Specialus pasiūlymas iš Cafago: 4K dronas pradedantiesiems su 3 papildomomis baterijomis, daugkartinio naudojimo „Xiaomi“ apsauginės kaukės ir kur kas pigiau nei Lietuvoje parduodamos vienkartinės medicininės kaukės  ()

Geriausi Cafago pasiūlymai:

- Puikus 4K dronas pradedantiesiems - „SG107 4K HD Foldable Mini Drone APP Control Indoor RC Quadcopter“;

- Daugkartinio naudojimo „Xiaomi“ apsauginė kaukė su oro vožtuvu, 5 vnt. - „5 Pcs Xiaomi Smartmi KN95 Anti-Pollution Face Masks Air Sport Face Mask Respirators Block PM2.5 Anti-haze Adjustable Ear Hanging 3D Design Comfortable with Ventilating Valve“;

- Vienkartinės medicininės kaukės, 50/20 vnt. - „50PCS Face Mask Disposable Anti PM2.5 Anti Particle Face Cover Breathable Dustproof Mouth Cover“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Puikus 4K dronas pradedantiesiems - „SG107“

  • Šiuo metu jis parduodamas už 33,47 €;
  • 55 % nuolaida;
  • iš Kinijos sandėlio ir pristatys per 7-20 d.;
  • nemokamas siuntimas į Lietuvą.

Iškart atkreipiame dėmesį, kad galima įsigyti standartinės komplektacijos variantą - be drono nešiojimui skirto krepšio bei su viena baterija.

Galima papildomai įsigyti stilingą krepšį ir 3 dronui skirtas baterijas.

„SG107“ yra puikus dronas pradedantiesiems. Jis yra pigus, geba nufilmuoti ir nufotografuoti aukštos raiškos vaizdus: filmuoja 2048 x 1080P raiška, o fotografuoja 4096 x 3072P. Kamera pasukama 90 laipsnių kampu.

Be to, dronas reaguoja į rankų mostus ir taip galima jam liepti fotografuoti bei filmuoti. Šaunios ir retai sutinkamos funkcijos tarp tokios kainos dronų.

Šis mažylis yra valdomas su nuotolinio valdymo pulteliu ir visą „SG107“ kameros fiksuojamą vaizdą iškart galima matyti telefono ekrane. 

Telefone netgi galima nubrėžti skriejimo trajektoriją ir „SG107“ dronas taip ir skris, kaip jūs norite.

Valdymo pulteliu komandos į droną perduodamos 2.4 GHz ryšiu ir dronas nuo pultelio gali nutolti iki 150 metrų. O prie paprasto valdymo prisideda ir tai, kad droną pakelti į orą ir jį nutupdyti galima vos vieno mygtuko paspaudimu.

„SG107“ palaiko ir Headless režimą bei geba apsiversti 360 laispnių kampu, tačiau pastaruosius dalykus jau reikėtų išbandyti, kai pilnai įvaldysite šį droną. Pradedantiesiems dronų valdytojams nereikėtų iškart ekstremaliai skraidinti drono.

„SG107“ dronas turi 3.7V 1200mAh bateriją ir jos energijos užteks 15 minučių skrydžiui - tokio tipo dronams tai yra geras rezultatas. Na, o nuotolinio valdymo pultelis yra maitinamas 2 AAA tipo baterijomis, kurias teks įsigyti atskirai.

Pakuotėje rasite „SG107“ droną, bateriją, jos įkrovimui skirtą USB laidą, nuotolinio valdymo pultelį, 2 atsarginius propelerius, 4 apsaugas, atsuktuvą ir naudojimosi instrukciją.

Tad beliks tik į nuotolinio valdymo pultelį įdėti 2 AAA baterijas ir jau galėsite keliauti į lauką ir išbandyti „SG107“ droną.

Daugkartinio naudojimo „Xiaomi“ apsauginė kaukė su oro vožtuvu, 5 vnt. - „Xiaomi Smartmi KN95“

  • Šiuo metu jos parduodamos už 28,85 €;
  • 5 vnt., 5,77 € už vienetą;
  • 43 % nuolaida;
  • iš Kinijos sandėlio ir pristatys per 7-20 d.;
  • nemokamas siuntimas į Lietuvą.

„Xiaomi Smartmi“ apsauginė kaukė yra daugkartinio naudojimo. Su keičiamais filtrais ir sugeba sulaikyti 95 proc. teršalų.

Tai yra stilinga apsauginė kaukė, kuri puikiai laikosi už ausų, o papildomai pakuotėje yra ir specialus laikiklis tiems, kuriems reikės maksimalaus laikymosi.

Juk kiekvieno mūsų galva yra skirtingo dydžio, tad toks laikiklis kai kuriems tikrai pravers. Ypač tiems, kurie norės lauke sportuoti ir dėvės šią apsauginę kaukę. Prie to labai prisideda ir oro vožtuvas, kuris palengvina kvėpavimą.

Ši kaukė puikiai apsaugos nuo kietųjų dalelių, kitų energetikos pramonės ir automobilių išmetamų teršalų bei žiedadulkių, virusų ir kitų teršalų.

Čia tik atkreipkite dėmesį, jog šią apsauginę ir kvėpuojančią kaukę galima naudoti tiek, kiek norite. Ją galima rankomis plauti, išdžiovinti bei vėl naudoti.

Tik filtrus reikės laikui bėgant pakeisti naujais, bet tą padaryti yra labai paprasta, o ir šių filtrų galima įsigyti bet kurioje internetinėje parduotuvėje.

Vienkartinės medicininės kaukės, 50/20 vnt.

  • Šiuo metu jos parduodamos už 19,12 €;
  • 50 vnt., 0,38 € už vienetą;
  • galima įsigyti ir 20 vnt., 0,65 € už vienetą;
  • 54 % nuolaida;
  • iš Kinijos sandėlio ir pristatys per 7-20 d.;
  • nemokamas siuntimas į Lietuvą.

Vienkartinės iš neaustinės medžiagos su FFP2 standarto filtru. Skirtos tam, kad dėvintis žmogus neapkrėstų aplinkinių, todėl jas pirmiausia nešioja gydytojai ir sergantys.

Nors kaukėse esantis filtras apsaugo nuo dulkių ir bakterijų, visiškai sulaikyti virusų jos negali. Jos labai tinka sergantiems, kad neapkrėstų aplinkinių.

Rekomenduojama keisti kas dieną, bet tinkamai dezinfekavus ir jei kaukė nesuplyšta, galima naudoti pakartotinai.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(5)
(0)
(5)

Komentarai ()