Speciali akcija iš Vokietijos sandėlio, viskas atkeliaus vos per kelias dienas: itin gerai vertinamas 5G, 4K dronas, vienas populiariausių „Yeelight“ šviestuvų ir išmanusis „Xiaomi“ jungiklis (Video)  ()

Geriausi Cafago pasiūlymai:

- Labai šaunus 4K dronas, iš Vokietijos sandėlio - „MJX Bugs 5W 5G Wifi FPV GPS 4K Camera Drone Positioning Altitude Hold RC Drone Quadcopter“;

- Puikus „Yeelight“ šviestuvas, iš Vokietijos sandėlio - „Yeelight AC220V 28W 240 LEDs Intelligent Ceiling Light“;

- Išmanusis „Xiaomi“ jungiklis, iš Vokietijos sandėlio - „MJX Bugs 5W 5G Wifi FPV GPS 4K Camera Drone Positioning Altitude Hold RC Drone Quadcopter“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Labai šaunus 4K dronas, iš Vokietijos sandėlio - „MJX Bugs“

  • Šiuo metu jis parduodamas už 125,54 €;
  • 52 % nuolaida;
  • Vokietijos sandėlio ir pristatys per 3-5 d.;
  • 5,74 € už siuntimą į Lietuvą.

„MJX Bugs“ yra labai šaunus 4K dronas, kuriuo itin džiaugsis tiek patyrę dronų valdytojai, tiek ir tie, kuriems tai bus pirmasis dronas.

Pakuotėje rasite viską, ko tik gali prireikti. Taip pat papildomai gausite ir 4 atsarginius propelerius.

Šis naujausios kartos dronas turi net 7.6V 2420mAh talpos LiPo bateriją, kurią įkrauti užtruks vos 3 valandas. Įprastai tokių talpų dronų baterijas užtrunka įkrauti kone dvigubai ilgiau, tad čia akivaizdus „MJX Bugs“ privalumas

Be to, „MJX Bugs“ vienu įkrovimu galės skraidyti 20 minučių, kas taip pat yra gerai.

„MJX Bugs“ dronas turi 90 laipsnių kampu pasisukančią kamerą, su 120 laipsnių matymo kampu. Jos filmavimo raiška siekia  3860 x 2160p (16fps) ir 2560 x 1400 (20fps), o fotografavimo 3860 x 2160p.

Smagus dalykas ir tas, kad šis dronas gali filmuoti ir fotografuoti sureagavęs į rankos mostą. Taip pat programėlėje galima nupiešti trajektoriją ir būtent jos laikydamasis dronas skraidys.

Netgi palaikomas ir FOLLOW ME režimas bei, vadovaujantis GPS/GLONASS navigacijos sistemomis, automatinis grįžimas namo.

Gamintojas teigia, kad kai tik baterijoje liks nedaug energijos arba bus prarasta drono kontrolė, dronas automatiškai grįš namo.

Verta paminėti ir tai, kad „MJX Bugs“ dronas palaiko ir atminties kortelę.

„MJX Bugs“ drono valdymas yra vienas šauniausių dalykų. Jį galima valdyti su išmaniuoju telefonu ir tereikės atsisiųsti bei įsidiegti programėlę (dirba su iOS 8.0 /Android 4.4.4 ir naujesnėmis operacinėmis sistemomis).

Arba valdyti su pakuotėje esančiu nuotolinio valdymo pulteliu, nuo kurio „MJX Bugs“ dronas gali nutolti net iki 1000 metrų

Tai yra puikus rezultatas ir ypač tokioje kainų kategorijoje. Dažniausiai dronai iki 150 eurų tegali užtikrinti pusę tokio atstumo.

Kuo dronas gali nuskrieti toliau, tuo mažiau jums reikės paskui jį keliauti ir įsitaisę patogioje vietoje galėsite iš paukščio skrydžio dairytis po apylinkes. 

„MJX Bugs“ yra labai šaunus dronas ir už tokią kainą dar reikėtų labai gerai paieškoti adekvataus konkurento.

Daugiau apie šį droną galite sužinote šioje itin išsamioje apžvalgoje:

Puikus „Yeelight“ šviestuvas, iš Vokietijos sandėlio

  • Šiuo metu jis parduodamas už 53,93 €;
  • 58 % nuolaida;
  • Vokietijos sandėlio ir pristatys per 4-6 d.;
  • 6,51 € už siuntimą į Lietuvą.

