Įdomiausi 2020 metų laikrodžiai iš AliExpress už labai padorią kainą: fantastiško dizaino, metalo lydinio korpusai, matuoja kraujo spaudimą, deguonies kiekį kraujyje ir net padaro elektrokardiogramą (Video)  ()

Geriausi Aliexpress pasiūlymai:

- Išmaniųjų laikrodžių naujiena su labai geru ekranu, gražia sąsaja, pokalbių palaikymu, EKG ir t.t. - „New L13 Smart Watch Men IP68 Waterproof ECG PPG Bluetooth Call Blood Pressure Heart Rate Fitness Tracker sports Smartwatch“;

- Labai populiari alternatyva mėgstantiems stačiakampius ekranus turinčius išmaniuosius laikrodžius - „COLMI Land 1 Full touch screen Smart watch IP68 waterproof Bluetooth Sport fitness tracker Men Smartwatch For IOS Android Phone“;

- Naujiena mėgstantiems klasikinius laikrodžius - „SWISH 2020 Brand All Steel Business Quartz Watch Men's Gold Waterproof Watch 24 Hour Date Wrist Watch Clock with Box“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Išmaniųjų laikrodžių naujiena su labai geru ekranu, gražia sąsaja, pokalbių palaikymu, EKG ir t.t. - „L13“

  • Dabar jie parduodami už 32,64 €;
  • 30 % nuolaida;
  • nemokamas pristatymas į Lietuvą.

„L13“ išmanusis laikrodis yra naujiena ir už tokią kainą jis tikrai turi kuo pasigirti. 

Pirmiausiai, puikios išvaizdos, metalo lydinio korpusas, keičiamas dirbtinės odos dirželis, labai gražūs ir keičiami ekrano atvaizdavimo pasirinkimai ir stebėtinas funkcionalumas.

Nors „L13“ kainuoja vos kiek daugiau kaip 30 eurų, tačiau jis geba nuolat sekti miego kokybę, širdies ritmą, išmatuoti kraujo spaudimą, deguonies kiekį kraujyje bei padaryti elektrokardiogramą. 

Tokioje kainų kategorijoje, tai yra ne toks jau ir dažnas dalykas. Plius, daug informacijos yra pateikiama ryškiame ir spalvotame (240 x 240 raiškos) 1,3 colių įstrižainės ekrane.

Na, o visą informaciją galima peržiūrėti išmaniojoje programėlėje. Ją beliks atsisiųsti į Android ar iOS telefoną, įdiegti ir Bluetooth (3.0 ir 4.0) ryšiu susieti su „L13“ laikrodžiu.

Šis išvaizdus laikrodis turi MTK2502 lustą, 128 MB RAM ir 128 MB vidinę atmintį. Palaiko anglų, rusų, lenkų ir kt. kalbas.

Labai šaunu yra tai, kad „L13“ palaiko skambinimo galimybę. Tai yra, beliks laikrodį susieti su telefonu ir jei kas nors paskambins, tiesiog su „L13“ galėsite skambutį atmesti arba į jį atsiliepti ir kalbėtis su pašnekovu. Tokioje kainų kategorijoje, tai yra tikra retenybė.

„L13“ taip pat palaiko nuotolinį muzikos grotuvo valdymą; praneša apie gautas žinutes ir į jas galima atsakyti; palaiko įvairius sporto režimus; skaičiuoja žingsnius; atstumą; primena, kad metas pajudėti; yra kalendorius ir kt.

„L13“ atitinka IP68 standartą, tad jis yra visiškai atsparus vandeniui.

Galiausiai, baterija. „L13“ turi 290 mAh talpos bateriją, kurią įkrauti užtruks apie 2 valandas ir jos užteks iki 3 dienų. Šaunus, funkcionalus ir labai išvaizdus išmanusis laikrodis.

Labai populiari alternatyva mėgstantiems stačiakampius ekranus  - „COLMI Land 1“

  • Dabar jie parduodami nuo 29,63 €;
  • 52 % nuolaida;
  • 2,47 € už pristatymą į Lietuvą.

„COLMI Land 1“ yra puiki alternatyva tiems, kurie nori maksimalaus funkcionalumo ir labiau patinka stačiakampius ekranus turintys išmanieji laikrodžiai.

Savo funkcionalumu „COLMI Land 1“ yra labai panašus į prieš tai aptartąjį „L13“ išmanųjį laikrodį, tad paminėsime tik pagrindinius skirtumus.

Be išvaizdos skirtumų, „COLMI Land 1“ nepalaiko skambinimo ir atsakymo į žinutes galimybių. Taip pat „COLMI Land 1“ nepateiks elektrokardiogramos. Kam šie dalykai yra itin svarbūs, tada rinkitės „L13“ išmanųjį laikrodį.

Visais kitais aspektais čia turime tokiomis pačiomis funkcijomis pasižyminti išmanųjį laikrodį. „COLMI Land 1“ taip pat seka miego kokybę, širdies ritmą, kraujo spaudimą, deguonies kiekį kraujyje, palaiko įvairius sporto režimus, atitinka IP68 standartą ir kt.

„COLMI Land 1“ taip pat turi vieną aiškų privalumą prieš „L13“, tai - baterija. Jei „L13“ baterija atlaiko iki 3 dienų, tai „COLMI Land 1“ iki 10 dienų. Svarbus privalumas.

Na, o visais kitais aspektais „COLMI Land 1“ yra panašus į „L13“. Tad gausite tą patį gausų galimybių ir užtikrinamų funkcijų rinkinį.

Naujiena mėgstantiems klasikinius laikrodžius - „SWISH 2020“

  • Dabar jie parduodami nuo 18,64 €;
  • 52 % nuolaida;
  • 0,99 € už pristatymą į Lietuvą.

Norintiems klasikinio laikrodžio, šiuo metu Aliexpress galima rasti štai tokią naujieną. Tiesiog puikios išvaizdos „SWISH 2020“ laikrodį.

Čia turime klasikinės išvaizdos ir labai kokybiškai pagamintą laikrodį.

Su keičiama apyranke, „SWISH 2020“ pagamintas iš metalų lydinio ir atitinka ATM3 standartą, kas reiškia, kad jis yra atsparus vandeniui - gali būti panardintas iki 30 metrų.

„SWISH 2020“ valdomas su ant korpuso esančiais mygtukais ir palaiko chronometrą bei kalendorių.

Plius, rodyklės ir valandų žymekliai tamsoje šviečia, dėl ko matyti valandas nakties metu bus dar patogiau.

Atkreipiame dėmesį, kad pasiūloje galima rinktis iš keleto skirtingų „SWISH 2020“ laikrodžio variantų. 

Spalvų deriniai yra vieni už kitus gražesni ir tik jums belieka nuspręsti, kuris „SWISH 2020“ yra pats gražiausias.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(6)
(3)
(3)

Komentarai ()