Įdomiausi 2020 metų laikrodžiai iš AliExpress už labai padorią kainą: nauji konkurentai perkamiausiam L13 - įspūdingos išvaizdos, baterija tarnauja iki 10 dienų, daugybė sporto režimų (Video)  ()

Geriausi Aliexpress pasiūlymai:

- Išmaniųjų laikrodžių naujiena su labai geru ekranu, gražia sąsaja, EKG ir t.t. - „New L13 Smart Watch Men IP68 Waterproof ECG PPG Bluetooth Call Blood Pressure Heart Rate Fitness Tracker sports Smartwatch“;

- Įspūdingo dizaino ir labai gerai vertinamas sportiškas išmanusis laikrodis - „E3 Smart Watch men Waterproof IP68 Weather display Smartwatch Sports Watch Heart rate blood pressure blood oxygen health tracker“;

- Labai gerai vertinamas ir išskirtinio dizaino išmanusis laikrodis - „KaiHai smart watches android watch smart smartwatch Heart rate monitor Health tracker stopwatch Music control for iphone phone“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Visai neseniai pristatėme keletą labai įdomių, naujų išmaniųjų laikrodžių ir pats populiariausias tarp mūsų skaitytojų buvo štai šis modelis - „L13“.

Trumpai primename kuo gi pasižymi „L13“ ir pasižiūrėsime į dar dvi labai įdomias jo alternatyvas.

Išmaniųjų laikrodžių naujiena su labai geru ekranu, gražia sąsaja, EKG ir t.t. - „L13“

  • Dabar jie parduodami už 33,73 €;
  • 34 % nuolaida;
  • nemokamas pristatymas į Lietuvą.

„L13“ išmanusis laikrodis yra puikios išvaizdos, metalo lydinio korpusas, keičiamas dirbtinės odos dirželis, labai gražūs ir keičiami ekrano atvaizdavimo pasirinkimai ir stebėtinas funkcionalumas.

„L13“ geba nuolat sekti miego kokybę, širdies ritmą, išmatuoti kraujo spaudimą, deguonies kiekį kraujyje bei padaryti elektrokardiogramą. 

Tokioje kainų kategorijoje, tai yra ne toks jau ir dažnas dalykas. Plius, daug informacijos yra pateikiama ryškiame ir spalvotame (240 x 240 raiškos) 1,3 colių įstrižainės ekrane.

Na, o visą informaciją galima peržiūrėti išmaniojoje programėlėje. Ją beliks atsisiųsti į Android ar iOS telefoną, įdiegti ir Bluetooth (3.0 ir 4.0) ryšiu susieti su „L13“ laikrodžiu.

Laikrodis palaiko anglų, rusų, lenkų ir kt. kalbas.

Labai šaunu yra tai, kad „L13“ palaiko skambinimo galimybę. Tai yra, beliks laikrodį susieti su telefonu ir jei kas nors paskambins, tiesiog su „L13“ galėsite skambutį atmesti arba į jį atsiliepti ir kalbėtis su pašnekovu. Tokioje kainų kategorijoje, tai yra tikra retenybė.

„L13“ taip pat palaiko nuotolinį muzikos grotuvo valdymą; praneša apie gautas žinutes ir į jas galima atsakyti; palaiko įvairius sporto režimus; skaičiuoja žingsnius; atstumą; primena, kad metas pajudėti; yra kalendorius ir kt.

„L13“ atitinka IP68 standartą, tad jis yra visiškai atsparus vandeniui.

Galiausiai, baterija. „L13“ turi 290 mAh talpos bateriją, kurią įkrauti užtruks apie 2 valandas ir jos užteks iki 3 dienų.

Šaunus, funkcionalus ir labai išvaizdus išmanusis laikrodis. Tačiau jam yra ir dar pora itin įdomių alternatyvų ir viena jų yra „E3“ išmanusis laikrodis.

Įspūdingo dizaino ir labai gerai vertinamas sportiškas išmanusis laikrodis - „E3“

  • Dabar jie parduodami už 27,29 €;
  • 38 % nuolaida;
  • nemokamas pristatymas į Lietuvą.

„E3“ yra šauni alternatyva „L13“ išmaniajam laikrodžiui ir pirmieji pirkėjai „E3“ vertina labai gerai.

Visgi, „E3“ kai kuriose vietose nusileidžia, o kai kuriose pirmauja prieš „L13“. Kad nesikartume atkreipsime dėmesį į pagrindinius skirtumus.

