„Kai jį išbandžiau – ženkliai brangesnį SOOCAS X3 padėjau į šalį“: štai kokie įspūdžiai po 3 savaičių su pačiu pigiausiu „Xiaomi“ dantų šepetėliu („Xiaomi SOOCAS So White EX3“ apžvalga, Video)  ()

„Daugiau nei 12 000 pirkimų ir čia tik iš vieno pardavėjo. Kainuoja vos 12 dolerių, o su kuponais bei nuolaidomis ir dar mažiau. Absoliučiai biudžetinis elektrinis dantų šepetėlis ir dar iš Xiaomi. Skamba per gerai, kad būtų tiesa? Pastarąsias 3 savaites naudojuosi tik Xiaomi SOOCAS So White EX3 elektriniu dantų šepetėliu ir vaikštau patenkintas kaip niekad.“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Iškart galiu pasakyti, kad kainos-kokybės atžvilgiu, tai yra geriausias ne tik Xiaomi, bet ir apskritai iš visų rinkoje esančių elektrinių dantų šepetėlių pasirinkimas.

Tiesiog nuostabu ką Xiaomi SOOCAS So White EX3 siūlo už tokią kainą, tačiau pradėkime nuo pačios pakuotės ir jos turinio.“

  • Aliexpress - nuo 12,57 €;
    • 38 % nuolaida;
    • 2,17 € už siuntimą į Lietuvą.

„Xiaomi SOOCAS So White EX3 atkeliavo labai paprastoje pakuotėje ir nieko čia tokio, dėl ko sakyčiau „wow“ nėra.

Gauname dantų šepetėlį ir įkrovimo stotelę. Pastaroji man labai patinka. Tokia tvirta, labai gerai pagaminta.

Ant pakuotės rasite visas pagrindines technines Xiaomi SOOCAS So White EX3 charakteristikas. Taigi:

  • šis dantų šepetėlis siūlo 3 dantų valymo režimus: standartinį, minkštąjį ir masažuojamąjį;
  • gali pasiekti iki 31000 kartų per sekundę vibracijos dažnį, lengvesniu režimu turime 27000;
  • kas 30 sekundžių papildomai suvibruoja, dėl ko tampa aišku, jog reikia keisti dantų valymo pusę;
  • darbuojasi 2 minutes ir praėjus šiam laikui pats išsijungia;
  • apvali valymo galvutė su amerikietiškais Dupont nailoniniais šereliais;
  • IPX7 reitingas – pilnai atsparus vandeniui;
  • įkraunama 700 mAh baterija, ją įkrauti užtrunka 16 val., o baterijos užtenka iki 25 dienų.

Aš šį dantų šepetėlį naudoju kasdien, ryte ir vakare, jau 3 savaites ir baterija vis dar laiko.“

„Beje, Xiaomi SOOCAS So White EX3 yra labai lengvas – sveria vos 50 gramų. Korpusas plastikinis, malonus liesti.

Ant jo yra įjungimo/režimų pasirinkimo mygtukas ir šviesos indikatoriai. Jie rodo, kuris pasirinktas režimas ir informuojama apie senkančią bateriją.

Galite Xiaomi SOOCAS So White EX3 rinktis iš dviejų spalvų modelių. Rožinės ir mėlynos. Aš pasirinkau mėlynos spalvos.“

„Labai norėčiau atkreipti į didelį Xiaomi SOOCAS So White EX3 pliusą. Jo keičiami antgaliai, o konkrečiai pačios šepetėlių galvutės yra dengtos gumas. Tikra retenybė net ir gerokai brangesniuose elektriniuose dantų šepetėliuose.

Tai yra labai geras gamintojo sprendimas ir nėra to nemalonaus pojūčio, kai veikiančios galvutės korpusas netyčia prisiliečia prie dantų.

Beje, šiam dantų šepetėliui kitų Xiaomi kompanijos šepetėlių antgaliai netinka. Pasiūloje galima iškart įsigyti papildomų originalių Xiaomi SOOCAS So White EX3 antgalių.

Kalbant apie vibracijos dažnį, tai šis elektrinis dantų šepetėlis pasižymi labai aukštais rodikliais.

Jei rankiniu būdu pasiekiamas 100-200 rodiklis, tai čia turime 31000 ir Xiaomi SOOCAS So White EX3 su savo užduotimis susidoroja tikrai ne blogiau nei jo „broliai“, kainuojantys 3-5 kartus daugiau.“

„Magnetinė įkrovimo stotelė taip pat labai šauni. Čia turime USB jungtį, tad ją galima prijungti prie bet kokio įrenginio ir taip įkrauti Xiaomi SOOCAS So White EX3 šepetėlio bateriją.

Šiuo dantų šepetėliu gali drąsiai naudotis ir tie, kurie turi plombuotų dantų. Pačius šepetėlio antgalius reikia keisti maždaug kas 3 mėnesius.

Beje, primenu, kad Xiaomi SOOCAS So White EX3 atsimena paskutinį dantų valymo režimą, tad kaskart nereikės iš naujo jo nustatinėti.

Savo darbą Xiaomi SOOCAS So White EX3 atlieka puikiai ir po dantų valymo su juo užplūsta toks jausmas, tarsi ką tik būčiau išėjęs iš stomatologo kabineto, kur man būtų atlikta burnos higiena.

Xiaomi SOOCAS So White EX3 labai patogu laikyti rankoje bei valyti dantis. Čia neturime jokių įmantrių programėlių ir poravimo su telefonu, kaip kad kituose brangiuose Xiaomi dantų šepetėliuose.

Už 12 dolerių, tai yra kažkas neįtikėtino. O kai kurie įsigudrina Xiaomi SOOCAS So White EX3 dantų šepetėlį įsigyti ir už dar pigiau.

Jei pirksite kelis vienetus visai savo šeimai, tai rekomenduoju iškart įsigyti ir papildomų antgalių. Iškart gausite originalus ir nereikės jų ieškoti atskirai. Be to, jų užteks ilgam.

Apibendrinus – rekomenduoju. Kainos-kokybės atžvilgiu tai yra geriausias elektrinis dantų šepetėlis, kokį aš iki šiol esu matęs. Jis puikiai išvalo mano dantis ir kai tik išbandžiau Xiaomi SOOCAS So White EX3, aš net pamiršau, jog turiu ženkliai brangesnį SOOCAS X3. Štai toks jis geras.“

Speciali akcija ir sąlygos

„Xiaomi SOOCAS So White EX3“ elektrinis dantų šepetėlis:

  • Aliexpress - nuo 12,57 € (galima įsigyti kelis šepetėlius ir papildomus antgalius);
    • 38 % nuolaida;
    • 2,17 € už siuntimą į Lietuvą.
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(9)
(4)
(5)

Komentarai ()