduotuvių geriausius pasiūlymus:

„Xiaomi Mijia Amazfit Antelope“ sportiniai batai:

„Taip pat labai gerai išsimatuokite savo pėdų dydį. Mano įprastas batų dydis yra 42, tačiau pagal kinų pateiktas lenteles gavosi 44.

Išsimatavau savo pėdą ir jos ilgis yra apie 270 cm, tad pagal pardavėjų pateiktas dydžių lenteles turime 44 dydį. Ir viskas teisingai. Tokio dydžio batai tinka kuo puikiausiai: kojų nespaudžia, jos turi truputi laisvės, bet ir tuo pačiu batai nekrenta nuo kojų. Pats tas.

Galima sakyti, kad pagal europietiškus standartus čia turime 42,5 dydį. Tad jei jūsų pėda yra 265 arba 270 cm ilgio ir įprastai dėvite 42 dydžio batus, galite drąsiai pirkti ir 43 dydžio Xiaomi Mijia Amazfit Antelope batus. Jūsų kojos šiuose batuose laikysis tvirtai, taip kaip ir turi būti su sportine avalyne.“

„Xiaomi Mijia Amazfit Antelope batai yra skirti pavasario-vasaros sezonui.

Jų viršutinis tinklinis audinys užtikrina batų kvėpavimą, kas yra itin svarbu per ilgus pasivaikščiojimus ir bėgiojant.

Vidinė batų dalis labai minkšta, tvirtai laikantį kojas ir net po ilgų pasivaikščiojimų nesijaučia kojų nuovargio. Atrodo, lyg batai kiek amortizuotų ir kojos pačios kyla nuo kelio dangos.

Batų kulnas yra kietas, tvirtas. Batų šonai taip pat iš tvirtos gumos, o raišteliai yra ilgi ir ganėtinai įprasti. Batų liežuvėlis minkštas, kvėpuojantis, per vidurį papildomai sutvirtintas, kad išliktų savo vietoje.

Beje, tiek ant liežuvėlio, tiek ir ant galinės bato dalies yra Amazfit ženkliukai, kurie tuo pačiu veikia ir kaip atšvaitai. Tamsiuoju paros metu jie atspindi šviesą.“

„Vidpadis išsiima labai lengvai. Jis yra maždaug 5 mm storio, viršutinė dalis dengta medžiaga, o pagrindas yra iš putplasčio.

Šiuos vidpadžius gamina Footbird kompanija ir gerai į juos įsižiūrėjus, galite pamatyti juodos spalvos taškelius.

Pasak kompanijos, tai yra aktyvintos anglies dalelės, kurios pasižymi geromis antibakterinėmis ir drėgmę sugeriančiomis savybėmis.“

„Į šiuos batus taip pat galima įdėti sekimo lustą, kuris fiksuos jūsų bėgimą. Jei tik yra poreikis, jį galima įsigyti atskirai.

Sportiniai bateliai yra itin lengvi. Vienas jų sveria tik 330 gramus.

Xiaomi Mijia Amazfit Antelope batų padas yra pagamintas labai kokybiškai. Prie jo kūrimo prisidėjo ir Goodyear.

Matyti, kad batų padą sudaro keli skirtingi poliuretano sluoksniai ir visa tai padengta Goodyear guma.

Taip pat batų priekinėje ir galinėje dalyje yra specialios oro pagalvėlės – Traction RB – kurios padeda sugerti smūgius ir taip juos paskirsto po visą pado plotą. Kitaip tariant, yra lengviau ir minkščiau eiti bei bėgti.

Plius, dėl tokio įvairaus batų rašto – galima bėgti kone bet kokiu paviršiumi ir tą daryti labai drąsiai. Sukibimas su kelio danga yra aukščiausio lygio.“

„Turint galvoje, kad čia yra kiniški sportiniai bateliai, jų kaina nėra jau tokia žema. Visgi, prie šių batų kūrimo prisidėjo Amazfit, Footbird ir Goodyear kompanijos, tad produktas aukščiausios klasės ir kainas jau reikėtų lyginti su Nike ar panašiais gaminiais. Tokiu atveju - tai labai pigūs bateliai. Be to, batai pagaminti labai kokybiškai, tad kokybė ir turi kainuoti daugiau.

Panaudotos medžiagos aukštos kokybės, batų siūlės kokybiškos, o ir viskas suklijuota labai gerai. Matyti, kad batų gamybos metu buvo netaupoma ir daroma taip, kaip reikia.

Goodyear padai yra labai kokybiški ir jie tikrai suteikia tas amortizuojančias ir sukibimo prie bet kokio paviršiaus savybes. Šaunūs sportiniai batai.“

Geriausi pasiūlymai

„Xiaomi Mijia Amazfit Antelope“ sportiniai batai:

  • AliExpress - nuo 31,97 €;
    • 33 % nuolaida.
  • AliExpress - nuo 28,61 €;
    • 32 % nuolaida.
  • AliExpress - nuo 31,07 €;
    • 33 % nuolaida.
  • AliExpress - nuo 28,45 €;
    • 33 % nuolaida.
  • ​Išmanusis lustas, dedamas į batelius ir fiksuojantis jūsų bėgimą - 15,67 eurai
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(15)
(14)
(1)

Komentarai (2)