„YEELIGHT“ yra 31,7 x 7 cm dydžio ir 1,26 kg svorio pakabinamas LED šviestuvas.

Gana kompaktiškas ir tuo pačiu labai kokybiškas, funkcionalus šviestuvas, kurio šviesos spalvos temperatūrą galima reguliuoti 2700 – 6500 K diapazone.

Ryškumas siekia iki 1800 lm, todėl sau tinkančius ir patinkančius nustatymus suras kiekvienas.

Geriausia tai, kad 28 W šviestuvas naudoja mažai elektros ir jį galima valdyti pulteliu, išmaniuoju jungikliu ir išmaniosiomis programėlėmis. Tokio galingumo užtenka apšviesti 15 m2 plotui.

Šviestuvas yra labai paprastai ir greitai pritvirtinamas, o jo korpusas yra pagamintas taip, kad į vidų nepatenka dulkės ir vabzdžiai.

Čia turime 240 LED šviestukus ir pasak gamintojo, „YEELIGHT“ šviestuvas švies 40 000 valandų. Net jei kasdien jis bus įjungtas po 8 valandas, taip jis švies beveik 14 metų. Daugiau nei įspūdinga.

Taip pat labai svarbu ir tai, kad „YEELIGHT“ šviestuvas užtikrina 95 Ra spalvos atkūrimo indeksą, tad kambaryje esančių daiktų spalvos atrodo natūraliai.

Taip pat yra palaikomi „Moonligth“ ir „Sunlight“ režimai, o visas šviestuvo valdymas vyksta su pakuotėje esančiu nuotolinio valdymo pulteliu bei išmaniuoju telefonu (per WiFi 2.4 GHz, tereikia atsisiųsti Yeelight programėlę, dirba su Android 4.4 / iOS 8.0 ir naujesnėmis operacinėmis sistemomis).

Be to, šį „YEELIGHT“ šviestuvą galima suporuoti su savo išmaniosiomis „Xiaomi“ apyrankėmis. Vos tik užmigsite, apyrankė tai užfiksuos ir nusiųs komandą „YEELIGHT“ šviestuvui ir taip pastarasis pats išsijungs. Šaunus dalykas.

Išmanusis „Xiaomi“ jungiklis, iš Vokietijos sandėlio

  • Šiuo metu jis parduodamas už 12,08 €;
  • 46 % nuolaida;
  • Vokietijos sandėlio ir pristatys per 4-10 d.;
  • 2,08 € už siuntimą į Lietuvą.

Prieš tai aptartą „YEELIGHT“ šviestuvą, ir ne tik jį, galima valdyti štai su tokiu šauniu „Xiaomi“ jungikliu.

Jis yra gražaus dizaino, kompaktiško dydžio: 88 x 88 x 25 mm bei sveria 70 gramų.

Jungiklis yra pagamintas iš ABS ir PC medžiagų bei tinkamas naudoti pačiuose namuose. Jis nėra atsparus vandeniui, tačiau jį galima pritvirtinti bet kuriame kambaryje ir bet kurioje vietoje. Šis jungiklis yra maitinamas viena CR2032 baterija.

Pats šviestuvų valdymas su šiuo „Xiaomi“ jungikliu yra paprastas. Tereikia tarpusavyje suporuoti Bluetooth 4.2 ryšiu savo turimą šviestuvą ir „Xiaomi“ jungiklį.

Ar viskas vyksta tinkamai, informuoja ant jungiklio esantis LED indikatorius. Taip pat yra ir specialus perkrovimo mygtukas.

Kai įrenginiai jau suporuoti, tada galima su „Xiaomi“ jungikliu pilnai valdyti savo šviestuvus ir nereikia papildomų nuotolinio valdymo pultelių ar išmanaus telefono.

Jungiklio paspaudimu bei jo pasukimu yra įjungiamas/išjungiamas šviestuvas, keičiama šviestuvo skleidžiamos šviesos temperatūra (2700K, 5000K, 6500K), ryškumas bei pasirenkami skirtingi švietimo režimai.

Verta pabrėžti, kad šiuo metu šis sieninis jungiklis yra suderinamas su populiariais „YEELIGHT“ prekės ženklo šviestuvais.

Gamintojas nurodo, kad ateityje šis sieninis „Xiaomi“ šviestuvų jungiklis bus suderinamas ir su kitais šviestuvais.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(8)
(0)
(8)

Komentarai ()