„E3“ yra kiek kitokio dizaino ir pats pirmasis skirtumas yra tas, kad jis turi vieną valdymo mygtuką, vietoje dviejų, taip pat jo dirželis nėra keičiamas, kaip kad „L13“ laikrodžio atveju.

Ekrano raiška ta pati (240 x 240), bet jis truputi didesnis: 1,38 prieš 1,3 colio.

„E3“ laikrodžiu negalėsite atsiliepti į skambučius ir jis nepadarys EKG, tačiau visas kitas savybes bei funkcijas „E3“ palaiko, kaip ir „L13“. Ir netgi dar daugiau.

Štai „E3“ turi daugiau sporto režimų, tarp kurių yra ir plaukimo, tad šis laikrodukas yra skirtas aktyvų gyvenimo būdą mėgstantiems žmonėms.

Plius, „E3“ baterija tarnauja iki 10 dienų, kai „L13“ iki 3 dienų. Akivaizdus „E3“ privalumas.

Na, o visais kitais atvejais šie du laikrodukai vienas nuo kito neatsilieka ir yra suporuojami su iOS bei Android telefonais, palaiko įvairias kalbas, seka miegą ir t.t.

Labai gerai vertinamas ir išskirtinio dizaino išmanusis laikrodis - „KaiHai“

  • Dabar jie parduodami už 24,48 €;
  • 95 % nuolaida;
  • nemokamas pristatymas į Lietuvą.

„L13“ ir „E3“ laikrodžiams yra ir dar viena alternatyva, tai „KaiHai“ išmanusis laikrodis. Jį jau įsigijo beveik 1500 pirkėjų, turime beveik 900 atsiliepimų ir itin aukštą 4,9 balų įvertinimą.

Lyginant „KaiHai“ su jau paminėtais išmaniaisiais laikrodžiais, norisi atkreipti dėmesį į „KaiHai“ šaunia išvaizdą.

Čia jau nėra jokių mygtukų ir visas valdymas vyksta liečiant 240 x 240 raiškos spalvotą 1,3 colių dydžio ekraną. Tad šiuo atveju „KaiHai“ ekranas yra tokio pačio dydžio kaip „L13“ ir tik truputi mažesnis už „E3“.

„KaiHai“ dirželis yra keičiamas, kas daugeliui bus rimtu privalumu.

Kalbant apie jo palaikomas funkcijas, tai jis palaiko 3 sporto režimus - bėgimą, važiavimą dviračiu, kopimą į kalnus, skaičiuoja žingsnius, seka širdies ritmą ir kraujo spaudimą, deguonies kiekį kraujyje. EKG jis nedaro, kaip kad sugeba „L13“ laikrodis.

„KaiHai“ taip pat seka miego kokybę, primena jei per ilgai užsisėdime vienoje vietoje, yra nuotolinis kameros ir muzikos grotuvo valdymas, pranešama apie gautas žinutes, skambučius ir t.t.

Didžiąją dalį funkcijų „KaiHai“ turi, kaip ir jo konkurentai „L13“ bei „E3“. 

Be to, „KaiHai“ suporuojamas su iOS bei Android įrenginiais, palaiko anglų kalbą, yra atsparus vandeniui, nors ir nenurodoma koks standartas.

Kadangi su juo maudytis negalima, nepalaikomas plaukimo režimas, tai tikėtina, kad „KaiHai“ yra atsparus vandens purslams.

„KaiHai“ turi 180 mAh talpos bateriją, tačiau gamintojas nenurodo kokiam laikui jos užtenka. Atsižvelgiant į tokio dydžio ekraną, tikėtina, kad jos užteks 2-3 dienoms. Tai taip pat priklausys ir nuo naudojamų funkcijų gausos.

Apibendrinus galima daryti gana aiškias išvadas:

  • Norintiems šiek tiek sutaupyti, ieškantiems stilingiausio ir esmines funkcijas palaikančio išmanaus laikrodžio - „KaiHai“ yra tas pasirinkimas;
  • Ieškantiems sportiško, palaikančio daug sporto režimų - tarp kurių yra plaukimas ir turinčio ištvermingiausią bateriją išmanaus laikrodžio - „E3“ yra geriausias variantas;
  • O tiems, kurie nori turėti išvaizdų, su gera baterija, esminiais sporto režimais, širdies ritmo, kraujo spaudimo, deguonies kiekio ir EKG matavimu bei galimybėmis atsiliepti į skambučius ir atsakyti į žinutes laikrodžio - „L13“ yra jūsų pasirinkimas.
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(17)
(7)
(10)

Komentarai ()